--=HD=-- Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Ba, acum foarte serios... Eu, care tipam pe la Topicul "Accidente" din toti rarunchii ca motociclistii sunt de vina in majoritatea accidentelor, ca mergem prea agresiv, ca trebuie sa ne asumam, etc., dar eu nu vad nimic in neregula in filmuletul asta. Omul asta chiar nu-si risca deloc pielea, merge atent, calculat. Face niste lucruri care par la limita pe filmare, dar in realitate nu este chiar asa. Din felul asta de a merge NU SE MOARE. Si mutati Topicul asta de aici ca nu are nicio legatura cu Accidentele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Ba, acum foarte serios... Eu, care tipam pe la Topicul "Accidente" din toti rarunchii ca motociclistii sunt de vina in majoritatea accidentelor, ca mergem prea agresiv, ca trebuie sa ne asumam, etc., dar eu nu vad nimic in neregula in filmuletul asta. Omul asta chiar nu-si risca deloc pielea, merge atent, calculat. Face niste lucruri care par la limita pe filmare, dar in realitate nu este chiar asa. Din felul asta de a merge NU SE MOARE. Si mutati Topicul asta de aici ca nu are nicio legatura cu Accidentele. pentru multi de pe FORUMUL asta ESTE ....... ACCIDENTal.... cand se urca si merg pe MOTOCICLETA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Oricine poate merge asa.repet oricine.cit ?nuse stie.partea proasta e ca in cazul unui accident ia si pe altii dupa el inclusiv pasageri din masinii.nu e nici o diferenta intre ce facea ala cu tirul care dansa la volan si sarea pe acaunul pasagerului si baiatul asta sau de cei care ii injura toata lumea cu suv-uri albe de intorc pe dubla continua se baga dupa refugiul de tramvai la semafor etc.regret sa spun ca si intre motociclisti exista o gramada de cocalari.adevaratii baieti care se dau pe circuit sau pe noroi la curse nu o sa ii vezi sa faca asa ceva pe strada pentru ca in primul rind nu au numic de dovedit pe strada si in al doilea rind stiu cit de periculoasa e strada dar in schimb ia un racer debulevard si pune-l pe pista chiar si singur se va tavalii.stiu citeva cazuri .pe cuvintul meu imi doresc de multe ori sa lucrez pe un rt si sa am casca alba si girofar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 (editat) Repet! Candva eram fervent critic al celor care faceau accidente si chiar isi pierdeau viata pe doua roti, dar serios acum, baiatul asta chiar nu face cine stie ce. Adica, face el cateva chestii asa, pentru filmare, dar nimic iesit din comun. Presupun ca, astia carora vi se pare nebunesc stilul lui de a merge cu motocicleta, sunt aia pe care-i vad, atunci cand eu depasesc coloana, stand prinsi intre masini. Pai degeaba aveti motociclete. Mai bine va luati masini si stati linistiti cu aerul conditionat dat drumul, decat sa va coaceti. Ba, mai amuzant, unii mai au si protectii si fel si fel de costume. A, ca face niste lucruri ilegale, recunosc, dar imi dau seama si ca si le-a asumat. Adica, ma refer aici mai ales la depasirea peste linia continua. Insa, din nou o spun, totul destul de calculat, la viteze la care situatia este sub control, curbe cu vizibilitate buna, cateva acte de teribilism provocate de constientizarea faptului ca poarta o camera de filmat si cam atat. Singura data cand putea sa dea de pamant cred ca a fost la minutul 1:10, la acea triplare. Oricum, vina principala o aveau ala parcati acolo, care-i fortau pe ceilalti participanti la trafic sa treaca peste axul drumului, peste linia continua. Apoi, vina Mercedesului ca nu a semnalizat intentia de a depasi si nici nu s-a asigurat la efectuarea manevrei. Abia acum vine vina lui, pentru ca a fortat putin trecerea pe langa Mercedes, desi din fata venea o alta masina. Editat Aprilie 18, 2014 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Hai ca am fost un pic cam nesimtit catalogind asa si imi cer scuze.ideia mea era ca asa nu e bine daca prin ce faci pui in pericol alte vieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanduionut Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Frate, nu inteleg, daca vrei senzatie si te respecti dute pe circuit... iti pui viata ta si a altora in pericol total aiurea prin oras si nu numai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 da man...dar e o diferenta maricica intre cum mergi tu si cum merge Cap0ne (comparand filmele). fara suparare Total de acord cu tine, nu e nici o suparare. amandoi (eu si capone) ne refeream la topicul de nesimtiti in trafic, chiar si eu dupa spusele unora, nu la stilul de mers. Merge mai bine ca mine, nu degeaba am zis ca vreau sa stiu sa merg asa cum merge el (nu numai mersul din clipul topicului, ci in general). Mai ales ca lui ii place sa mearga in afara, mie in oras. Fiecare cu ale lui, sunt incepator si am cateva cazaturi, mai am multe de invatat. PS: mi se pare asbsurd sa vrei sa stergi un topic pe motiv ca vad "copiii" si fac la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Am reprimit linkul de la un tovaras. Tot funny e si dupa 2 ani Eu zic sa faci unul nou pe iarna sa avem ce discuta la gura sobei Am facut. Da' nu-l mai pun aici ca iar zice lumea ca's ghost rider. Sau il pun la iarna. Daca nu cumva mi-l pune vreun coleg .adevaratii baieti care se dau pe circuit sau pe noroi la curse nu o sa ii vezi sa faca asa ceva pe strada pentru ca in primul rind nu au numic de dovedit pe strada si in al doilea rind stiu cit de periculoasa e strada Funny, vreo 2 din amicii care apar in filmul meu sunt baieti de circuit. Care mai si castiga premii. Nu dam nume, persoane importante Asta cu baietii de circuit nu o ard racing pe strada este cam la fel cu "imaginea motociclistilor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 Cred ca daca m-as filma facand toate cacaturile pe care le fac in trafic zilnic si le-as pune aci, ar veni puristii cu aghiazma dupa mine si ar face cerere sa-mi suspende statutul de motociclist. Si fata de ce am vazut pana acum, merg super safe. In videoclipul ala sunt vreo cateva clutch moments (1:10 cu mertzanu, 3:30 cu dacia rosie cu biciclist pe dreapta, frana cu evitare de la 4:05) dar in rest business as usual. Nu vad nimic super periculos sau inconstient acolo. Asta e, nu-si cumpara nimeni motocicleta sa stea cu ea la semafor intre masini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 Cap0ne, sa nu uiti ca sunt fanul tau nr.1! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Hehe, mersi Cipriane Iti dedic atunci test drive-ul asta chiar daca e mai cumintel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 La anu' iti dedic si eu ceva frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate