KENAZ Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Salut, mi-am cumparat alt set de mansoane pentru ghidon, am cautat pe internet si am aflat ca in partea stanga se lipeste de ghidon. Ce fel de lipici este indicat sa folosesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Fixativ sau prenadez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 nu de ghidon in primul rand , ca n-ai avea cum accelera dupa .Prima data punel asa fara lipici vezi daca nu-ti aluneca dai pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Banda dublu adeziva , subtire . Succes garantat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 nu de ghidon in primul rand , ca n-ai avea cum accelera dupa .Prima data punel asa fara lipici vezi daca nu-ti aluneca dai pace! E vorba de mansonul stang. On:Si la mine se misca mansonul stang daca fortez mai tare, sunt binevenite solutiile celor care au rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Eu nu am avut manson nou sa faca probleme. Chiar si alea care le-am scos (daca nu erau largite), le-am sters cu carpa cu diluant pe interior, am sters si ghidonul si dupa cu apa sau scuipinol (deh, daca nu am avut fixativ, ala merge cel mai bine, asa stiam si eu - sa nu credeti ca fac misto) ca sa alunece si nu mai ai probleme.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Loctite. Cred ca doar taiat il mai scot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Baga o bucata de material sau o banda adeziva mai zgumturoasa la textura. Nu baga lipici sau alte balarii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 (editat) Eu am folosit fixativ, bagat si in manson si pe plasticul de pe ghidon. Sta acolo de 2 ani de zile de zici ca-i sudat. E cea mai accesibila solutie, si (surprinzator) foarte eficient odata ce s-a uscat. Plus ca atunci cand e abia aplicat e alunecos si intra mansonul ca un prezervativ Editat Mai 21, 2014 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 (editat) Eu am avut mansoane Ariete care nu se potriveau dar m-am gandit sa le fierb in apa si apoi s-au potrivit numai bine si cand s-au racit s-au strans perfect. LE: se mai pot da jos cu aer comprimat Editat Mai 21, 2014 de csman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Eu recomand ca solutie pt probleme din astea la mansoane, scotch medicinal, din acela de panza, simplu fara medicament pe el. I-l lipesti ca pe o spirala si bagi mansonul prin rotatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Mai 21, 2014 Autor Share Postat Mai 21, 2014 Loctite. Cred ca doar taiat il mai scot Pai poate o sa vreau sa il scot la un moment dat, si nu in bucati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Eu le-am schimbat anul trecut si am folosit un lipici care se afla in pachetul cu mansoane. Cele vechi erau originale Suzuki dar si alea erau lipite din fabrica si s-au desfacut relativ usor cu o surubelnita si pot fi refolosite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Superglue; asta vine la pachet cu mansoanele noi; nu folosi fixativ ca nu tine, o sa se invarta in gol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Mai 22, 2014 Autor Share Postat Mai 22, 2014 Nu am primit nici un lipici la pachet cu mansoanele. Am p-acasa un tub de lipici, bison, cred ca am sa il folosesc pe acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 eu nu am pus niciodata lipici...in case off.... m-am lovit de problema asta de citeva ori si m-am chinuit sa le scot,de celel mai multe ori prin taiere. eu am infasurat niste banda de izolat sau leucoplast pe ghidon,si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Fixativ de par... Cel mai puternic (cred) este cel cu 5*... La montaj este lichid si ajuta la pozitionare pe ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Mai 24, 2014 Autor Share Postat Mai 24, 2014 (editat) Cred ca o sa incerc cu fixativ, pare cam ciudat dar o sa incerc Am fost ieri si am montat mansoanele, cel din stanga l-am fixat cu fixativ , a intrat foarte usor. Am dat azi o tura cu motocicleta, tine bine fixativul, nu se misca mansonul. Editat Mai 24, 2014 de KENAZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate