TDX Postat Ianuarie 21, 2019 Share Postat Ianuarie 21, 2019 Minirossi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 21, 2019 Share Postat Ianuarie 21, 2019 5 minutes ago, TDX said: Minirossi? Acum că zici, chiar seamănă. Cred că el e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 21, 2019 Share Postat Ianuarie 21, 2019 Acum 19 minute, TETEA. a spus: Anul si cursa, nu? O fi asta E pe acolo si numarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_knight Postat Ianuarie 21, 2019 Share Postat Ianuarie 21, 2019 Acum 29 minute, TDX a spus: Minirossi? Chiar el. El de fapt a inceput cu karturile insa a facut switch catre zona moto, considerandu-le mai challenging Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 24, 2019 Share Postat Ianuarie 24, 2019 Pilotul, cursa. Eventual și mica poveste din spate. [am pus două poze pentru claritate, pilotul și cursa sunt aceiași] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 25, 2019 Share Postat Ianuarie 25, 2019 1996 Monte Carlo Coulthard cu casca lui Schumacher Cam singura asemanare dintre ei.....dimensiunea capului Coulthard a avut probleme cu viziera....se aburea, si nu avea alta de rezerva I-a imprumutat-o Schumacher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 25, 2019 Share Postat Ianuarie 25, 2019 Chiar el. A avut noroc cu branding-ul Marlboro, comun între McLaren și Ferrari în acel an. A mascat sponsorul lui Michael (Dekra) de pe laterale, și-a adăugat sponsorul personal (Kenwood) pe vizieră și a plecat în cursă - pe care a terminat-o chiar pe 2 dacă-mi amintesc bine. Mai am una - foști piloți de F1 toți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 25, 2019 Share Postat Ianuarie 25, 2019 Acum 3 ore, PzKpfW a spus: Chiar el. A avut noroc cu branding-ul Marlboro, comun între McLaren și Ferrari în acel an. A mascat sponsorul lui Michael (Dekra) de pe laterale, și-a adăugat sponsorul personal (Kenwood) pe vizieră și a plecat în cursă - pe care a terminat-o chiar pe 2 dacă-mi amintesc bine. Mai am una - foști piloți de F1 toți. Pe Glock il tin minte de cand s-a dat la o parte in ultimul tur de la Interlagos 2008 din fata lui Hamilton (ar fi avut doar 4 titluri) Masa a fost un fel de Geoana pt cateva secunde Heidfeld in mijloc Celalalt......nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 25, 2019 Share Postat Ianuarie 25, 2019 Corect și corect. Ultimul e și cel mai puțin cunoscut. Glock și Heidfeld au avut 5, respectiv 12 sezoane în F1 - el a avut unul singur. Și nici nu e neamț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 25, 2019 Share Postat Ianuarie 25, 2019 Pantano? A cam fost cam in aceiasi perioada la Jordan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_knight Postat Ianuarie 25, 2019 Share Postat Ianuarie 25, 2019 Da, Giorgio Pantano. A evoluat la Jordan in 2004. Glock, care parca l-a inlocuit pe Pantano in cursa din Canada, a luat un punct la debut, in urma descalificarii echipelor Williams si Toyota. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 25, 2019 Share Postat Ianuarie 25, 2019 De weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_knight Postat Ianuarie 25, 2019 Share Postat Ianuarie 25, 2019 Anthony Davidson,intr-un BAR Honda, la Monza in 2004. A afisat livery-ul asta doar in antrenamente parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 25, 2019 Share Postat Ianuarie 25, 2019 Bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 28, 2019 Share Postat Ianuarie 28, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 28, 2019 Share Postat Ianuarie 28, 2019 Daca seamna cu asta.stiu cine e Daca nu.....pas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 28, 2019 Share Postat Ianuarie 28, 2019 Haha. El e. Față inconfundabilă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 28, 2019 Share Postat Ianuarie 28, 2019 JL simpatic de mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Una cu "recunoaște contextul": Da, tot F1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Acum 9 minute, PzKpfW a spus: Una cu "recunoaște contextul": Da, tot F1. Pare Monte Carlo Probabil, urmatoarea cursa dupa 1 Mai 1994 (si 30 Aprilie 1994) Pare steagul Austriei .....al doilea Omagiu pt Sena si Ratzenberger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Exact. Chiar primele două locuri de pe grilă. Kudos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Gilles Villeneuve în dreapta. În stânga probabil fiul, Jacques. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Sigur el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 5, 2019 Share Postat Februarie 5, 2019 On 29.01.2019 at 19:13, Tzitzicat said: ...Hayden? Glumesc. Probabil un pilot din WSBK antrenându-se prin Alpi. Având în vedere locația, aș zice unul dintr piloții echipelor bazate în Italia: Team Pedercini, MV Agusta RC, Althea Racing. Sau poate chiar Ten Kate Racing, deși sunt olandezi. Ten Kate care au dat faliment (aripa de WSBK) btw, după ce Honda a făcut pipi pe ei Comportament specific HRC. Pun și eu una: Pilot, motocicletă, circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate