skvj Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 (editat) Misto! Pe mine nu m-ai pozat? am trecut si eu p'acolo... Si ca sa vezi coincidenta, chiar l-am vazut pe individ. Chiar de 2 ori, cat timp m-am ratacit prin Brasov Am sa ma mai uit prin poze sa vad. Pe ce motor erai? Pe la sinaia am pozat apoi, duminica, multi pe bmw'uri si inca cativa pe nu mai stiu ce motoare. Dar nu am inca pozele de acolo. L.E: acum am vazut ca ai BMW; cred ca te'am vazut si pe tine, dar nu te'am pozat pentru ca imi iau ochii doar vitezanele Dar daca ai fost pe la sinaia ... Mesaj completat Uite ce am mai gasit: Si.... : Deci? Editat Iunie 10, 2010 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 (editat) intradevar mare motociclist surubel ,il cunosc si eu atunci era de surubel de 3-4 acum e suruboi de 10-12...hihihi cred ca este confuzie sau ai postat gresit... reediteaza postul. Editat Iunie 10, 2010 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 (editat) P.S@ Claritate aproape 0 deoarece este video si am facut poze cu aparatul .. Nush cum sa fac poze din video pe pc Editat Iulie 19, 2010 de aNdu_PIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Ar fi bine sa inveti sa postezi foto micsorate !!! Cauta pe net windows image resizer ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 motocicleta lui dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 E chipuita ? Cat baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Iti prieste gpl-ul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ac76 Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 Poze din scurta plimbare de ieri la Ciuta-Ciolanu Eu fiind in inferioritate numerica o kawa vs trei suze, le-am inverzit si pe ele In rest am mancat mere ecologice de pe langa Ciolanu Ceilalti pe unde ati mai umblat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ac76 Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 Poze din scurta plimbare de ieri la Ciuta-Ciolanu Eu fiind in inferioritate numerica o kawa vs trei suze, le-am inverzit si pe ele In rest am mancat mere ecologice de pe langa Ciolanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 uite putin ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 Auuu cum arata verzeleee !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandan Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Auuu cum arata verzeleee !! Pune si tu cu varza ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 uite putin ajutor ce tare e a lu vio verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandan Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Cand am vazut ca a postat prietenul meu Radu aici am crezut ca a fost si el undeva cu x pixu in weekend ca NOI TOTI, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Pune si tu cu varza ta! Uite si varza mea din care au crescut verzele voastre !! Mesaj completat Adica asta Mesaj completat Netul e de vina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandan Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Gata man respect capul jos... radem glumim dar nu uitam gradele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 V-am pus si eu o poza de la primul meu concurs de enduro . 25 octombrie 2008 pe vremea cand eram tanar fecior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 - deci sa inteleg ca tu aveai 125 si surubel 50- sa inteleg ca Nea Ninel are defapt dreptul sa stea la parc , dar intr-o clipa de neatentie i-a fost furat locul. - cu parere de rau trebuie sa spun ca doar atunci cand esti calare pe motor esti motociclist, poti sa ai in sufragerie 4 hayabuse sau in garaj dar dc nu mergi cu ele degeaba, astia care au motoare si le tin in vitrina se numesc cum vreti voi, doar motociclist nu, eu ii numesc castraveti. - Sa stiti ca Radu are mult mai multe poze da ne da asa cu tarita, eu spre ex. vreau sa vad cazaturile pacilea, SIII DORESC SA NU MAI PUI POZE CU X SI Y CARE SA LASAT DE MOTOCICLISM, NU MA INTERESEAZA AIA, NU VREAU SA VAD POZE CU NIMENI, PUNE CU ASTIA CARE AU MOTOCICLISMUL IN SINGE. dan ce tare esti pot sa te ating? esti zeul nostru pe pamant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandan Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 dan ce tare esti pot sa te ating? esti zeul nostru pe pamant Man care ''nostru'' ca nu inteleg ?Cine sunt eu ,tu si alti, am demonstrat macar o singura data ca suntem uniti ca fratii, sau cineva din Buzau inafara de enduristi ? Inteleg ca in disperarea de a face posturi esti in stare sa scri orice dar te rog frumos sa ai grija prietene, ca din 2 propozitii iti pun distributia la punct imediat si dupa aia vei fi mult mai precaut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 (editat) Recent, m-am dat cu un CZ 175. O motocicleta pe care am gasit-o aici in Belgia la un prieten. Mobra se afla in stare perfecta de functionare si arata de parca acum a fost scoasa din fabrica Si-am fost si la pescuit ))) Editat Noiembrie 10, 2010 de Narko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Mai merge CZ-ul dupa ce te-ai dat cu el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 mi-ai luat intrebarea din gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 (editat) Editat Noiembrie 10, 2010 de Narko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 mai merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate