foxbat Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 Se pare ca au inceput planurile pentru expeditia la Targoviste. Ieri am iesit un pic sa verific cum e pozitionarea sistemului de navigatie ca sa nu lase la drumul asta lung. asa ca tot pentru teste, saptamana viitoare propun o experditie de 2 zile ( adicalea sa se doarma pe acolo), sambata 22 plecarea ceva gen silistrat - varna - Sv Vlas - aithos - schumen - bucale sau daca merg meserioasi, Sinemorets ( la dus pe Aithos la intors pe Varna ) gata , aveti vremee sa segmentati GSA-urle, sa incarcati bateriile nr maxim de mobre - 5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 ???????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 16, 2014 Autor Share Postat Februarie 16, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 nene foaxe, da' faceti bre un site al vostru: dumnezeu.ro si sa nu-i primiti pe aia care au "decat" transalpe si vstroame; GS or bust!!! pai el acum are sv 1000 de la surubel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 fata, vine si DRONA???? eu vreau la SINEMORES nene foaxe, da' faceti bre un site al vostru: dumnezeu.ro si sa nu-i primiti pe aia care au "decat" transalpe si vstroame; GS or bust!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 16, 2014 Autor Share Postat Februarie 16, 2014 Ok.sinemorets sa fie.site ul n are rost.cine intelege n are nevoie de cuvinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 (editat) Ok.sinemorets sa fie.site ul n are rost.cine intelege n are nevoie de cuvinte fata, la sinemores am auzit ca a fost baza de SUCAMARIN..... pregatim si noi TORPILILI".....??? Editat Februarie 16, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 16, 2014 Autor Share Postat Februarie 16, 2014 (editat) pai zicea ca "aveti vremee sa segmentati GSA-urle". cum am citit pe aici ca el pe Ianachim il... are de prieten, m-am gandit ca are si foxu tot GS. m-am pripit, greseala mea. si cu presupunera ca are "bnw", si cu crezutul parerilor pe care si le-au format altii, pe forum, despre el (nu m-a facut postarea ta sa ma razgandesc, doar mi-am dat seama ca l-am judecat dupa ce zic altii, nu prin concluziile proprii). dar gata cu "folosofiea" de 2 ron. @ Foxbat: imi pare cu "sori". @ Iana: hai ca ti-a venit asta la fileu, ti-a placut sa dai la gioale )) si nu, nu ma supar, frate. stai bre linistit.gandeste cu capul tau ca de asta il ai, nu soar sa nu ploua in gat. citeste si semnatura daca e nevoie. judecatul e la Dumnezeu, deci nu ti bate capul. nu. n am bmw, sunt om normal fata, la sinemores am auzit ca a fost baza de SUCAMARIN..... pregatim si noi TORPILILI".....??? gata fata, s a facut . o liniuta de la 50 - 200 ?bagi ? am eu card. nene foaxe, da' faceti bre un site al vostru: dumnezeu.ro si sa nu-i primiti pe aia care au "decat" transalpe si vstroame; GS or bust!!! nu e cazul .site-ul e cu mult inainte sa te nasti tu.dovada cea mai buna e ca existi . pe parte de mobre , parea mea e ca exista motociclete ( jopa adica ) si restul. acum deh, fiecare cu educatia/viata lui. de primit, primim orice OM. doar sa aiba suflet si minte. in rest e de bine. drept ii ca s-au rarit aceste exemplare. PS vezi ca profilul tau e incomplet , baga date @alexice:despre ce surub vorbim? Sau alexandropolis ianachime? Editat Februarie 16, 2014 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 Sau alexandropolis ianachime? NO YET..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 16, 2014 Autor Share Postat Februarie 16, 2014 Chicken Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 ianachim droghistule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 18, 2014 Autor Share Postat Februarie 18, 2014 Se zice drogar nu droghist clar. a innebunit lumea. sa nu v-aud pe aici ca miorlaiti de vineri incolo. huo, motociclisti de tastatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Momentan accuweather nu prea tine cu noi Poate se suceste pana maine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 samd si dum plouaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 21, 2014 Autor Share Postat Februarie 21, 2014 si ti intra GSA-ul la apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Mie imi e doar ca nu se vede bine prin parbriz oricum de la dunga aia. Daca mai si ploua, cine stie pe unde naiba mai ajung ca nu mai vad drumu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 si ti intra GSA-ul la apa nu fata, se INMOAIE foita.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Cat timp au unii sa tasteze!!!! Ma mir ca nu sunt pe drumuri!.Ceva de genul GRECIA,etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 23, 2014 Autor Share Postat Februarie 23, 2014 e ok, rezolvat, grecia e pe lista multumesc mission accomplished Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 bine ma SINEMORES.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 23, 2014 Autor Share Postat Februarie 23, 2014 bine ca stii tu . e un frig de nici CBSul nu mai franeaza cum frana. dar am scos-o la capat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 fata, la sinemores am auzit ca a fost baza de SUCAMARIN..... pregatim si noi TORPILILI".....??? MARFA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 ..si nu ti-a zis nici o vaca sa n-o filmezi ca ea nu vrea s-o vada boul pe facebook? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 e ok, rezolvat, grecia e pe lista multumesc mission accomplished Ma bucur ca ti-ai reparat "jucaria". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 23, 2014 Autor Share Postat Februarie 23, 2014 nu, (cuvant jignitor) sunt aici, pe facebook sunt vitelusii @poli- nu era stricata, ce ti veni ?. am " upgradat-o " atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate