cj44sec Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard.Gsx-R Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 (editat) Nu stiu fiabilitatea lor... Dar la aspect castiga Z750.. Parerea mea. /index.php?/topic/711708-hornet-sau-z750/?hl=z750 aici era o discutie despre ele dar sunt din ani diferiti. Editat Mai 2, 2014 de eduard.94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 (editat) Nu stiu fiabilitatea lor... Dar la aspect castiga Z750.. Parerea mea. Corect, e parerea ta. In urma cu 2 luni am vrut o motocicleta de strada si ma gandeam la GSR, Z750 si Hornet 2007+. L-am ales pe ultimul, in primul rand datorita aspectului. E o chestie subiectiva, desigur. Editat Mai 2, 2014 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 eu prefer z 1000 e o combinatie perfecta de putere si fiabilitate, ai un naked care se comporta ca un super-sport ...parerea mea! Si nu ramai in urma cand iesi cu baietii cu ninja sau gsx urile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz_bv Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 (editat) Hornetul are o pozitie ceva mai comoda pt tine si mai ales pt pasager in rest decizia tine de aspect, gusturi si alte chestii subiective.Acum depinde unde iti petreci mai mult timpul oras sau afara referitor la treaba cu pozitia. Editat Mai 2, 2014 de ionutz_bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bal00 Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Pozitia este aceasi si pe GSR si pe Z750 si pe Hornet !! Zetul este putin mai nervos decat celalalte si chestia faina este ca NU are Zvacul ala de rahat la 7-8000 de ture !!! Trage de jos si pana sus la fel !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj44sec Postat Mai 2, 2014 Autor Share Postat Mai 2, 2014 inteleg totusi ca z750 e mult mai greu......207 kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
menoty_88 Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Hornetul este primul la fiabilitate si la pozitia de mers cu pasager nota 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj44sec Postat Mai 2, 2014 Autor Share Postat Mai 2, 2014 Nu ma intereseaza pasager....in rest toate celelalte aspecte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Hornetul este primul la fiabilitate si la pozitia de mers cu pasager nota 10 Eu zic sa incetati cu fiabilitatea asta pentru HONDA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Oricum, tu inca de la inceput ai o preferinta in ceea ce priveste cele doua. Astepti doar pe cineva ale carui preferinte coincid cu ale tale, aducand argumente care sa te faca sa te simti bine in legatura cu alegerea ta. Eu printr-un mare noroc am ajuns sa am Hornetul din 2007. Ma uitam la motocicleta asta ca la un vis frumos. Ma resemnasem la GSR sau la Hornetul model mai vechi. Dar acum sunt foarte multumit si ma bucur de fiecare plimbare, de calitatea de care da dovada, in toate aspectele. Pana la urma iti vei lua ce iti place TIE mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Eu zic sa incetati cu fiabilitatea asta pentru HONDA Eu zic să încetezi cu prostiile gratuite. Da, Hornet după 2007 este foarte fiabilă. Mie îmi place şi cum arată dar asta e chestie de gust. Hornet 2007 nu are nici un zvâc de la 1250 până la 12000 (dar asta nu place carburatoriştilor că nu e fun ). Frâne excelente, ciclistică la fel. Te suflă vântul în afara oraşului dar asta e la fel pt orice naked (z1000 = supersport, ce să zic ? vezi mai sus ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj44sec Postat Mai 3, 2014 Autor Share Postat Mai 3, 2014 Tind sa inclin mai mult balanta spre z750 ....singura chestie ce ma nelinisteste oarecum e faptul ca in acte z.tul e de 25kw si fe fapt ea are 98kw....ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard.Gsx-R Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 nu este nici o problema ca in acte are 25kw. A fost limitata cel mai probabil in Germania si de aceea are 25kw. Dar sigur are limitarea doar in acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj44sec Postat Mai 3, 2014 Autor Share Postat Mai 3, 2014 E din italia adusa. Limitare doar in acte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Am mers cu ambele, si pot sa spun ca Z750 are un motor *mult* mai placut, in timp ce Hornet castiga la manevrabilitate. Eu as alege Z750! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p_mihai_ro Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Daca inca nu ti-ai luat - Eu am luat Hornet in loc de z750. Pentru mine a fost foarte important faptul ca telescoapele fata sunt reglabile (preload si rebound) la Hornet si la Z750 nu. Diferenta e de la cer la pamant cand mergi pe un motor cu suspensia reglata pentru greuratea ta. Iti da indredere sa executi virajele corect si sa franezi corect. Cat despre 'ia-ti 750 ca sa nu ramai in urma' cred ca tu nu ar trebui sa vrei sa mergi la maxim cu oricare dintre ele. In alta idee - Am vazut personal pe circuit cum un tip cu un sv650 scotea constant timpi mai buni decat multi altii cu R6, CBR 600 etc. Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj44sec Postat Iunie 3, 2014 Autor Share Postat Iunie 3, 2014 HORNET am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate