Tsunami Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 (editat) la cal a fost reflex, si pot zice noroc, la ce a urmat dupa cal, faptul ca te-ai concentrat sa nu o scapi in iarba si ai incercat tot ce poti, aia vine de la calculator. bravo. si apropo, nu e un near miss, este un near hit, near miss inseamna ca era lovitura Editat Mai 23, 2014 de Tsunami Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Mai 25, 2014 Share Postat Mai 25, 2014 http://en.m.wikipedia.org/wiki/Near_miss_(safety) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 25, 2014 Share Postat Mai 25, 2014 a nu înțelege de glumă expr. 1. a nu avea simțul umorului. 2. a fi foarte exigent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 (editat) . Editat Mai 26, 2014 de Thunder Rock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xploiter Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 http://en.m.wikipedia.org/wiki/Near_miss_(safety) George Carlin - despre near miss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 George Carlin - despre near miss Cred ca e a5a oara cand se pune filmuletul asta pe topic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 A 5-a oara l-am vazut si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 A 5-a oara l-am vazut si eu ma mai uit si eu o data le el acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Iunie 4, 2014 Autor Share Postat Iunie 4, 2014 Pe 9gag lipsea sa mai apara )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Pe 9gag lipsea sa mai apara )) FATA MEA ESTE VEDETA DE CAND CALU' a vazut MERGE DOAR PE BICICLETA SPERIATA'I doar un pic iar pe IARBA mai merge DOAR la PICNIC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate