Rykwac Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 "Accidentul s-a produs în această noapte, pe strada Soveja din Constanța. Motociclistul, în vârstă de 26 de ani, circula dinspre Delfinariu către cartierul Tomis 3. Șoferul unui autoturism de teren, care a ieșit dintr-o stație peco, nu i-a acordat prioritate. Impactul a fost puternic, iar motociclistul a fost aruncat pe carosabil, la câțiva metri distanță. Prietenii lui susțin că au verificat pe un site de profil dacă autoturismul are asigurare și că acesta figura cu polița RCA expirată. Informația nu a fost, deocamdată, confirmată de polițiștii rutieri. Agenții l-au testat pe bărbatul care se afla la volan, dar acesta nu consumase alcool. Motociclistului i s-au recoltat probe de sânge la spital. Medicii spun că tânărul este în stare gravă." Sursa: http://www.reporterntv.ro/stire/motociclist-ranit-grav-intr-un-accident-rutier-un-autoturism-de-teren-i-a-taiat-calea-galerie-foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 Pare SV de 650 S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 urat...sanatate colegului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 Da,e sv 650s gen.2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flavyus21 Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 Sanatate riderului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 sanatate baiatului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin1 Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 Sanatate riderului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 pare 650...are o singura finala pe dreapta. » Post actualizat in 20 Jul 2014 11:19ups! bascula pare de miar...GoodKat, recunosti carena fata??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 nu-mi dau seama bine din filmare...baiatul caruia i-am dat carena are motorul portocaliu (si asta pare portocaliu), dar avea 2 tobe (cel putin cand am plecat eu de acasa, asa era). de varsta, cam pe acolo este...totusi, prietenii aia ai lui, nu prea par sa fie prietenii cu care l-am mai vazut de obicei (vecini cu mine). de cunoscut, il cunosc doar din cartier, il cheama Alex. vroia sa vanda motocicleta, poate a reusit, sau a vandut piese de pe ea. nush ce sa zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 Cred ca este tipul care mergea mai pe frig cu pantaloni de camuflaj urban. A avut-o la service la yamaha cam in perioada cand am avut si eu tdm-ul la ei (februarie, martie), SV de 1000, dar parca intradevar, tot cu 2 tobe o stiam si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 nu, nu...de la baiatul ala cred ca a cumparat-o Alex. vorbesti de februarie anul asta? » Post actualizat in 20 Jul 2014 12:09tipul cu pantaloni camuflaj era mai pe la 40 ani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 Februarie sau martie anul asta. Nu mai stiu exact, mie imi parea tinerel, bine facut si parca avea si ceva tatuaje si in primavara l-am vazut ultima oara, tot in vestitii pantaloni de camuflaj. Sper sa nu fac ceva confuzii, mai alarmez lumea degeaba, dar eu asa mi-l aduc aminte... Totusi tipul asta il vedeam pe mobra respectiva de mult timp (cel putin de anul trecut, din vara). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 anul trecut in vara si-a cumparat-o del a un tip mai scund si putin grasut care purta sigur pantaloni camuflaj. poate a purtat si el o perioada, nu-mi aduc aminte, dar in ultimul timp purta un costum de piele integral, ceva alb cu albastru. chiar se plangea ca devine cam rigid de la frig, desi il protejeaza acceptabil. intr-adevar, este mai tanar si genul atletic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 Alex il cheama pe baiat este a terapie intensiva in coma indusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 dap...cel mai probabil el este. baiatul e voinic, sa speram ca tinereatea si constitutia il vor ajuta sa razbeasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rykwac Postat Iulie 20, 2014 Autor Share Postat Iulie 20, 2014 Alex il cheama pe baiat este a terapie intensiva in coma indusa Speram sa iasa din starea grava si sa fie stabil, sanatate si numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
givemefive Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 Sanatate baiatului !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 El este tipul. https://www.facebook.com/alex.cbrel A fost in coma indusa ... ultimile info sunt "A iesit din coma.e constient,vorbeste" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 nu merge man link-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pakito Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 merge link-ul,doar ca trebuie copiat si dai "paste" intr-o fila noua.Sanatate riderului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unconnected22 Postat Ianuarie 10, 2015 Share Postat Ianuarie 10, 2015 Salut baieti, sunt Alex cu Suzuki Sv 1000 s cel din accident, sunt bn acum, ms ptr ca mi-ati dus grja si ati vb de mn, numele pe facebook este Pintoiu Alexandru care vreti imi puteti da add. Sanatate si asfalt uscat ca eu m-am lasat era sa mor, am fos resuscitat de 2 ori dar bmw x5 al omului e facut praf la 55 km pe ora ca aveam. iar bani pe motor i-am pierdut, iar spitalizarea si medicamentele leau platit familia din bani mei din voiaje... daca imi voi mai lua motor va fi sigur de aratura full cross, dar nu de asfalt, nu mai vreau sa vad masini deaia aleg aratura. Sanatate si asfalt uscat Riderilor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Ianuarie 10, 2015 Share Postat Ianuarie 10, 2015 Multă sănătate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unconnected22 Postat Ianuarie 10, 2015 Share Postat Ianuarie 10, 2015 am schimbat numele pe Facebook este iar Alex Cbrel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 10, 2015 Share Postat Ianuarie 10, 2015 Bine ai venit înapoi. Caucioace cu crampoane să iei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate