nicky_yo Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Salutare! Mi-am achizitionat de curand o Honda Hornet din 2000 de la motomus cluj. Este superba si sunt multumit de ea si de colaborarea cu ei. nu prea am avut ocazia sa ma plimb. am tot amanat cu actele ca am fost plecat, au mai fost si cu zilele libere... etc. maine de dimineata am programare la RAR. sper sa fie totul ok. Am ales modelu asta pentru ca a este foarte laudat pe aproape toti cunoscutii mei, m-am dat cu motoreta unui prieten si am fost incantat si asta m-a convins sa fac aceasta alegere....dar.... ma gandesc sa ii fac 2 modificari.... si aici am nevoie de putin ajutor. - In primul rand m-am gandit sa ii schimb codita cu una de la 600rr si ma gandeam daca se potriveste(fara prea multe modificari)... si vroiam sa stiu daca a facut cineva asta pana acum. - Si in al 2-lea rand as mai vrea sa ii schimb farul.... imi place mai mult cel de la modelul 2007(cui nu-i place?!) si ma intrebam daca se poate si in plus... daca are cineva alta idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 frumoasa sa ai noroc de ea schimba toba si lasa codita uite de exemplu mie nu imi place farul de dupa 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanim Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 +1 la faru actual , e mai "classic" mai elegant si mai frumos decat plasticu acela de pe modelu nou . e doar o parere, tu faci cum vrei si cum crezi oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 daca pot sa iti dau un sfat, dar fiecare si le stie pe ale lui: e mai important sa mearga bine si sa te plimbi multi km cu ea. schimbarile estetice sunt niste impulsuri de moment care probabil ca vor disparea in timp. investe banii in ceva ce iti va aduce un plus de utilitate, confort sau siguranta. oricum, hornetul este o motocicleta frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Eu de exemplu i-as lasa codita si farul in pace si as monta doar o furca usd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Modelul de far mai estetic este la modelul S , dar este bataie de cap sa faci schimbarea..... Si pe mine ma batea gandu sa schimb farurile de la Fazer dar asa cum ai fost si tu mai sus sfatuit....m-am gandit sa bag banii in siguranta si nu in estetica multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinHD Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 +1 pentru furca usd Totusi pentru mine pe primul loc este partea tehnica. Daca plec 2-3 zile prin tara sa nu imi fie frica de faptul ca ma va lasa pe nu stiu unde... Crede-ma ca ai in ce sa bagi banii. Verifica uleiul, cauciucurile, kitul de lant, sincronizeaza carburatoarele...desi cei de la motomus inteleg ca fac aceste verificari. Cumpara-ti echipament si baga banii in benzina. Modificarile le faci la iarna cand nu ai ce face altceva cu ea. Iti doresc sa te bucuri maxim de ea. Hornet-ul este o motocicleta minunata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldo_09 Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 cea mai buna investitie in momentul de fata din cate vad in poze ar fii o pereche de oglinzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 lasa farul ...i-ai un parbriz si echipament si fugi cu ea pe drumurile patriei.este o parere si nu trebuie sa fii de acord cu ea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinAnicai Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Ca și începător ce sunt te sfătuiesc sa faci cât mai mulți km pe urma vezi dacă mai ai nevoie de codite și alte faruri. Baga tu km și o sa vezi ca unele mofturi nu își au rostul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicky_yo Postat Mai 5, 2014 Autor Share Postat Mai 5, 2014 (editat) am multe de cumparat.... spre exemplu... am geaca de la 18 ani... mi-a ramas mica rau si o voi pastra pentru pasager... trebuie sa imi cumpar alta, casca vreau sa o schimb. aceste modificari(codita si far) vreau sa le fac peste ceva timp... nu ma voi apuca maine de ele. cea mai buna investitie in momentul de fata din cate vad in poze ar fii o pereche de oglinzi Le am... dar nu erau montate, doar ce il despachetasem frumoasa sa ai noroc de ea schimba toba si lasa codita uite de exemplu mie nu imi place farul de dupa 2007 toba e singurul lucru pe care nu l-as schimba... imi place.... e silentioasa..... fara vibratii prea mari.... va multumesc pentru sfaturi.... si vorba voastra... mai bine bag bani in benzina, confort si siguranta decat in design!!! dar tot nu mi-a raspuns nimeni daca se potriveste codita de 600RR Editat Mai 5, 2014 de nicky_yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duduistul Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Ii poti pune orice codita dar sa ti cont ca o sa ai nevoie si de stop, undertail, cadrul coditei, modificari la instalatia electrica si un sudor bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 bine a zis florin. baga banii in benzina,da-o incolo de codita. mi-e dor de hornetul meu, am avut unul identic. acum caut ceva semicarenat, simt nevoia de un mic parbriz...poate te gandesti la un parbriz ca dupa 120 km/h te cam bate vantul pe ea...in rest, superba!!! n-as schimba nici fac nici codita. s-o calaresti sanatos si fara tavaleli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Baga banii în plimbări ca ai destul timp iarna sa faci de modificări vrei tu la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicky_yo Postat Mai 7, 2014 Autor Share Postat Mai 7, 2014 am inteles... in parbriz si crash-pads.... voi baga bani cu siguranta in perioada urmatoare. dar am zis asa de design sa schimb ceva... nu prea sunt eu cu lucrurile stock.... dar daca implica modificari majore... o las asa ca nu ma deranjeaza si nici nu imi displace. voi face cu siguranta plimbari. din cauza asta NU mi-am luat o vitezana... intentionez sa fac ceva km.... cel putin vara asta! va multumesc pentru sfaturi si incurajari. cu siguranta voi deschide un topic la toamna cu poze si filmulete din vara aceasta. ASFALT USCAT!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate