Sari la conținut

Supersonic pe 2 roti_Kawasaki zx12 r ninja_2006

dedant68
 Share

Postări Recomandate

Verificare si intretinere inainte de traseu...

post-74268-0-11007900-1407265640_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 223
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Am citit 6 pagini cu discutii numai despre consum si numai 3 poze ?!

@dedant, aranjeaza si tu o sesiune foto, ai pus 2-3 poze si eu tot nu stiu cum arata motocicleta din fata.

Link spre comentariu

Am citit 6 pagini cu discutii numai despre consum si numai 3 poze ?!

@dedant, aranjeaza si tu o sesiune foto, ai pus 2-3 poze si eu tot nu stiu cum arata motocicleta din fata.

OK ! Mai ales pentru tine ca oltean din Craiova, locul unde am trait 23 de ani !! Album foto_Kawasaki zx 12 r Ninja _2006, ultima generatie din seria zx 12 r , incepand cu 2007 s-a lansat zx14. In septembrie trec prin Craiova in drum spre Herculane.

post-74268-0-23284100-1407316334_thumb.jpg

post-74268-0-30537500-1407316609_thumb.jpg

post-74268-0-10119600-1407316673_thumb.jpg

post-74268-0-75169900-1407316731_thumb.jpg

post-74268-0-96821300-1407316907_thumb.jpg

post-74268-0-64532900-1407317024_thumb.jpg

post-74268-0-59432800-1407317177_thumb.jpg

post-74268-0-18611600-1407317272_thumb.jpg

Link spre comentariu

Asa da ! :)

Daca poposesti pe aici ne putem vedea la o cafea. Vorbim pe privat atunci.

Ps: imi place motocicleta, potenta si frumoasa, sa va bucurati de multe plimbari impreuna.

Link spre comentariu

Cred ca a trecut prin calculul de rezistenta al unui inginer de la Kawasaki Heavy Industries Ltd-Japan :10: . Baietii acestia pe langa motociclete, mai fabrica: elicoptere, avioane, nave maritime, statii spatiale, roboti industriali, componente hidraulice si alte ,,nimicuri'' Intodeauna am iubit marca KAWASAKI, este deosebita fata de celelalte......... De aceea, sunt sigur ca NU SE RUPE :nono: bascula. Daca, DA o sa-i montez o sina de cale ferata :crack:

Link spre comentariu

Vizitator darcocbr

Ma refer si la aspect. E pusa acolo asa, sa fie. Nu trebuia sa mi raspunzi prin ironii, de fapt asa faci de obicei :)))) deosebita prin ce ? Ca se rupe cadrul la un impact minim ? :|

Link spre comentariu

Da, bordul e de la modelele pana in 2001.

FALS .......este model 2006 fabricat pentru Malaezia...Acolo nu s-a aplicat limitarea de 280 km/h. In plus, daca vezi, are si Immobiliser System.... ceea ce in 2001, nu a fost disponibil.

» Post actualizat in 06 Aug 2014 12:10

Ma refer si la aspect. E pusa acolo asa, sa fie. Nu trebuia sa mi raspunzi prin ironii, de fapt asa faci de obicei :)))) deosebita prin ce ? Ca se rupe cadrul la un impact minim ? :|

Hai sa vorbim la misto :hug: se rupe cadru....chiar ai auzit tu de kaw 12 cu cadru rupt la impact minim..daca te aud japanii.... :tempted:

Link spre comentariu

Aaaaa, da, uitasem; ai zis prin inceputul topic-ului doar :D

Esti fratele meu acum :hug:

Link spre comentariu

Vizitator r_amonna

Hai sa vorbim la misto :hug: se rupe cadru....chiar ai auzit tu de kaw 12 cu cadru rupt la impact minim..daca te aud japanii.... :tempted:

destule. dar asta nu inseamna ca e greseala de proiectare, nimeni nu proiecteaza motociclete ca sa intre-n tot felul de pereti, masini si alte obstacole...

p.s. sa vezi tu distractie cand o sa trebuieasca sa schimbi bujiile...

Editat de r_amonna
Link spre comentariu

destule. dar asta nu inseamna ca e greseala de proiectare, nimeni nu proiecteaza motociclete ca sa intre-n tot felul de pereti, masini si alte obstacole...

p.s. sa vezi tu distractie cand o sa trebuieasca sa schimbi bujiile...

Cineva vorbea de un impact usor..tu spui de un accident in adevaratul sens..este o alta poveste. Am schimbat bujiile in iarna 2013, cand a fost 2 sap pe elevator in verificari. Cu un patent adaptat cu manere de 20 cm, clicket cu tubulara si prelungitor taiat si un furtun cu diametrul interior =bujie, si multa rabdare le-am schimbat in 40 min. Stiu ca este o tragedie schimbatul bujiilor pentru posesori kaw 12, dar se poate ... Daca ai mana groasa ...treaba se complica, probabil ca spatiul este gandit pentru mana de japonez :crack: Elevatorul a fost de 1000 de puncte :10: fara el, chiar ma imi rupeam spatele ..

Link spre comentariu

Vizitator r_amonna

de impact spuneam si eu. gasesti poze pe net cu furci drepte si cadre fisurate la viteze de 20-40 km/h. dar repet, nu sunt facute ca sa le infingi in tot felul de obstacole.

legat de bujii, in manual scrie sa dai jos, de fapt sa basculezi motorul din cadru :)))) maxima caterinca! :))

Link spre comentariu

Sa fim seriosi..sa basculezi motorul inseamna sa demontezi jumatate din motocicleta...in niciun caz varianta asta. A da, poate la service, sa faci schimbul de bujii in 8 ore si sa platesti 500 lei X-( Cu putina inventivitate romaneasca, rezolvi in 40 min, acum ca am experienta cred ca in 30 min :peace: .

Link spre comentariu

Vizitator r_amonna

Sa fim seriosi..sa basculezi motorul inseamna sa demontezi jumatate din motocicleta...in niciun caz varianta asta. A da, poate la service, sa faci schimbul de bujii in 8 ore si sa platesti 500 lei X-( Cu putina inventivitate romaneasca, rezolvi in 40 min, acum ca am experienta cred ca in 30 min :peace: .

prietenul meu a folosit o tiganeasca si o cheie fixa plus fisele originale ca sa scoata bujiile. la fel, cand a vazut ce scrie-n manual a zis ca-s dereglati astia... :))

Link spre comentariu

Da...cat baga ,nenea?! :D Ai vazut si tu un 320 acolo pe ceas?

245 taicule :D pana in prezent, pe unde am fost in iulie... astept autostrada in septembrie ..in acest moment nu stiu daca o sa ma intrec cu cadranul de 340 ....ce sa demonstrez ca ajunge la 340, au demonstrat altii... dar pacat ca pentru unii s-a taiat si firul vietii

Link spre comentariu

De aceea iubesc Kawasaki Heavy Industries..pentru ca piticii stiu sa fabrice avioane sol-aer si sol-sol :hug:

Link spre comentariu

Vizitator Adrian

245 taicule :D pana in prezent, pe unde am fost in iulie... astept autostrada in septembrie ..in acest moment nu stiu daca o sa ma intrec cu cadranul de 340 ....ce sa demonstrez ca ajunge la 340, au demonstrat altii... dar pacat ca pentru unii s-a taiat si firul vietii

Presupun ca iei si un GPS cu tine,nu doar bordu motocicletei...

Link spre comentariu

Pana acum nu am in plan un GPS moto, recunosc ca este necesar in multe situatii. La nevoie ma ajuta telefonul mobil ....

post-74268-0-59573800-1407921644_thumb.jpg

Link spre comentariu