Cipryan Ioan Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 mie mi-au dat numerele pe loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
algabone20 Postat Aprilie 24 Share Postat Aprilie 24 Salutare, am o intrebare am un scuter vespa 50 cmc primit de la un prieten care a plecat din tara. As dori sa il vand dar nu am decat talonul de la primarie. Se poate vinde doar cu atat? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 24 Share Postat Aprilie 24 de vandut se poate..., vezi cazul Nordis.... dar cumparatorul l-ar cumpara oare???? asta e intrebarea talonul de la primarie e pe numele tau sau al "prietenului" plecat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Aprilie 24 Share Postat Aprilie 24 1 hour ago, algabone20 said: Se poate vinde doar cu atat? Salut, cumparatorul va avea nevoie si de cartea de identitate ca sa-l inscrie, chiar si numai la primarie. De carte va avea nevoie si cand merge la ITP, banuiesc ca se face si la astea de 50cmc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 24 Share Postat Aprilie 24 Acum 5 ore, The Flying Dutchman a spus: Salut, cumparatorul va avea nevoie si de cartea de identitate ca sa-l inscrie, chiar si numai la primarie. De carte va avea nevoie si cand merge la ITP, banuiesc ca se face si la astea de 50cmc. Asa este, are nevoie de carte de identitate a vehiculului la primarie, ITP, inregistrare, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 24 Share Postat Aprilie 24 Acum 8 ore, algabone20 a spus: Salutare, am o intrebare am un scuter vespa 50 cmc primit de la un prieten care a plecat din tara. As dori sa il vand dar nu am decat talonul de la primarie. Se poate vinde doar cu atat? Multumesc Nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 25 Share Postat Aprilie 25 de vandut se poate de cumparat se poate de inmatriculat / inregistrat, si circulat legal nu se prea poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate