Sari la conținut

UrsuPolar

Membru
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de UrsuPolar

  1. Daca exista ceva video, un leak la presa?
  2. Cred ca o sa fie ok, piciorul era unflat, razele pot fi mai concludente. Nu am mai multe poze, nu eram focusat pe asta. Au mai oprit 2 baieti inaintea mea, poate au ei. » Post actualizat in 23 Jun 2016 18:28 Da, daca avea geaca, scapa de julituri. Nu a dat cu casca de asfalt. Avea un ghiozdan in spate cu o alta casca. Norocos baiatul, sanatate maxima. » Post actualizat in 23 Jun 2016 18:46 @pogor, ai perfecta dreptate si ce urmeaza nu e o replica ptr tine. Da, echipamentul salveaza pielea si stiu din experienta personala cum e. Inainte sa ii sariti in cap, ganditi-va daca si voi ati iesit fara echipament. Eu personal eram la tricou dar de maine imi iau geaca. Sa invatam din greselile altora!
  3. Au venit apartitatori. Nu ma mai sunati. » Post actualizat in 23 Jun 2016 17:35 Kavasaki ninja negru » Post actualizat in 23 Jun 2016 17:36 Poza » Post actualizat in 23 Jun 2016 18:01 Accidentul s-a produs pe la ora 7:30, pe podul Basarab, directia de mers spre Vasile Milea, prima banda. Motociclistul a intrat in roata spate a unei masini ce statea in coloana, oprita. Nu stiu date exacte, asta am inteles, este posibil sa ma insel, am ajuns dupa producerea lui. Motociclistul avea casca, dar nu si echipament de protectie. Din ce am inteles, a zburat destul in aer, si a avut noroc ca nu erau masini unde a picat si ca nu a ajuns in barele de protectie sau peste ele. In stare de soc initial, de aceea mi-am postat numarul, ptr ca nu puteam sa aflu de la el pe cine sa chem. Ambulanta a ajuns destul de greu pentru ca pe pod se crease o coloana enorma. Laba picior/glezna stanga unflata, julituri relativ ok. Moto dauna totala. Ulterior a ajuns si sotia si alte persoane cunoscute. Era in ambulanta, stabil si isi iesise din soc. Rog admin sa imi stearga numarul de telefon din prima postare. Si scuze ptr greselile gramaticale. O seara buna.
  4. Rideru e relativ ok, in ambulanta, stare de soc. Cine il stie sa ma sune #### B 119 STF
  5. La 11 fix declaratie oprea: http://live.stirileprotv.ro/live/ibu3.html Si pentru cine nu a vazut live, va fac un rezumat: Parafrazare: A murit si ne pare rau. Drumul era in interes de serviciu. Nu am vazut accidentul. Bla bla bla. Mortu de de vina.
  6. Pe vremea mesterului Manole, ca sa nu se darame casa, zideai o femeie. Acum cred ca pentru a astupa o groapa, trebuie sa arunci un motociclist in ea...
  7. Salutare Vin si eu cu doua doleante catre domniile voastre. 1. Top case cu tot sistemul de prindere: un pret, si daca se poate monta usor, sau trebuie sa il duc intr-un service mai serios. 2. Din cand in cand claxonul nu functioneaza. Nu am observat nici un pattern. Tot ce tine de electric imi functioneaza bine, bateria aproape noua, incarca, totul merge ok. Isi revine singur. E ceva usor de umblat la ea sau tot la mester cu ea? Imi cer scuze daca au mai fost puse intrebarile, am incercat sa citesc cat mai multe pagini din urma. Multumesc anticipat! O zi buna!
  8. UrsuPolar

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut! Un cablu de acceleratie de Virago 250 din 1992? Multumesc anticipat.
  9. UrsuPolar

    Service Moto

    Nu, scaruta se demonteaza, dar ma gandesc ca e mai usor sa gasesc pe cineva sa o sudeze , decat o scarita. E din aluminiu, deci cine sudeaza in argon in sibiu. E destul de urgent. Multumesc anticipat.
  10. UrsuPolar

    Service Moto

    Salutare, Mi s-a rupt scarita de pasager de la un BMW f650 din 96. As avea nevoie de o sudura urgenta deoarece sunt doar in trecere prin Sibiu. Multumesc anticipat.
  11. Batraneste apar si eu. BMW F650 Prin Bucuresti, in Buzau doar cand nu mai am bani de mancare. ID: ursii_polari_sunt_stangaci@yahoo.com
  12. UrsuPolar

    Accident Ploiesti

    just. pe mine m-a intrigat dezinvoltura cu care a insinuat ca are experienta la km astia pe un motor destul de naravas
  13. UrsuPolar

    Accident Ploiesti

    e clar ca nu ai inteles sarcasmul meu
  14. UrsuPolar

    Accident Ploiesti

    6000 de km in 2 ani de zile? Doar mie mi se pare extrem de putin? Cred ca am facut atatia doar in marsarier. Nu cred ca poti spune ca ai experienta daca ai facut doar 3000 de km pe an (in contextul in care ai permis de doar 2 ani de zile). Imi aduc aminte de o faza in Buzau cand intru intr-un bar de "bikeri" (baru ii fain), si le zic sa mergem in Ploiesti la Free Fest sau ceva de genu' si primesc un raspuns de genu: "Ploiesti? E prea departe". No comment.
  15. Daca era o domnisoara in alb, am ratat-o eu mai devreme. La fel, la unirii, dinspre Budapesta, ea alerga pe rosu pe trecerea de pietoni, obstructionata si de o masina mare. Am oprit la maxim jumate de metru de ea. Si e cel mai urat cand alearga, ptr ca nu stii ce sa faci, sa o ocolesti pe stanga sau pe dreapta, sa franezi, daca ma duc tarasi? Am prins frica de kamikaze de genul asta. Recuperare grabnica!
  16. "Plus de 15000 motards ont dĂŠfilĂŠ aujourd'hui dans la capitale pour protester contre les mesures gouvernementales en matière de rĂŠpression. ' 15.000
  17. Foarte corect. Examenul auto/moto este nesimtit de simplu.
  18. Ro-TM, ce propui tu este indicat, dar din pacate s-au mai facut adunari de genu' si nu s-a rezolvat nimic. Defapt, ne adunam in fata guvernului si strigam ce? Vrem sa nu mai murim pe strazi nevinovati? Si guvernu' o sa zica: Si eu ce vrei sa fac? Aici e problema. Cerem, cerem, dar ce cerem? In Romanica, carnetul de conducere (daca nu il iei din Pitesti prin posta), se obtine dupa urmarea uneor cursuri practice de conducere a vehiculului, poate si ceva legislatura, un examen superficial, si hopa, ai carnet, poti merge pe strazi legal. Se obtine prea usor un carnet de conducere in Romania (si aici vb de cei care dau examen, fara spaga), probele sunt prea simple, efectiv, dupa ce ai carnetul, stii cat de cat sa tii de covrigul ala si atat. La examenul pentru categoria A si e mai dezastru, sa fim sinceri acum, ce faci in scoala, e frectie la picior de lemn. Trebuie sa intelegem ca pentru a schimba ceva, trebuie sa schimbam cauza accidentelor. Si cum nu poti merge cu fiecare conducator de vehicul in fiecare zi si sa il tragi de ureche pentru a acorda prioritate, trebuie sa ne axam pe modul in care isi fac apariatia acesti soferi prosti: obtinerea persmisului de conducator pe drumurile publice.
  19. Incepe sa ma irite toate post-urile cu "violenta e raspunsul and so on". da, intr-adevar, fluturasi impartiti la intersectii nu vor face mare diferenta, si poate nici o zi de turat motoarele prin oras. Poate violenta e singura solutie. Ce facem? Iesim si incingem 10, 20, 100 de soferi. Ok. Si? Mai sunt alte mii care se scarpina in nas cand vad cedeaza trecerea si trec ca au prioritate de gabarit, de smecher sau mai stiu eu ce prioritate nescrisa. Sunteti multi care instigati, sustineti sus si tare. Si atat. Sa fim sinceri, eroi suntem cu totii pe forumuri, pe strada insa nu sta treaba chiar asa. Adica sper ca nu o sa aud la stiri: "atacuri multiple organizate de motociclisti terorizeaza orasele". Haide totusi sa incetam cu utopiile astea violente, si sa ne axam pe ceva mai palpabil (da, poate cu rezultate mai putin persistente...defapt sigur cu rezultate infime) dupa cum sugera si Ro-TM, o schimbare in legislatura este absolut necesara. Ar trebui totusi sa respectam inmormantarea lui Radu, si abia dupa, daca spiritul asta mai ramane si nu se stinge IAR, sa se organizeze ceva (baietii cu experienta, avem nevoie de lideri!)
  20. Chiar vroiam sa intreb si eu daca putem veni cu motocicletele. mai jos e o harta.
  21. Am primit offline pe mess de la el, nici nu am crezut ca poate fi adevarat. sunt blocat. nu am mai apucat sa ies la o tura cu el. condoleante familiei.
×
×
  • Creează nouă...