bibistrocel Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Va salut. As vrea sa achizitionez un scuter fiabil in 4 timpi(de preferinta) de 49cc. Ideea ar fi sa il pun si pe scoala. Nu vreau chinezarie. Ceva japonez, exista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Ce ai cu cele chinezesti mai ales ca vrei sa-l birjaresti pe scoala? Motoarele oricum sunt licente honda si destul de fiabile plus ca sunt foarte ieftine nu prea sunt bune plasticele si cauciucaraiele iar piese gasesti garla la preturi modice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Baga cautare pe bikeshop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore Dolghin Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 (editat) Eu am avut 3 scutere Kymco si am fost _extrem_ de multumit de ele. Probleme - zero. Sugestia mea ar fi sa nu desconsideri marca asta, chiar daca este Taiwan. Kymco a fost subsidiara Honda si multi ani au produs piese pentru Honda, apoi s-au apucat sa faca ei scutere si ATV-uri. Edit: Scuterele au fost, in ordine: Agility 50, Super8 si Grand Dink. Editat Aprilie 17, 2014 de Grigore Dolghin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Va salut. As vrea sa achizitionez un scuter fiabil in 4 timpi(de preferinta) de 49cc. Ideea ar fi sa il pun si pe scoala. Nu vreau chinezarie. Ceva japonez, exista? Incearca o YAMAHA WHY. Nu te va dezamagi. http://bikes.motorradonline.de/katalog/2008/roller/yamaha/yamaha-why-50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Eu am avut 3 scutere Kymco si am fost _extrem_ de multumit de ele. Probleme - zero. Sugestia mea ar fi sa nu desconsideri marca asta, chiar daca este Taiwan. Kymco a fost subsidiara Honda si multi ani au produs piese pentru Honda, apoi s-au apucat sa faca ei scutere si ATV-uri. Edit: Scuterele au fost, in ordine: Agility 50, Super8 si Grand Dink. +1.Am avut si eu Kymco,dar de 250 si am fost foarte multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Kymco Super 8, 50 cmc, 4T, roata pe 14", disc de frana petala diametru mare (frana beton), doua amortizoare pe spate, strong. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibistrocel Postat Iulie 23, 2014 Autor Share Postat Iulie 23, 2014 (editat) M-am hotarat asupra unui Kymco Agility 50 din 2008 4T pe care l-am si achizitionat. Sper sa nu ma dezamageasca. M-am orientat si dupa disponibilitatea si pretul pieselor de schimb Editat Iulie 23, 2014 de bibistrocel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 www.piese-kymco.ro pentru piese. preturile sunt decente, timpul de livrare e maricel, dar si ieftin si rapid nu prea se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibistrocel Postat Iulie 24, 2014 Autor Share Postat Iulie 24, 2014 Iti multumesc. Voi apela cu siguranta. insa... cat mai rar, sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordofchoppers Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Va salut. As vrea sa achizitionez un scuter fiabil in 4 timpi(de preferinta) de 49cc. Ideea ar fi sa il pun si pe scoala. Nu vreau chinezarie. Ceva japonez, exista? Recomand Yamaha Neos 50 cmc 4T. Super comod, consum extramic, motor indestructibil si docil. Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel_dumitru Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Lordul choperelor, vezi ca omul si-a cumparat deja scuter! Si inca din iulie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate