Xela Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Salutare, in cazul in care va aflati sau treceti pe langa orasele Paderborn, Bielefeld, Kassel dati/mi de veste... valabil si pentru intalnirile de wochenende. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_kl Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 buna. mai este de actualitate? locuiesti intr-unul din locurile mentionate?Mi-ar fi si mie de ceva ajutor o persoana din zona. Mersi pentru raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schnecke Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 Incepator din Gutersloh, Gute Besserung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 Sunt eu in Bad Oeynhausen pt cel putin inca 2 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schnecke Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 (editat) In vizita, sau acolo locuiesti? Editat Iunie 26, 2015 de Schnecke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 (editat) se poate pune de vizita cu treburi. probabil plec spre tara luni si revin mai incolo ... deja e a 2-a vizita anul asta Editat Iunie 26, 2015 de ZIDU' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciceu4 Postat Februarie 18, 2018 Share Postat Februarie 18, 2018 Ca sa nu mai deschid alt topic. Colegi in zona Düsseldorf/ Köln ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathm Postat Mai 23, 2018 Share Postat Mai 23, 2018 salutare! Careva prin zona PB GT... nu ma deranjeaza singuratatea dar parca mai merge si o companie » Post actualizat in 06 Jun 2018 19:24 salutare! Careva prin zona PB GT... nu ma deranjeaza singuratatea dar parca mai merge si o companie Chiar nu e nimeni prin zona asta?! Plin de romani dar nici unul cu motoreta? GT BI PB WAF... Saracie mare:)) Tu cu numar de GL, daca vezi da un semn ceva, poate bem o apa:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin_de Postat Mai 25, 2020 Share Postat Mai 25, 2020 (editat) salut, eu am numere de KS. Editat Mai 25, 2020 de Catalin_de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Mai 27, 2020 Share Postat Mai 27, 2020 (editat) . Editat Mai 27, 2020 de Muretto Grundieg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 10, 2020 Share Postat Octombrie 10, 2020 Paderborn de un jumate si Bielefeld ca acolo lucrez. Calare pe o Africa Twin neagra cu numere de PB sau (foarte rar) pe o Cagiva Raptor albastra tot cu numere de PB. Inafara de turele prin Europa care in zilele astea sunt cam dificile spre imposibile, calarim prin Sauerland, zona Ruhr/Rhin sau NV Hessen. Daca mai e careva prin zona dati un semn. PS: stie careva vreun loc in apropiere unde sa fie permis offroadul? Nemtii astia unde nu au asfaltat au interzis accesul vehiculelor, chiar si pe banalele drumuri pietruite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate