marianklm4 Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Salutare. Am o problema destul de serioasa, Motocicleta mea un Minsk de 125 cc imi rupe cablul la ambreiaj este al doilea cablu pe care il schimb in 2 zile... . Nu imi dau seama de ce il rupe......Cu toate ca l-am slabit tot degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Daca cablul e prost calitativ se rupe usor, trebuie sa aibe firele foarte subtiri si multe nu groase si putine (cum sunt cablurile chinezesti ...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianklm4 Postat Martie 30, 2014 Autor Share Postat Martie 30, 2014 Cablul l-am cumparat dintr-un magazin cu piese minsk originale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 poti sa ne spui si de unde se rupe sau sa pui o poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianklm4 Postat Martie 30, 2014 Autor Share Postat Martie 30, 2014 Din capac se rupe pur si simplu iese "motu" ala de acolo. Nu pot face acum poza daca e nevoie neaparat de poza o sa pun maine una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Floryn_k1 Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Sa verifici sa nu frece in ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Daca ii iese motul e clar cablul prost, si eu am patit o data sa mi se rupa un cablu deasta "rusesc", nou, dupa vreo 3-4 actinari ale manetei. Tot asa ii iesise butoiasul. Eu de atunci am renuntat sa mai cumpar cabluri dea gata, am gasit de cumparat la metru sufa de calitate si-mi cositoream eu capetele. Cu putina munca si indemanare ieseau cabluri mai rezistente decat panaramele pe care le gaseam de cumparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Daca ii iese motul e clar cablul prost, si eu am patit o data sa mi se rupa un cablu deasta "rusesc", nou, dupa vreo 3-4 actinari ale manetei. Tot asa ii iesise butoiasul. Eu de atunci am renuntat sa mai cumpar cabluri dea gata, am gasit de cumparat la metru sufa de calitate si-mi cositoream eu capetele. Cu putina munca si indemanare ieseau cabluri mai rezistente decat panaramele pe care le gaseam de cumparat. +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianklm4 Postat Martie 31, 2014 Autor Share Postat Martie 31, 2014 Multumesc tuturor de ajutor. O sa fac cum ai zis tu binox. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leandro Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 S-AR Putea sa fie camasa de la cblu ca il roade, schimb-o si vezi daca merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel03 Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 eu cand am ramas cablu, am cumparat o sufa de frana pentru scuter, mult mai groasa decat aveam eu initial. bulbul de plumb l-am mai pilit ca sa intre in locasul manetei si in celalalt capat de la cutie am pus siguranta cu surub, si merge bine. pe cablu am dat 5 sau 10lei in piata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianklm4 Postat Martie 31, 2014 Autor Share Postat Martie 31, 2014 Foarte buna si ideea ta gabriel03 o sa incerc mai multe variante sa vad care este mai rezistenta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 5 euro era setul de reparatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate