gabi_papi Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 Cel mai bine vedem la fata locului cine vine si cum se da. Ca si data trecuta, multi zic ca vin si apoi mai apare ceva si se amana iesirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 p.s. pentru moment sunt undeva pe la 25 de motorete anuntate ce multi sper macar 15 sa fim acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 29, 2014 Autor Share Postat Mai 29, 2014 Cel mai bine vedem la fata locului cine vine si cum se da. Corect. Trebuie sa ne organizam in asa fel incit toata lumea sa ruleze in siguranta. Ca si data trecuta, multi zic ca vin si apoi mai apare ceva si se amana iesirea. Nu stiu la ce iesire te referi insa acum nu vad niciun impediment pentru care nu am mai merge. Ma refer la grup si nu in cazuri particulare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 Asa, mai stingheri, cred c-o sa aparem si eu cu fratemeleu, kriminalu' cel mare. Noi o sa venim cel mai probabil de sambata dimineata, pe motoare. Eu n-am costum de piele, am pantaloni de textil si niste ghete mai inalte de touring, Denis zicea ca n-ar fi nicio problema. O sa incerc totusi sa fac rost de un costum si de cizme. By the way, daca are cineva sa-mi imprumute(am 1.84 si 68 de kg fabuloase )) ), contra cost, bineinteles.De abia astept . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 anul trecut a intrat un baiat cu un hornet cu echipament de touring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 30, 2014 Autor Share Postat Mai 30, 2014 Asa, mai stingheri, cred c-o sa aparem si eu cu fratemeleu, kriminalu' cel mare. Super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 anul trecut a intrat un baiat cu un hornet cu echipament de touring au fost altii si in blugi, asa am auzit... deci, cei de acolo, nu sunt foarte stricti dpdv al echipamentului.... numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 pt sanatatea si nervii tuturor...n`as vrea sa merg pana acolo si sa cada un bou in blugi pe pista, sa`mi strice ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 pt colegu de mai sus,daca nu uit o sa ii aduc pantalonii de la costum ca sa nu se dea in blugi p.s da-mi te rog un msg joi sa nu uit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Belea, merci Eusebiu, berea pentru sambata o ai asigurata, am zis! Nu era vorba de blugi, ca nu-s (atat de) inconstient, numai ca n-am de piele cu slider, sunt textili cu protectii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 ziceam de baiatu de anu trecut...de tine am inteles ca ai textil, d`aia ziceam ca anu trecut a intrat un baiat cu costum textil din ce vad pe vremea.kappa...vremea nu tine cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 uita-te si tu pe un site calumea nu pe kappa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 ziceam de baiatu de anu trecut...de tine am inteles ca ai textil, d`aia ziceam ca anu trecut a intrat un baiat cu costum textil din ce vad pe vremea.kappa...vremea nu tine cu noi In opinia mea orice prognoza peste 24 (sau maxim 48) de ore nu are mare valoare. Fii mai optimist putin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 (editat) am fost la pescuit plecat 4 zile abia ce am aterizat acasa,urmaresc pt concursurile de pescuit si iesirile moto site'ul kappa si cum a zis pe zona aceea pe care o urmaream asa a si fost si acum la pescuit si la tg secuiesc data trecuta ,sunt fidel site'ului de 2,3 ani ,plecarile/planurile pt cheia,siriu,padurea bogatii din trecut incepeau de fiecare data cu o cautarea pe kappa cu 5-6 zile inainte si o urmarire aprofundata cu 2 zile inainte de plecare urmariti cu cate zile a fost poza facuta si asa a fost vremea in sambata si duminica aceea sambata intrare in tg secuiesc duminica a fost de plaja! Editat Mai 30, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 cmd tu cred ca vrei sa amanam sa vii si tu ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 pt sanatatea si nervii tuturor...n`as vrea sa merg pana acolo si sa cada un bou in blugi pe pista, sa`mi strice ziua orice bou poate sa cada, chiar si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 asa e..dar una e echipamentu de piele si alta e blugu turcesc,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 asa e..dar una e echipamentu de piele si alta e blugu turcesc,nu? daca e sa cada(sper sa nu) el sigur nu o sa o cada pe ulite ca noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 daca e sa cada(sper sa nu) el sigur nu o sa o cada pe ulite ca noi toata lumea cade mai devreme sau mai tarziu conteaza cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 accidentele le-am avut pe strada,sper sa ramana acolo si pe pista sa nu cadem ca sa ne bem berea linistiti seara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 incercam sa alungam tot ce e anapoda de pe cer si sa fie bine pe 7-8-9 celelalte weekenduri le am programate cu altceva si eu ,e singurul weekend pt mobra ca sa va fac pofta ! mi-e dor !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 mai vii de acasa cmd ) site-ul kappa minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 (editat) vremea arata foarte bine astazi pt 7,8,9 http://vremea.kappa.ro/covasna/tirgu-secuiesc.html Editat Mai 31, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 daca e de bine nu minte ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 31, 2014 Autor Share Postat Mai 31, 2014 S-au anuntat citeva motociclete si de la Iasi p.s. in privinta vremii, nu va mai faceti griji, o sa fie bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate