nutreț Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 In urma unui crater de anul trecut, s-a strambat janta din fata. Moto e un CBR f3. Azi cand am oprit la o tigara, m-am asezat pe o bancuta din parcare si accidental am vazut cat de stramba imi e janta. Nu mi-a venit sa cred ca am mers un an si ceva cu ea asa... Culmea, de la apropiere parca nu se prea observa, dar de la vreo 4-5 metri... nu stiu, asta e. Nu m-am simtit niciodata in pericol, dar acum dupa ce am vazut imi e frica sa ma si uit la ea. O sa pun o poza cu ea maine, nu-s acasa acum. Sincer, as cumpara o janta noua, insa nu gasesc pe nicaieri pe site-uri un pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 doar te lauzi ? daca vrei vreun sfat, eu as zice ca asa cum ai mers cateva mii de km fara sa iti dai seama, poti merge in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Am o janta de vfr 750 din 97, cu tot cu discuri (sau fara). Din cate stiu is compatibile, daca te intereseaza da-mi un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 In urma unui crater de anul trecut, s-a strambat janta din fata. Moto e un CBR f3. Azi cand am oprit la o tigara, m-am asezat pe o bancuta din parcare si accidental am vazut cat de stramba imi e janta. Nu mi-a venit sa cred ca am mers un an si ceva cu ea asa... Culmea, de la apropiere parca nu se prea observa, dar de la vreo 4-5 metri... nu stiu, asta e. Nu m-am simtit niciodata in pericol, dar acum dupa ce am vazut imi e frica sa ma si uit la ea. O sa pun o poza cu ea maine, nu-s acasa acum. Sincer, as cumpara o janta noua, insa nu gasesc pe nicaieri pe site-uri un pret. nu bate, scade presiunea ,nu trage .....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
square Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 o pot repara eu fara sa i afecteze rezistenta. 0765336589 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snitzelCBR Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 si eu am patito intr-o excursie si abia acasa am observat:)). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nutreț Postat Aprilie 23, 2014 Autor Share Postat Aprilie 23, 2014 nu bate, scade presiunea ,nu trage .....? Nu scade presiunea. N-a fost nevoie s-o umflu tot sezonul trecut. De batut nu stiu.... parca parca la viteze mici e putin ''bouncy'', dar nu stiu daca e din cauza asta sau de la drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 daca se potriveste de la zx6r 2001 , am eu una fata cu tot cu discuri . apropo , vezi ca daca gasesti janta noua , ai sa ramai uimit . mai bine cumperi alta motocicleta SH ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 In urma unui crater de anul trecut, s-a strambat janta din fata. Moto e un CBR f3. Azi cand am oprit la o tigara, m-am asezat pe o bancuta din parcare si accidental am vazut cat de stramba imi e janta. Nu mi-a venit sa cred ca am mers un an si ceva cu ea asa... Culmea, de la apropiere parca nu se prea observa, dar de la vreo 4-5 metri... nu stiu, asta e. Nu m-am simtit niciodata in pericol, dar acum dupa ce am vazut imi e frica sa ma si uit la ea. O sa pun o poza cu ea maine, nu-s acasa acum. Sincer, as cumpara o janta noua, insa nu gasesc pe nicaieri pe site-uri un pret. Compatibilitati cu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Sincer, as cumpara o janta noua, insa nu gasesc pe nicaieri pe site-uri un pret. Janta se centreaza si iese perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate