Nocturnus85 Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Am vazut la stiri acum cateva minute un accident ce s-a petrecut pe DN19A in apropierea aeroportului din Satu Mare. Motociclistul, un ofiter de politie, a taiat o curba si a intrat pe contrasens, izbind o masina ce circula regulamentar. Din pacate a decedat pe loc... Aparent era prima lui iesire cu motorul. Permisul era obtinut cu o saptamana in urma. Ocupantii masinii, mama si fica, sunt la spital, cea mica fiind in stare grava. Poate exista colegi care ne pot da mai multe detalii.. RIP motociclistului si multa sanatate fetelor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 De cand vand motorul au venit la vizionat 80% barbati care nu au permis A /nu au avut niciodata motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Am vazut si eu.. din pacate, prima iesire a fost si ultima. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zetu' Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 RIP!! Din nou aceeasi combinatie nefericita: o saptamana de cand avea permis, o zi de cand avea motor(din imagini pare un hornet sau ceva din aceeasi clasa) nu neaparat cuminte, 2 ore de cand are cosciug ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
King Of The Road Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 http://portalsm.ro/2014/04/accident-mortal-langa-aeroportul-satu-mare-un-politist-si-pierdut-viata/ Odihneste-te in pace!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin1 Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banditer Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 .........R.I.P sa speram ca va fi bine fetita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinhio Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Va spun si eu parerea mea..politist fiind permisul luat cu treaca merge si el nu stia cum se ia o curba cu motocicleta la viteza mai mare si sa ales cu ceva pana la urma...pai cum...cine-i ca el da lectii de circulatie cand te opreste si el nu stie sa se incline in curba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
King Of The Road Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Va spun si eu parerea mea..politist fiind permisul luat cu treaca merge si el nu stia cum se ia o curba cu motocicleta la viteza mai mare si sa ales cu ceva pana la urma...pai cum...cine-i ca el da lectii de circulatie cand te opreste si el nu stie sa se incline in curba.. Lasa ca din pacate si altii au murit cu permisul luat corect...experienta conteaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinhio Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 poi au murit dar tu ce nu intelegi el era politist mare zmardoi ca alti din politie care stau ciumegi in loganuri si dau lectii despre cum sa circuli..asa a crezut si cel de mai sus ca iei curba cu motocicleta tragand de volan...si stand asa langa motocicleta si uitanduse din spate de ce nu se intreaba ba oare cauciucul ala din spate de ce e asa curbat si nu e drept ca la masina....si ii raspunde lupul acum..lupul fiind eu...ca sa te poti inclina mai bine..nu ca sa te bagi in curba pe contrasens.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
King Of The Road Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 da da...stiu ce zici tu....oricum R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinhio Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 si eu as da o lege...incepatorii pana la un an maxim 400cc sau 50hp cu toata ca si cu astea poti face minuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 scoala auto e proasta, nu are importanta cum iei permisul si politist fiind (nu inteleg ce relevanta are meseria, daca era strungar nu mai scria nimeni) to om, tot roman, tot din randul nostru este. pacat ca a lovit masina, putea muri singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Aprob. Scoala moto e praf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
King Of The Road Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 scoala moto o faci ca trebe dar nu esti invatat nimic si eu as da o lege...incepatorii pana la un an maxim 400cc sau 50hp cu toata ca si cu astea poti face minuni. degeaba dai o lege ca in ideea ta daca iti iei primul motor dupa 2-3 ani de cand ai obtinu A-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinhio Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 (editat) poi prietene daca un politist da asa exemple strungarii ar trebuii sa circule constant pe contrasens.. Editat Aprilie 6, 2014 de ciprinhio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Nici o scoala din lumea asta indiferent ca este moto sau facultate de cativa ani nu-ti da si experienta profesionala odata ce este absolvita. RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamaiknu08 Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 R.I.P. Dumnezeu sa il ierte!! Off topic : multi motociclisti confunda strada cu pista, viteza mare si taie curbele!! Parerea mea, nu esti stapan pe motocicleta, mergi incet frate ca astea nu iarta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Pfff,anul asta a inceput urat rau. R.I.P!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 poi au murit dar tu ce nu intelegi el era politist mare zmardoi ca alti din politie care stau ciumegi in loganuri si dau lectii despre cum sa circuli..asa a crezut si cel de mai sus ca iei curba cu motocicleta tragand de volan...si stand asa langa motocicleta si uitanduse din spate de ce nu se intreaba ba oare cauciucul ala din spate de ce e asa curbat si nu e drept ca la masina....si ii raspunde lupul acum..lupul fiind eu...ca sa te poti inclina mai bine..nu ca sa te bagi in curba pe contrasens.... In primul rand Dumnezeu sa-l odihneasca. Nu scriu in aceasta sectiune a forumului deoarece nu am experienta necesara in a da sfaturi, dar tu ai reusit sa ma faci sa scriu aici. Nu conteaza ce profesie avea decedatul, a gresit si din pacate a platit destul de scump. Nu-nteleg cum tu, cum auzi cuvantul politist, faci legatura cu cei din logane care te asteapta ascunsi cu radarul. In politie nu exista doar ei, exista logistic, financiar, investigatii crimnale, economic, criminalistic etc. Ce te face sa crezi ca unul ce lucreza in economic este as pe motor? Nu mai generaliza, asa ar fi frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Pe motor tre sa o iei incet. Esti incepator pana la 30.000. km, cel putin. Bagati la cap. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrinceanu Andrei Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 (editat) Imi aduc aminte ca si eu in prima iesire cu motocicleta(GSXR 600), intr o curba fara vizibilitate de dreapta, eram cat de cat aplecat iar cad a aparut masina din fata m-am speriat si am facut point fixation si am inceput sa ma indrept fix spre masina, noroc ca soferul masinii a anticipat si a stiut sa ma evite. Doua trei luni mai tarziu inchideam anvelopa. La inceput trebuie mare atentie,mai ales in curbe! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace . . . Aprob. Scoala moto e praf Tin minte ca-mi spunea instructorul ca atunci cand merg cu motocicleta, sa folosesc frana spate ca ea e cea mai importanta , ca daca o pui pe cea fata de duci in cap, eu ii spuneam contrariul ... sa puna el frana spate la o supersportiva Editat Aprilie 6, 2014 de Vrinceanu Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Pe motor suntem incepatori toata viata imi spunea un nene veteran. Instructorul ne-a spus la scoala ca toti vom lua permisul, dar ca sosea va mai tria din noi. Stia el ce zicea... Din pacate la scoala nu invatam decat 1% din motociclism , restul se invata pe strada. Condoleante familiei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 poi prietene daca un politist da asa exemple strungarii ar trebuii sa circule constant pe contrasens.. cand se dadea cu motorul nu era politist, aia ii este DOAR slujba Nici o scoala din lumea asta indiferent ca este moto sau facultate de cativa ani nu-ti da si experienta profesionala odata ce este absolvita. RIP! experienta nu, dar 1. te face mai constient de pericolele care te asteapta afara 2. coroborata cu scoala auto EDUCA soferii pentru o conducere defensiva si preventiva 3. EXERSEAZA cu tine situatii limita in poligon (nu ma refer la jaloane si 8-ri, ci la cazuri concrete, un obstacol aparut brusc pe sosea, simuleaza ca atunci cand esti oprit vine un vehicul pe care-l vezi ca nu va opri din spate, exerseaza cu tine franarea in curba de urgenta, exerseaza contrasteering-ul etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate