emil021 Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 salut am si eu o intrebare una sa zicem de incepator am un maxi scuter chesti ar fi daca as putea sa ma ridic cu el intro roata ...am inteles motoarele mari le pui rapid intro roata scuterele de 49 sunt usoare tragi de el si ala este dar al meu este motoru de 150 cmc si este destul de greu si mare as fi curios daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 presimt inca un topic ce va necesita popcorn si bere ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 presimt inca un topic ce va necesita popcorn si bere ... subscriu...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 (editat) eu ma abonez deja. emil monteaza o maneta de ambreiaj, ai nevoie pentru a-l ridica intr-o roata. iti explica urmatorii care o sa posteze aici de ce... Editat Februarie 24, 2014 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magelan1368 Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 (editat) /index.php?/topic/91453-pt-incepatori-de-la-a-la-z/....aici scrie cu siguranta..citeste si invata... )))...11. Ghost Rider. Ajung acasa.Sa fi fost frig afara?Mainile imi sunt sloi.Incerc sa scot cheia din buzunar pantalonului intre doua degete.Reusesc.In hol frig.Ma trece un fior cel simt in sirea spinarii si pt o secunda realizes ca ceva nu este ok.In timp ce duc cheia catre iala,zambesc in coltul gurii gandindu-ma la ce super iesire am avut cu baietii.Baieti de baieti.Prietenii mei de ani si ani.Toti motociclisti.Toti hotarati.Toti tari pe motor.Zambesc si mai mult realizand ca de fapt eu sunt cel mai bun dintre ei.Cum se uitau la mine in timp ce mergeam pe o roata........ce priviri mirate aveau cand au vazut cum pun genunchiul jos........i-am spart,stiu sigur.Introduc cheia in iala.Sunt curios daca discuta despre mine.Sigur discuta despre mine.Sunt bun.Deschid usa.Frumos a fost la mare.Drumul super liber la intoarcere.Viteza frate,viteza.Si a lui Gigi a mers,dar nu ca a mea.Gigi 200,........eu 210.Gigi 250,.......eu 270.Gigi a cedat la 290.Stiam ca nu poate mai mult.Ce surpriza pe fata lui cand a vazut ca trec pe langa el cu 300.L-am spart.Mergeam asa tare ca nici nu imi mai aduc aminte cand am ajuns in bucuresti.Rad in sinea mea.Cred ca nici nu au ajuns de fapt.Sunt bun.Intru in sufragerie.O vad pe mama.E suparata.Trece pe langa mine fara sa ma bage in seama.Ce o fi cu ea? Probabil ca e suparata ca am iesit iar cu motorul cand ea ma tot roaga sa nu mai ies.Ce stie ea...,habar nare.Senzatii tari.Sunt bun.Incerc sa ma impac spunand-ui :buna mama,ce faci? ce sa intamplat? Se uita prin mine si nu-mi raspunde.Insist.Intru-n final raspunde: Ionele,de ce mi-ai facut una ca asta? De ce Ionele? ,de ce?Nu inteleg. Ce am facut? Intru in sufragerie, mainile tot reci.Masa ca de obicei in mijlocul sufrageriei.Vad ceva acolo,dar nu percep.Incep sa ma sperii.Vad un sicriu.Doamne,cine a murit? imi este frica sa ma apropii.....Mama striga din bacatarie..........Ionele mama,de ce ne-ai parasit? ma vad in sicriu.Vad masina.franez.o pierd.Lumina,multa lumina.aud in departare:Ionele,de ce mai parasit................................... Editat Februarie 24, 2014 de magelan1368 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey1205 Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 /index.php?/topic/91453-pt-incepatori-de-la-a-la-z/....aici scrie cu siguranta..citeste si invata... )))...11. Ghost Rider. Ajung acasa.Sa fi fost frig afara?Mainile imi sunt sloi.Incerc sa scot cheia din buzunar pantalonului intre doua degete.Reusesc.In hol frig.Ma trece un fior cel simt in sirea spinarii si pt o secunda realizes ca ceva nu este ok.In timp ce duc cheia catre iala,zambesc in coltul gurii gandindu-ma la ce super iesire am avut cu baietii.Baieti de baieti.Prietenii mei de ani si ani.Toti motociclisti.Toti hotarati.Toti tari pe motor.Zambesc si mai mult realizand ca de fapt eu sunt cel mai bun dintre ei.Cum se uitau la mine in timp ce mergeam pe o roata........ce priviri mirate aveau cand au vazut cum pun genunchiul jos........i-am spart,stiu sigur. Introduc cheia in iala.Sunt curios daca discuta despre mine.Sigur discuta despre mine.Sunt bun.Deschid usa.Frumos a fost la mare.Drumul super liber la intoarcere.Viteza frate,viteza.Si a lui Gigi a mers,dar nu ca a mea.Gigi 200,........eu 210.Gigi 250,.......eu 270.Gigi a cedat la 290.Stiam ca nu poate mai mult.Ce surpriza pe fata lui cand a vazut ca trec pe langa el cu 300.L-am spart.Mergeam asa tare ca nici nu imi mai aduc aminte cand am ajuns in bucuresti.Rad in sinea mea.Cred ca nici nu au ajuns de fapt.Sunt bun. Intru in sufragerie.O vad pe mama.E suparata.Trece pe langa mine fara sa ma bage in seama.Ce o fi cu ea? Probabil ca e suparata ca am iesit iar cu motorul cand ea ma tot roaga sa nu mai ies.Ce stie ea...,habar nare.Senzatii tari.Sunt bun.Incerc sa ma impac spunand-ui :buna mama,ce faci? ce sa intamplat? Se uita prin mine si nu-mi raspunde.Insist.Intru-n final raspunde: Ionele,de ce mi-ai facut una ca asta? De ce Ionele? ,de ce? Nu inteleg. Ce am facut? Intru in sufragerie, mainile tot reci.Masa ca de obicei in mijlocul sufrageriei.Vad ceva acolo,dar nu percep.Incep sa ma sperii.Vad un sicriu.Doamne,cine a murit? imi este frica sa ma apropii..... Mama striga din bacatarie..........Ionele mama,de ce ne-ai parasit? ma vad in sicriu.Vad masina.franez.o pierd.Lumina,multa lumina.aud in departare:Ionele,de ce mai parasit................................... cam mare dreptate ai,si sunt multi de genul asta.....trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 (editat) De aia nu suntem ca cei din afara, ei dau sfaturi si ajuta, pe cand noi radem!OK, on: asculta cu ATENTIE la ce spune in video si INVATA,sunt cele mai bune sfaturi pe care le vei auzi vreodata merge 100% sau Ambreiajul e cheia,good luck! Editat Februarie 24, 2014 de Nate4u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 (editat) Ambreiajul e cheia,good luck! Ataaattt!! De asta: ...am un maxi scuter ... de 150 cmc ... Editat Februarie 24, 2014 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 fereasca gizaz ), o sa fie o seara buna ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 (editat) De aia nu suntem ca cei din afara, ei dau sfaturi si ajuta, pe cand noi radem!OK, on: asculta cu ATENTIE la ce spune in video si INVATA,sunt cele mai bune sfaturi pe care le vei auzi vreodata sau Ambreiajul e cheia,good luck! domnilor, caterinca se datoreaza faptului ca omul vrea sa ridice pe o roata un maxiscuter...care ambreiaj?! Editat Februarie 24, 2014 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 azi am plecat de la munca cu eterna mea masina(aixam), si cand i-am dat a3a dupa o mica curba ma luat radaru cu 107km/h. oare cum pot sa o limitez? oare se ridica pe doua roti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinhio Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Lasa-ti prostiile ca scumpeste Ponta benzina,,sa vedem daca mai se trage asa de gaz pe urma.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 are ambreiaj,dar este automat-centrifugal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Asa facea si mamaie sa si-o dea p-o roata, ca se plictisea iarna: Facea un cont nou si la primu post intreba cum se mulge vaca fara sa fie nevoie de tractor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 /index.php?/topic/91453-pt-incepatori-de-la-a-la-z/....aici scrie cu siguranta..citeste si invata... )))...11. Ghost Rider. Ajung acasa.Sa fi fost frig afara?Mainile imi sunt sloi.Incerc sa scot cheia din buzunar pantalonului intre doua degete.Reusesc.In hol frig.Ma trece un fior cel simt in sirea spinarii si pt o secunda realizes ca ceva nu este ok.In timp ce duc cheia catre iala,zambesc in coltul gurii gandindu-ma la ce super iesire am avut cu baietii.Baieti de baieti.Prietenii mei de ani si ani.Toti motociclisti.Toti hotarati.Toti tari pe motor.Zambesc si mai mult realizand ca de fapt eu sunt cel mai bun dintre ei.Cum se uitau la mine in timp ce mergeam pe o roata........ce priviri mirate aveau cand au vazut cum pun genunchiul jos........i-am spart,stiu sigur. Introduc cheia in iala.Sunt curios daca discuta despre mine.Sigur discuta despre mine.Sunt bun.Deschid usa.Frumos a fost la mare.Drumul super liber la intoarcere.Viteza frate,viteza.Si a lui Gigi a mers,dar nu ca a mea.Gigi 200,........eu 210.Gigi 250,.......eu 270.Gigi a cedat la 290.Stiam ca nu poate mai mult.Ce surpriza pe fata lui cand a vazut ca trec pe langa el cu 300.L-am spart.Mergeam asa tare ca nici nu imi mai aduc aminte cand am ajuns in bucuresti.Rad in sinea mea.Cred ca nici nu au ajuns de fapt.Sunt bun. Intru in sufragerie.O vad pe mama.E suparata.Trece pe langa mine fara sa ma bage in seama.Ce o fi cu ea? Probabil ca e suparata ca am iesit iar cu motorul cand ea ma tot roaga sa nu mai ies.Ce stie ea...,habar nare.Senzatii tari.Sunt bun.Incerc sa ma impac spunand-ui :buna mama,ce faci? ce sa intamplat? Se uita prin mine si nu-mi raspunde.Insist.Intru-n final raspunde: Ionele,de ce mi-ai facut una ca asta? De ce Ionele? ,de ce? Nu inteleg. Ce am facut? Intru in sufragerie, mainile tot reci.Masa ca de obicei in mijlocul sufrageriei.Vad ceva acolo,dar nu percep.Incep sa ma sperii.Vad un sicriu.Doamne,cine a murit? imi este frica sa ma apropii..... Mama striga din bacatarie..........Ionele mama,de ce ne-ai parasit? ma vad in sicriu.Vad masina.franez.o pierd.Lumina,multa lumina.aud in departare:Ionele,de ce mai parasit................................... Citind aceste randuri tot mai vrei sa te ridici intr-o roata ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 O iei pe oana roman ca pasagera! ridicatul intr-o roata se face neapar pe un drum national sau european intens circulat ca altfel nu se ridica! si musai fara casca sa nu-ti modifice centru de greutate! spor la treaba!Este un topic in care scrie despre medici buni care repara oase! dai follow! si pentru siguranta fa rost de niste numere de la pompe funebre ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 (editat) De aia nu suntem ca cei din afara, ei dau sfaturi si ajuta, pe cand noi radem!OK, on: Ambreiajul e cheia,good luck! Asa este de aia nu suntem ca cei de afara, pentru ca majoritatea o fac pe o pista pentru ca majoritatea au experienta cand poveste au un echipament care sa le permita o cazatura. Nu toti copii in trening pe scuter ridicandu-se pe o roata alergand babele prin spatele blocului ca ei sunt haiduci. PS: si chiar citind acele randuri mai ai curaj ? Editat Februarie 24, 2014 de GuLL1v3R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 salut am si eu o intrebare una sa zicem de incepator am un maxi scuter chesti ar fi daca as putea sa ma ridic cu el intro roata ...am inteles motoarele mari le pui rapid intro roata scuterele de 49 sunt usoare tragi de el si ala este dar al meu este motoru de 150 cmc si este destul de greu si mare as fi curios daca se poate Am sa stric dixtractia baietilor care pregatisera popcornul si berea si am sa-ti spun ca esti un bou! O iei pe oana roman ca pasagera! Nu mai merge, n-auzi ca a nascut si se simte...slabita dupa nastere?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Asa este de aia nu suntem ca cei de afara, pentru ca majoritatea o fac pe o pista pentru ca majoritatea au experienta cand poveste au un echipament care sa le permita o cazatura. Nu toti copii in trening pe scuter ridicandu-se pe o roata alergand babele prin spatele blocului ca ei sunt haiduci. PS: si chiar citind acele randuri mai ai curaj ? pista, echipament full, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reddogsibiu Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 daca tot ce ti-au spus restul motoristilor nu conteaza,intreaba-te ce faci cu magareata dupa ce o ridici intr-o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 salut am si eu o intrebare una sa zicem de incepator am un maxi scuter chesti ar fi daca as putea sa ma ridic cu el intro roata ...am inteles motoarele mari le pui rapid intro roata scuterele de 49 sunt usoare tragi de el si ala este dar al meu este motoru de 150 cmc si este destul de greu si mare as fi curios daca se poate Vezi ca se poate si in flacari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 (editat) domnilor, caterinca se datoreaza faptului ca omul vrea sa ridice pe o roata un maxiscuter...care ambreiaj?! Centrifugal, functioneaza doar pe curbe )))) Am sa stric dixtractia baietilor care pregatisera popcornul si berea si am sa-ti spun ca esti un bou! N-ai haz )))) Sa vedem ce-o sa iasa, ca tare dor mi-era de d-astea, asa ca...... Editat Februarie 24, 2014 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 ma refeream la maneta de ambreiaj, ca tot secretul e acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Pe roata din fata e mai usor, are nevoie doar de frana !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 ma refeream la maneta de ambreiaj, ca tot secretul e acolo Da bre, m-am prins ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate