Tzitzicat Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Cred ca: Scott Dixon in teste cu Williams, 2004, Paul Richard - Franta. Greu, dom'le, greu! ....a dreaq casca cu picaturi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 da' aici? Pilot, masina, cursa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Acum 4 minute, The_Sin_Eater a spus: da' aici? Pilot, masina, cursa.... Alan Jones Cred ca 1980 Nu stiu cursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Exacta! Circuito Permanente del Jarama (Madrid) - marele premiu la Spaniei, initial inclus in program a fost mai apoi eliminat iar pilotii nu au luat niciun punct. Castigator, Alan Jones, intr-adevar. S-a lasat cu scandal mare, cateva echipe retragandu-si pilotii din cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_knight Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Sa mai vedem una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Acum 7 minute, dark_knight a spus: Sa mai vedem una E un NSX? Nu se distinge numarul de la pantofi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_knight Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Acum 5 minute, Tzitzicat a spus: E un NSX? Nu se distinge numarul de la pantofi Daca ma iei cu numarul de la pantofi, e clar ca stii. Lasam sa spuna altcineva cine e soferul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Acum 6 minute, Tzitzicat a spus: Nu se distinge numarul de la pantofi ..si nici "mufa" soferului in oglinda.... Acum 1 minut, dark_knight a spus: Lasam sa spuna altcineva Sf. Goagal ne ajuta: Ayrton, NSX-R la Suzuka, 1999 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_knight Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Acum 5 minute, The_Sin_Eater a spus: ..si nici "mufa" soferului in oglinda.... Sf. Goagal ne ajuta: Ayrton, NSX-R la Suzuka, 1999 Ne-ar fi placut probabil sa traiasca si in 1999, dar din pacate ne-a parasit mai devreme. Cred ce te refereai la 1989 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 HRT 2010...cred Senna nu e Deci.....nu stiu pilotul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 HRT , 2010 - corect. Yamamoto, Monza. ceva pe roz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Acum 13 minute, The_Sin_Eater a spus: HRT , 2010 - corect. Yamamoto, Monza. ceva pe roz? Rainey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_knight Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Stelele alea de pe casca indica un singur nume: Michael Schumacher, intr-un Benetton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Acum 1 minut, dark_knight a spus: Stelele alea de pe casca indica un singur nume: Michael Schumacher, intr-un Benetton. Ligier, 1994 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_knight Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Oare cu ce ocazie a testat el pentru francezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Acum 3 minute, dark_knight a spus: Oare cu ce ocazie a testat el pentru francezi? Motorul nu masina Poza....cu F2007 se pare ca ar fi facuta in 2009 Probabil ca e doar o poveste O stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_knight Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Schumacher, cand cocheta cu ideea sa il inlocuiasca pe proaspatul accident la Hungaroring, Massa. Circuitul e cumva Barcelona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Acum 3 minute, dark_knight a spus: Schumacher, cand cocheta cu ideea sa il inlocuiasca pe proaspatul accident la Hungaroring, Massa. Circuitul e cumva Barcelona? Mugello Oficial nu a primit acceptul FIA sa testeze F60 si a folosit un F2007 Schumacher is allowed to drive the F2007 race car, which is the car used for the 2007 championship. The car was not supplied by Ferrari and wasn’t classified a test car. In fact, the car is provided by F1 Client, which is a workshop owned by Ferrari, meaning the German is allowed to drive it. Schumacher just concluded his first test yesterday, at the Mugello circuit and the results were positive. The car is of course outdated and was developed using different rules set by the FIA, but Ferrari fitted slick tires (from a GP2 car) and ran the car. Iertare Nu era randul meu Dar, nu pot sa ma abtin Acum 19 minute, Tzitzicat a spus: Mugello Oficial nu a primit acceptul FIA sa testeze F60 si a folosit un F2007 Schumacher is allowed to drive the F2007 race car, which is the car used for the 2007 championship. The car was not supplied by Ferrari and wasn’t classified a test car. In fact, the car is provided by F1 Client, which is a workshop owned by Ferrari, meaning the German is allowed to drive it. Schumacher just concluded his first test yesterday, at the Mugello circuit and the results were positive. The car is of course outdated and was developed using different rules set by the FIA, but Ferrari fitted slick tires (from a GP2 car) and ran the car. Iertare Nu era randul meu Dar, nu pot sa ma abtin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 (editat) Rene Arnoux, Renault RE20. Cred 1980.... Nu stiu circuitul - pare a fi Interlagos, dar.... Editat Martie 13, 2019 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 (editat) Acum 8 minute, The_Sin_Eater a spus: Rene Arnoux, Renault RE20. Cred 1980.... Nu stiu circuitul - pare a fi Interlagos, dar.... Nu e 1981 Circuitul - Paul Ricard Renault RE30 Editat Martie 13, 2019 de Tzitzicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 Acum 3 minute, The_Sin_Eater a spus: Capirosii NSR 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate