paulynos Postat Decembrie 19, 2018 Share Postat Decembrie 19, 2018 (editat) 21 minutes ago, Tzitzicat said: Nu pentru tine era intrebarea Ziceau unii ca merge pe........ google Bineinteles ca merge pe google, poftim, cautare pe google dupa imaginea ta. Cat timp rezolutia e suficient de buna le gasesti. Poate nu merg toate, sau nu din prima, dar majoritatea le gasesti usor. Am testat ultimele 4-5 ghicitori si le-am gasit pe toate pe google images cu minim de efort. Asta ma face cunoscator de motorsport? Pai nu prea. Editat Decembrie 19, 2018 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Decembrie 19, 2018 Share Postat Decembrie 19, 2018 Acum 5 minute, paulynos a spus: Bineinteles ca merge pe google, poftim, cautare pe google dupa imaginea ta. Cat timp rezolutia e suficient de buna le gasesti. Uite ca am mai invatat ceva Misto Acum 39 minute, Tzitzicat a spus: Uite ca am mai invatat ceva Misto Da...da mai multe erori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 19, 2018 Share Postat Decembrie 19, 2018 (editat) Haga Si asta din cap,sweet memories Editat Decembrie 19, 2018 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Decembrie 19, 2018 Share Postat Decembrie 19, 2018 Acum 5 minute, P T R a spus: Haga Si asta din cap,sweet memories Moto....da Driver......nu Acum 6 minute, Tzitzicat a spus: Moto....da Driver......nu Nu ar fi fost asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Decembrie 19, 2018 Share Postat Decembrie 19, 2018 Este Michael Schumacher pe motoreta lui Haga, Portimao, 2008. Si in imagine de dinainte tot el este pe Holzhauer Racing CBR1000RR inainte de cursa din German SBK, iunie 2008, Sachsenring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Decembrie 19, 2018 Share Postat Decembrie 19, 2018 Acum 23 minute, paulynos a spus: Este Michael Schumacher pe motoreta lui Haga, Portimao, 2008. Si in imagine de dinainte tot el este pe Holzhauer Racing CBR1000RR inainte de cursa din German SBK, iunie 2008, Sachsenring. Putin mai atent Cartagena, Spania Daca tot tii sa fii exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 20, 2018 Share Postat Decembrie 20, 2018 6 hours ago, paulynos said: Este Michael Schumacher pe motoreta lui Haga Am căutat-o și pe asta pe Google images și nu mi-a dat deloc rezultatul căutat, ci un "superbike racing" generic. Deci se poate să le ghicim și "din cap", cum tocmai ai demonstrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Decembrie 20, 2018 Share Postat Decembrie 20, 2018 Noroc cu fata Cagiva si casca....imi dadeau cu minus Cu ce ocazie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 20, 2018 Share Postat Decembrie 20, 2018 Primul titlu al lui Schumacher cu Ferrari, și primul campion mondial al italienilor după 21 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Decembrie 20, 2018 Share Postat Decembrie 20, 2018 Corect Luata in 2001 de la Hungaroring, cand a castigat al doilea titlu Inca se mai intra pe pista la sfarsitul cursei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 21, 2018 Share Postat Decembrie 21, 2018 Anul, cursa, piloții. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Decembrie 21, 2018 Share Postat Decembrie 21, 2018 Ce e usor....se vede Raikkonen 2007 Daca a castigat ....dupa sens poate fi Interlagos Daca doar se saluta...nu stiu Renault.....habar nu am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 21, 2018 Share Postat Decembrie 21, 2018 Ai zis bine. Deci cine era la Renault în 2007 și putea să-l felicite cu atâta convingere după cursa de la Interlagos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Decembrie 21, 2018 Share Postat Decembrie 21, 2018 Kovalainen....era la Renault Putea da fie Fisico Nu imi aduc bine aminte Abandonat din cauza lui Kimi....si il injura de Ma-ssa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 21, 2018 Share Postat Decembrie 21, 2018 Fisico nu era blond. Este Heikki. Pentru că Finlanda și el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Decembrie 21, 2018 Share Postat Decembrie 21, 2018 Acum 13 minute, PzKpfW a spus: Fisico nu era blond. Este Heikki. Pentru că Finlanda și el. E corect Acum 15 minute, Tzitzicat a spus: E corect Altii....au mai fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_knight Postat Decembrie 22, 2018 Share Postat Decembrie 22, 2018 Ralf Schumacher. Un pilot supra-apreciat, dupa mine. In schimb avea unul dintre cele mai bune salarii din F1, pt ca Willi Webber si pt ca numele era cunoscut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 24, 2018 Share Postat Decembrie 24, 2018 N-a fost din același aluat ca Michael, iar dacă nu avea același nume nu cred că ajungea atât de sus. A fost însă un pilot decent, chiar dacă nu era material de campion mondial. A avut coechipieri destul de buni, pe care ocazional i-a bătut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Decembrie 24, 2018 Share Postat Decembrie 24, 2018 1 oră în urmă, PzKpfW a spus: N-a fost din același aluat ca Michael, iar dacă nu avea același nume nu cred că ajungea atât de sus. A fost însă un pilot decent, chiar dacă nu era material de campion mondial. A avut coechipieri destul de buni, pe care ocazional i-a bătut. Asta are numele scris pe fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 26, 2018 Share Postat Decembrie 26, 2018 Ayrton cu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Decembrie 26, 2018 Share Postat Decembrie 26, 2018 Acum 2 ore, P T R a spus: Ayrton cu? Berger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 29, 2018 Share Postat Decembrie 29, 2018 Pilotul, cursa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Decembrie 29, 2018 Share Postat Decembrie 29, 2018 Acum 1 oră, PzKpfW a spus: Pilotul, cursa? E un GP6...deci 2006 Casca.... Capirossi Cursa....pas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 29, 2018 Share Postat Decembrie 29, 2018 Vechiul assen? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 29, 2018 Share Postat Decembrie 29, 2018 2 hours ago, P T R said: Vechiul assen? Nu. Cam imposibil să-ți dai seama din poză, e mai mult un joc de deducție. A fost o vopsea "one off", iar culorile sunt legate de locația cursei. În rest, este corect ce s-a spus mai devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate