andrei roman Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 (editat) Intampin o problema cu un suzuki gsx-r600 k4. Problema a inceput in felul urmator... Acum o saptamana a inceput sa nu se mai alimenteze de la 8000 rpm in sus , pana la 8000 rpm totul perfect. Am schimbat bujiile,am curatat rezervorul si pompa de injectie si acum totul merge perfect pana in 12000-13000rpm.nu mai trece de 200km/h ... ce trebuie sa fac? A mai intampinat cineva problema asta?va rog,am nevoie de ajutor. Editat Iunie 18, 2014 de andrei roman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grimstone Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 verifica regulatorul de presiune. filtrul de benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Intampin o problema cu un suzuki gsx-r600 k4. Problema a inceput in felul urmator... Acum o saptamana a inceput sa nu se mai alimenteze de la 8000 rpm in sus , pana la 8000 rpm totul perfect. Am schimbat bujiile,am curatat rezervorul si pompa de inh jectie si acum totul merge perfect pana in 12000-13000rpm.nu mai trece ee 200km/h ... ce trebuie sa fac? A mai intampinat cineva problema asta?va rog,am nevoie de ajutor. Da , grava problema ta.Sunt totusi doua solutii:Una e sa pui o roata mai mica pe fata, asa o sa-ti arate undeva la 300 in bord, ca se invarte mai repede sau sa schimbi cadranul la km, ca acul la 200 sa-ti arate 310 in bord..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei roman Postat Iunie 18, 2014 Autor Share Postat Iunie 18, 2014 Nu este vorba de treaptele 3.4.5....ca sa merg eu cu 300...face in toate treptele cand este in sarcina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 (editat) Intampin o problema cu un suzuki gsx-r600 k4. Problema a inceput in felul urmator... Acum o saptamana a inceput sa nu se mai alimenteze de la 8000 rpm in sus , pana la 8000 rpm totul perfect. Am schimbat bujiile,am curatat rezervorul si pompa de injectie si acum totul merge perfect pana in 12000-13000rpm.nu mai trece de 200km/h ... ce trebuie sa fac? A mai intampinat cineva problema asta?va rog,am nevoie de ajutor. Adica tu esti in treapta 6 la 13000 si ai 200km/h daca da atunci iti patineaza ambreiajul.Eu zic ca ai nevoie de un test presiune si volum pompa de benzina. Editat Iunie 18, 2014 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei roman Postat Iunie 18, 2014 Autor Share Postat Iunie 18, 2014 (editat) Ambreiajul nu cred ca este pentru ca pana in turatiile mai mari trage normal.o sa ii fac un control la pompa si revin.multumesc sper sa nu fie ceva ascuns Editat Iunie 18, 2014 de andrei roman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Stiu un caz cu probleme la regulatorul de presiune, acelasi model de motor, aceleasi simptome. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Intampin o problema cu un suzuki gsx-r600 k4. Problema a inceput in felul urmator... Acum o saptamana a inceput sa nu se mai alimenteze de la 8000 rpm in sus , pana la 8000 rpm totul perfect. Am schimbat bujiile,am curatat rezervorul si pompa de injectie si acum totul merge perfect pana in 12000-13000rpm.nu mai trece de 200km/h ... ce trebuie sa fac? A mai intampinat cineva problema asta?va rog,am nevoie de ajutor. Esti sigur ca nu se alimenteaza sau doar se limiteaza la la 8000 de ture? Arunca un ochi la clapetele secundare cu rezervorul ridicat si cutia filtrului de aer demontata. Daca la turatia despre care vorbesti, clapetele secundare nu sunt 100% deschise, problema e de la motorul care le actioneaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei roman Postat Iulie 1, 2014 Autor Share Postat Iulie 1, 2014 Sa rezolvat yupiii.am scos pompa de benzina, am demontat-o bucatica cu bucatica am suflat prin toate gaurelele cu aer si acum merge perfect.cred ca se blocase ceva pe acolo.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Sa rezolvat yupiii.am scos pompa de benzina, am demontat-o bucatica cu bucatica am suflat prin toate gaurelele cu aer si acum merge perfect.cred ca se blocase ceva pe acolo.multumesc Daca ai rugina in rezervor o sa revina problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei roman Postat Iulie 2, 2014 Autor Share Postat Iulie 2, 2014 Asta inseamna ca trebuie alt rezervor sau curatat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Cel mai probabil trebuie spalat si curatat bine de eventuale pete de rugina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate