Sari la conținut

Accident Pecica

kato_arad
 Share

Postări Recomandate

Vizitator Adrian

Nicio urma de franare. Cred ca se credea si asta pe mosia lui ta-su....

la accidentul meu "expertii" de pe forum judecau urma de franare si-si dadeau cu presupusul c-am ''blocat'' fata. Acu la individu asta nu e bine ca nu e urma de franare deloc......

misterioase sunt caile cauciucurilor in contact cu asfaltul,pt unii......

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Groaznic accident, a murit cineva.

Cat despre urme de franare... intram in polemici.

Poti frana foarte bine doar cu fata sau cu ambele roti fara a lasa urme.

Link spre comentariu

Vizitator Adrian

Angel Pecica
20 iulie 2014, 19:03
De la motociclist ştiu, tâmpitu' dracului, am specificat ma jos că-l cunosc personal şi am stat de vorbă cu el ieri la Motorock ! Viteza s-a stabilit după urmele de frânare, cum se face în asemenea cazuri, dar tu ai lipsit la orele de legislaţie rutieră... Pulici frânar e tată-tu, că altfel nu puia aşa un mistreţ avortat, care nici nu are curaj să-şi dea numele când comentează... Iar "scos-o" se scrie cu cratimă, şi "viteza de rulax" se scrie viteza de rulaj, analfabetul dracului ! Şi să nu vi să-mi spui că e greşeală de tastatură, pentru că "j"-ul e la 5 taste de "x"...

De unde p#@$#@%$ mea scot astia ca.catul asta cu URMELE DE FRANARE?

La noi politia nu e in stare sa elucideze cazuri simple, cand ii duci o filmare si-i arati ca te-a furat unul, sau o filmare cu unu care-ti boteste masina, insa ei STABILESC VITEZA DUPA URMA DE FRANARE? Cum? Se duce un militian si adulmeca urma de franare si ghiceste in urina?

Urma de franare poate fi cauzata diferit in N circumstante si din X motive..

La o masina poate lucrurile stau intr-un fel,dar la motor cum plm sa deduci tu viteza din urma de franare... Daca a blocat spatele,ca sa se amuze,si a lasat o urma lunga pe asfalt, cat avea? 120 la ora? ca deh, doar urma e lunga,nu?.....

Link spre comentariu

Vizitator Adrian

Normal ca se poate. E posibil sa aiba tabele, se stie coeficientul de frecare cauciuc asfalt, se afla forta de frecare apoi accleratia in miscarea uniform incetinita, dupa care din ecuatia lui Galilei se pate afla viteza initiala. stiindu-se distanta de franare. Nu fac ei asta dar poate au tabele din care in functie de masa si distanta de franare sa scoata viteza initiala. nu-i chiar chirurgie pe creier.

Cand vezi moartea cu ochii, urma de franare are un singur motiv...FRICA.

Cine spune ca franeaza dozat, cu fata , cu spatele, cu mumu,...e arogant si infantil...

Am pata pusa pe faza asta cu urma de franare de la accidentul meu din Aprilie,cand mi s-a zis ca am blocat fata, pt ca am lasat o urma mai lunga de franare + ca aveam viteza (iarasi,datorita urmei de franare).

Imi pare rau ca n-am poza si din spate, sa se vada cam ce fel de curba e (vazuta de sus e un 80 grade cam, mai larg). Cum plm sa spui ca am blocat fata, cu urma aia de franare, cand fata daca o blochezi,te duci pilaf dupa 1-2 metri. Iar legat de viteza, poti lasa o urma de franare identica, franand (blocand) spatele, la 30 la ora...

Deci de asta intreb de unde expertii p****ii isi dau cu parerea si pot estima ei viteza...

In orice accident, frica se instaleaza. In cazul meu chiar am vazut moartea cu ochii si nu am blocat fata. Probabil am invatat dupa ce-am blocat-o de mai multe ori in alti ani,si indiferent de panica, nu am tras de maneta aia de frana cat s-o rup si sa blochez fata...

post-77849-0-00737900-1406016419_thumb.jpg

Link spre comentariu

Am pata pusa pe faza asta cu urma de franare de la accidentul meu din Aprilie,cand mi s-a zis ca am blocat fata, pt ca am lasat o urma mai lunga de franare + ca aveam viteza (iarasi,datorita urmei de franare).

Imi pare rau ca n-am poza si din spate, sa se vada cam ce fel de curba e (vazuta de sus e un 80 grade cam, mai larg). Cum plm sa spui ca am blocat fata, cu urma aia de franare, cand fata daca o blochezi,te duci pilaf dupa 1-2 metri. Iar legat de viteza, poti lasa o urma de franare identica, franand (blocand) spatele, la 30 la ora...

Deci de asta intreb de unde expertii p****ii isi dau cu parerea si pot estima ei viteza...

In orice accident, frica se instaleaza. In cazul meu chiar am vazut moartea cu ochii si nu am blocat fata. Probabil am invatat dupa ce-am blocat-o de mai multe ori in alti ani,si indiferent de panica, nu am tras de maneta aia de frana cat s-o rup si sa blochez fata...

Degeaba te scuzi, toti stim ca nu ai avut cauciucurile adaptate la conditiile de sosea :)))

Link spre comentariu

Vizitator Adrian

aia oricum nu mai trăia mult. RIP pentru babă, sănătate motociclistului.

lasa ma, cand o fi sa moara si mama ta (in caz ca nu-i moarta),asa o sa zica probabil altcineva despre ea :)

roata se-nvarte :)

Link spre comentariu

aia oricum nu mai trăia mult. RIP pentru babă, sănătate motociclistului.

Chiar imi este foarte greu sa inteleg unii oameni indiferent cat m-as forta. Ai face bine sa te castrezi. Omenirea iti va fi recunoscatoare.

On topic: indiferent cum ar fi o viata este curmata si o alta este intr-un mare impas. Din pacate nu suntem decat rezultatul actiunilor noastre. Dumnezeu sa o odihneasca pe batrana si multa putere riderului. Sincer imi pare rau.

Link spre comentariu