yo4hgx Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 Poate fi si o problema de aerodinamica sau simetrie, cum ar fi un parbriz stramb sau roti nealiniate in axul longitudinal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duDell Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 Dar de o roata dezechilibrata nu spune nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 Dar de o roata dezechilibrata nu spune nimeni? ultima data cand am adus in discutie echilibratul rotilor.. s-a ajuns la concluzia ca "asa face toate" .. un model de motocicleta pe care am mers destul cu mai multe exemplare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 Nivel de ulei inegal in telescope, joc intre bascula si telescop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 Nivel de ulei inegal in telescope, joc intre bascula si telescop. Asta am zis si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Nivel de ulei inegal in telescope, joc intre bascula si telescop. Si daca ar avea un telescop gol si unul plin, si tot nu ar avea vibratii. La el problema e strict de la roata: cauciuc cu flat-spot (sunt 99% sigur ca asta e), janta deformata, roata neechilibrata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Si daca ar avea un telescop gol si unul plin, si tot nu ar avea vibratii. La el problema e strict de la roata: cauciuc cu flat-spot (sunt 99% sigur ca asta e), janta deformata, roata neechilibrata. Corect spus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate