MIHAI VARADERO Postat August 3, 2014 Share Postat August 3, 2014 Propun o excursie in zona Halkidiki,bratul Sithonia.Avem de parcurs aprox. 750km.Vineri seara ajungem,sambata plaja sau plimbare ,duminica intoarcerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 3, 2014 Share Postat August 3, 2014 Stai si tu 2-3 zile la bronzat, daca tot induri canicula de 37 grd pe drum pina acolo. Si eu m-as duce 3 zile pt plaje. Si in tricou e greu de mers pe caldura asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat August 3, 2014 Share Postat August 3, 2014 Am fost la sfarsitul luni iunie. Recomand trecerea, din Bulgaria in Grecia, pe la punctul de frontiera Makaza. Traseul e Bucuresti-Ruse-V.Tarnozo - Stara Zagora - Makaza. De la punctul de frontiera mai sunt aprox 20 km pana in orasul Komotini(Grecia) si urcati pe autostrada. Pe autostrada sunt 2 puncte de taxare in aproc 200 km si platiti 1.7 Euro x2. Scutiti mult timp, peisaje frumoase si distanta maxima Bucuresti - Sarti(Sithonia) 680 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat August 4, 2014 Autor Share Postat August 4, 2014 Bogdan:daca prin absurd as vrea sa stau la plaja ma urc in avion sau masina si o saptamana ar scrie pe mine Grecia sau Turcia.Dar eu vreau sa motociclesc.Apropo,iti amintesti de zilele cand plecam de la mine 5-6 motoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 (editat) Drum foarte fain. Dar, sa stii ca V. Tarnovo-Stara Zagora era drumul inchis prin iunie - una din variante era ca s-a daramat un pod. Daca mai este inchis, trebuie sa ocolesti pe la Gabrovo. Nu e mare branza, doar niste serpentine, iti spun doar ca sa iti planifici ocolitoarea. Am fost la sfarsitul luni iunie. Recomand trecerea, din Bulgaria in Grecia, pe la punctul de frontiera Makaza. Traseul e Bucuresti-Ruse-V.Tarnozo - Stara Zagora - Makaza. De la punctul de frontiera mai sunt aprox 20 km pana in orasul Komotini(Grecia) si urcati pe autostrada. Pe autostrada sunt 2 puncte de taxare in aproc 200 km si platiti 1.7 Euro x2. Scutiti mult timp, peisaje frumoase si distanta maxima Bucuresti - Sarti(Sithonia) 680 km. Editat August 4, 2014 de aship Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 Drum foarte fain. Dar, sa stii ca V. Tarnovo-Stara Zagora era drumul inchis prin iunie - una din variante era ca s-a daramat un pod. Daca mai este inchis, trebuie sa ocolesti pe la Gabrovo. Nu e mare branza, doar niste serpentine, iti spun doar ca sa iti planifici ocolitoarea. drumul e redeschis de ceva vreme. nu dezinforma inutil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 Propun eu Lefkada 7 zile sau un drum prin Peloponez, 10-12 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 Multumesc, nu stiam. Daca tu stii, e bine ca ne spui. Atacurile la persoana nu ma intereseaza. drumul e redeschis de ceva vreme. nu dezinforma inutil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 Multumesc, nu stiam. Daca tu stii, e bine ca ne spui. Atacurile la persoana nu ma intereseaza. am fost in lefkada intre 05.07 - 19.07. la dus am mers prin pasu shipka, dar la intoarcere, pe 19.07, deja era deschis pasu republica si punctul de trecere de la makaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 Multumim pentru informatii E bine de stiut. Chiar eram curios daca s-a redeschis, dar e dificil de gasit informatii pe net despre asta. Mai ales ca nu stiam ca se numeste Pasul Republika. am fost in lefkada intre 05.07 - 19.07. la dus am mers prin pasu shipka, dar la intoarcere, pe 19.07, deja era deschis pasu republica si punctul de trecere de la makaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 Multumim pentru informatii E bine de stiut. Chiar eram curios daca s-a redeschis, dar e dificil de gasit informatii pe net despre asta. Mai ales ca nu stiam ca se numeste Pasul Republika. si daca ajuta pe cineva, in linkul de mai jos aveti explicat traseul cu fotografii http://grecia.de-weekend.ro/drumul-prin-makaza-traversare-bulgaria-6-ore/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat August 4, 2014 Autor Share Postat August 4, 2014 Lancelot:pai propune ceva concret cu date de plecare,intoarcere,traseu,ca sa inteleaga lumea ceva.Dar se pare ca acum ai alte preocupari(tinte)in plan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 (editat) Mihai, receptie! Preocuparile mele acum sunt cele de mai sus. Adica un drum prin Peloponez si/sau unul in Lefkada. La cel din Turcia pe care l-am planuit impreuna asta iarna, n-am putut partricipa din motive obiective. Dar il am pe lista de prioritati. Pentru amanunte, luam legatura prin telefon. Roger! Editat August 5, 2014 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat August 5, 2014 Autor Share Postat August 5, 2014 Lancelot:pai ca sa discutam amanunte trebuie mai intai sa raspunzi la telefon(vezi ca trebuie sa apesi pe butonul ala mic si verde). Ma refeream la preocuparile tale culinare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Hehehehe... n-am buton mic si verde pt ca am un touch screen. In alta ordine de idei propun pentru wknd-ul acesta o iesire de doua zile in Bulgaria, undeva in zona Balcic-Albena-Varna si sa amanam Sithonia pentru wknd-ul celalalt, pt ca 15 august este zi libera si ma avantajeaza mai mult ca timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 http://grecia.de-weekend.ro/drumul-prin-makaza-traversare-bulgaria-6-ore/ poante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat August 8, 2014 Autor Share Postat August 8, 2014 Din lipsa de participanti excursia se amana pentru saptamana viitoare .Rog un moderator sa schimbe titlul topicului in "SITHONIA 15-17.08.2014" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 Chiar 15-18.08.2014 » Post actualizat in 12 Aug 2014 09:20Daca e cineva amator pt wknd-ul asta, cu plecarea de joi 14.08. sau de vineri 15.08. 2014 pana luni 18.08.2014, sa dea un semn, pt. ca nu mai sunt decat putine locuri disponibile si accesibile ca pret si ar trebui facute rezervarile A.S.A.P. Keep on riding! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate