jinxy Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Hai sa mai destind putin atmosfera dupa accidentul de la Tg Mures... In jurul pranzului am fost cu un coleg de birou sa dam o cheie la motoare. El s-a gandit sa dea o tura scurta prin parcarea subterana, si pentru ca nu a luat in considerare praful de pe jos si probabil pentru ca nu a mai mers de ceva vreme...a reusit sa cada. A franat imediat dupa accelerare si in jumatate de secunda era pe jos. Partea proasta e ca avea ceva viteza (20-30) si la spital am aflat ca si-a rupt clavicula si a scapat printr-un mare noroc de operatie. Urmeaza 3 saptamani de concediu medical. Ma bucur ca nu a fost nimic mai grav, putea sa dea cu capul de ciment sau de vreun stalp...evident NU purta casca. Morala: nu mergeti nici 50m fara casca si luati-o usor la inceput de sezon! Invatati din greseala lui si nu pe pielea voastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Si tu esti moralist? Nu despre praf e vorba probabil, am mai spus o: in parcarile astea suprafata nu e asfalt aderent, e o pardoseala alunecoasa. Cum naiba sa te joci pe asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 accidente se intampla mai stupide sau mai putin stupide, totusi nu inteleg cum dreq vrei tu sa destinzi atmosfera vorbind de un om care saracu e lovit rau acu? voi chiar sunteti prieteni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Februarie 13, 2014 Autor Share Postat Februarie 13, 2014 (editat) Si tu esti moralist? Nu despre praf e vorba probabil, am mai spus o: in parcarile astea suprafata nu e asfalt aderent, e o pardoseala alunecoasa. Cum naiba sa te joci pe asa ceva? Pai da, sunt, ca aparent nu toata lumea gandeste. Intr-adevar, e de vina cimentul ala "sticla". Nu e un loc rau de joaca daca vrei sa experimentezi burnouturi (mi se par o cretinitate personal) sau derapaje cu frana spate Nu suprafata e problema, in fond, ci cum mergi pe ea. LE: stai, nenea rola, ca nu moare. Si el s-a amuzat de prostia lui, a iesit sifonat, dar asta e, cat traiesti inveti. Acum ce ai vrea, sa plangem?? Editat Februarie 13, 2014 de jinxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Corect. Suprafata este foarte lucioasa si daca mai este si un pic de praf, nu mai vorbesc de apa, este jale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Sa-si ia moto cu ABS... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Februarie 13, 2014 Autor Share Postat Februarie 13, 2014 Era morala "Purtati casca!" daca isi spargea capul! Altfel... Daca isi spargea capul nu mai era amuzant... Morala era ca poti cadea cand te astepti mai putin, asa ca ai face bine sa porti macar minimul echipamentului de protectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Sa-si ia moto cu ABS... motoarele cu abs is ptr. femei )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 motoarele cu abs is ptr. femei )) pentru FEMEI GOALE.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 imi dai voie sa-mi pun asta in semnatura ?! respect ! motoarele cu abs is ptr. femei )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 pentru FEMEI GOALE.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 da stii de ce ?????? ca intra CU HACURI .......! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 ar trebui muta topicul la FUN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 ar trebui muta topicul la FUN rusineeee este un topic de MORALA.....: daca tot ai noroc de parcare subterana macar stai dracu potolit pana la VARA...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 (editat) daca tot ai noroc de parcare subterana macar stai dracu potolit pana la VARA...... Ete na?! Auzi, burn out in subteran...si se mai lauda ca el gandeste... Editat Februarie 13, 2014 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 era morala daca spunea ca ... purtati ceva protecti pe voi altfel va rupeti oasele in parcarea subterana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Februarie 13, 2014 Autor Share Postat Februarie 13, 2014 Ete na?! Auzi, burn out in subteran...si se mai lauda ca el gandeste... Cine se lauda ma ca gandeste?? Aici nu gandeste nimeni! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Aici nu gandeste nimeni! )) ADEVARAT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Atentie- derapajele cu frana spate se experimenteaza numai in parcarile cu stalpi foarte desi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 (editat) imi dai voie sa-mi pun asta in semnatura ?! respect ! ) nu e ceva marca proprie poti so pui unde vrei tu creca o sa ma semnez si io cu asta, te deranjaza? Editat Februarie 13, 2014 de rola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 in iarna lui "93 ma costa" un pachet de tigari ora de plimbare in parcarea subterana de la universitate ...da, cine mai era ca mine in mijlocul iernii sa faca km in tricou ....si FARA casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinhio Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 jale.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Pe principiu un sut in fund, un pas inainte. E bine ca amicul tau a scapat doar cu atat. Recuperare usoara si rapida, ca noul sezon "bate la usa". Off : Cam liniste pe aici, ciprinhio/suzuki73 ia bagati-o pe aia cu "baietii din Mures" presupun ca se "dau bine" si in parcari subterane nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Februarie 13, 2014 Autor Share Postat Februarie 13, 2014 (editat) @Jinxy, nu prea ai fost prieten bun, trebuia sa filmezi toata tarasenia! As fi filmat, chiar cu slow-motion, dar nu mi s-a parut suficient de interesanta o plimbare prin parcare si nici prin cap nu-mi trecea ca se va ajunge la asta... In schimb, uite poza: Pare chiar vesel pentru cineva cu clavicula rupta. Bad news...nu va scapa de operatie LE. chiar e pacat ca s-a intamplat asta, mai ales ca stiu ca-n vara isi dorea sa dea o tura cu idolii lui, baietii din Mures... Editat Februarie 13, 2014 de jinxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 sanatate la hamster si invatatura de minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate