alex.alexey Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 Salut , vreau sa cumpar un far MT-03 . L-am gasit la un pret bun dar nu stiu cat de bun e . Am vazut tot mai des modelul asta de far . Vreau sa stiu daca bate noaptea bine si daca merita sa-l cumpar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aethys Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 cu cat l-ai gasit? nou sau sh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 vezi ca tipu asta de far exista si in varianta chinezeasca , care nu stiu cat de bine lumineaza , te-ai interesat si e original de yamaha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 Ti l trebuie pentru Logan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doua Roti Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 La motoemotion.ro gasesti la pret ok, de acolo am luat eu, l.am adaptata pe hornet 2006, sunt multumit, recomand doar inlocuirea becului ce vine impreuna cu farul. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Februarie 15, 2014 Autor Share Postat Februarie 15, 2014 E facut de firma Vicma . L-am gasit nou la 360 lei pe motoexperience. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Vlad_ Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 La motoemotion.ro gasesti la pret ok, de acolo am luat eu, l.am adaptata pe hornet 2006, sunt multumit, recomand doar inlocuirea becului ce vine impreuna cu farul. Bafta! ai vreo poza cu farul pus? sunt curios cum arata pe hornet '06. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 ai vreo poza cu farul pus? sunt curios cum arata pe hornet '06.Cam asa arata pe fostul meu Hornet :/index.php?/topic/692013-vand-honda-hornet/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Vlad_ Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Cam asa arata pe fostul meu Hornet : /index.php?/topic/692013-vand-honda-hornet/ Da, ti-am mai vazut mobra, o stiam, arata foarte bine. Dar e modelul cu cadrane rotunde. Eu am modelul '06, care are bord digital si nu stiu cat de bine se potriveste si se aseaza tipul asta de far. Uite mobra unui prieten, care arata la fel de bine cu farul schimbat, dar care, la fel, e model mai vechi, cu ceasuri rotunde: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doua Roti Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 ai vreo poza cu farul pus? sunt curios cum arata pe hornet '06. Am poze mai vechi... acum trece iar printr.o schimbare, aproape e gata o mini carena intre far si bord...cat sa acopere spatele bordului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Februarie 15, 2014 Autor Share Postat Februarie 15, 2014 A mai avut cineva far , tot de la vicma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Am poze mai vechi... acum trece iar printr.o schimbare, aproape e gata o mini carena intre far si bord...cat sa acopere spatele bordului. 20130928_115952.jpg20130802_155753.jpg20130802_155758.jpg20130802_155800.jpg20130802_155808.jpg Wow! Ce bine arata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doua Roti Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Mersi ! Daca intereseaza pe cineva suportii laterali din poze ai farului, sunt de vanzare, in cele din urma eu mi.am gasit suportii originali pt far mt-03 Cei din poze sunt facuti de mine, se potrivesc perfect, sunt din metal gros, rezistent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Februarie 15, 2014 Autor Share Postat Februarie 15, 2014 Mersi ! Daca intereseaza pe cineva suportii laterali din poze ai farului, sunt de vanzare, in cele din urma eu mi.am gasit suportii originali pt far mt-03 Cei din poze sunt facuti de mine, se potrivesc perfect, sunt din metal gros, rezistent. Al tau ce firma e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doua Roti Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Al tau ce firma e ? Tot Vicma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Februarie 15, 2014 Autor Share Postat Februarie 15, 2014 Deci spui ca e ok ? Bate bine noaptea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doua Roti Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Depinde cat de pretentios esti... inainte de acest far am avut unul de K7 montat pe Hornet, am fost placut surprins de farul mt03...cel de K7 era mai slabut putin...posibil sa lumineze mai bine acela in carene asa cum a fost gandit... Asa cum am zis, merita dar totusi recomand inlocuirea becului ce vine cu farul. Am pus un phillips x-treme vision. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Februarie 15, 2014 Autor Share Postat Februarie 15, 2014 Merci frumos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozz-yone Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 Mersi ! Daca intereseaza pe cineva suportii laterali din poze ai farului, sunt de vanzare, in cele din urma eu mi.am gasit suportii originali pt far mt-03 Cei din poze sunt facuti de mine, se potrivesc perfect, sunt din metal gros, rezistent. am comandat si eu unul din decembrie,maine ajunge la moi...sa inteleg ca nuare suportii?ce pret au suportii tai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doua Roti Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 Ai pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 Tocmai a venit si farul meu, MT-03 look de la LSL de pe Louis. Ca prima impresie, dat fiind ca pe becul cu care a venit si l-am probat scrie "Made in Hungary" si nici o firma, pot sa spun ca farul bate foarte ok. Faza scurta a bine definita si pata de lumina destul de puternica, un pic cam galbuie dar aici e becul de vina, iar faza lunga e toata proiectata in fata si un pic pe laterale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate