beware ! Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Propun traseul mai sus mentionat. Google zice 365 km, cu 6 ore. Km nu sunt multi, dar orele sunt cam multe...adica 12 ore dus-intors, si asta numai pe motor, fara stat si mancat si admirat si facut poze....cam mult. Oare e corect ce zice Google? Ma gandesc ca daca nu facem 100 de opriri ci doar pentru benzina toti odata, oprit de poze in puncte importante si mers mai departe, se poate face intr-un timp mai scurt...? Fumatorii inraiti aveti trei variante : fumati mai rar, veniti cu grupul vostru sau.....nu veniti cu noi si vizionati pozele pe motociclism duminica seara cand o sa le postam noi no offense. (mi s-a intamplat de nenumarate ori, sa ma coc in costumul de piele, asteptand pe X sa isi termine tigarea...dupa care Y isi aprindea si el una, cica "repede"). Mai sunt unii care au chef de admirat padurea, apa, floricica de pe marginea drumului, mustele, etc.... e ok, si eu am momente d-astea, dar in tura asta am chef de alergat pe curbe si de stat mai mult pe motor decat pe langa, transpirand de cald si uitandu-ma la frunza care cade din copac. Iar "no offense". Motoare : peste 600 Stil de mers : relativ Ok (daca nu esti incepator), adica nu mergem cu 150 prin sate, ci cu 50-80. In afara...100-120, Pe curbe...fiecare cum poate si ne asteptam pe traseu. Fara figuri, fara fitze. Important este ca TOTI sa ne simtim bine, sa ajungem intregi acasa si sa povestim cu placere depsre iesirea asta. Ora plecare : 8 am din Buc? (o sa fac efortul sa ma trezesc de dim - desi nu e genul meu, lol, ca sa ne ajunga timpul) Ora de intoarcere o sa fie mai mult ca sigur undeva la 8-9 pm. Cine mai vrea, cine mai doreste? Hai cu spontaneitatea !!!!! LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Sa inteleg ca se ramane in Sighisoara?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 +1 pe lista. Plecare bucuresti, intors in bucuresti, in aceiasi zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat August 6, 2014 Autor Share Postat August 6, 2014 Nu, stai ca am gresit. Intoarcerea nu e pe acelasi traseu. E pe Valea Prahovei (Victor sa nu incerci sa-mi sabotezi si traseul asta, ca.....nu-sh' ce-ti fac, LOL). Da, stiu....e duminica, Valea Ph..bla bla....am mai fost de atatea ori duminica la 6-7 seara pe BV-Comarnic, da stiu...masinile stau bara la bara, eu nu am stat niciodata bara la bara cu ele. Ele cu treaba lor, noi cu treaba nostra. Le depasim cu 10km/h dar se merge... Stam cu ochii-n patru (si pt politie si pt "mai putin inteligentii: care deschid usile in timp ce stationeaza sau isi arunca resturile de tigara pe geam, fix cand trec eu cu motorul si cu geaca descheiata, atat cat sa-si arunce boul...ma rog....individul manelist...tigarea in geaca.... DAR SE MERGE. Cica acum sunt 10 ore si juma. Mai rezonabil...dar realistic? » Post actualizat in 06 Aug 2014 12:07+1 pe lista.Plecare bucuresti, intors in bucuresti, in aceiasi zi. Pe mine ma pescuiti de la DN cu Snagov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 De ce nu au voie decat motoare peste 600? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Sigur vreti sa mergeti Brasov-Fagaras-Sighisoara? De la Fagaras la sighisoara e drum judetean, si ultima data cand l-am facut era praf. Plus ca ratati Padurea Bogatii, un drum virajat excelent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat August 6, 2014 Autor Share Postat August 6, 2014 Sigur vreti sa mergeti Brasov-Fagaras-Sighisoara? De la Fagaras la sighisoara e drum judetean, si ultima data cand l-am facut era praf. Plus ca ratati Padurea Bogatii, un drum virajat excelent. LOL, iar am gresit. Da, corect, prin Rupea, Padurea Bogatii fiind intentia principala nu m-am uitat ce a calculat Googlemaps. Am rectificat si uite ca s-a scurtat traseul : 9 ore juma, 642 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 (editat) Si la intoarcere prin Rasnov? Banuiesc ca la intoarcere nu mai vreti sa ocoliti ci sa o luati direct pe DN1 LE: am postat prea tarziu, am vazut ca ai corectat Editat August 6, 2014 de Zimbrutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat August 6, 2014 Autor Share Postat August 6, 2014 (editat) De ce nu au voie decat motoare peste 600? Poa' sa vina si alea de 125, dar sa tina pasul cu noi, aia e idea » Post actualizat in 06 Aug 2014 13:22 Si la intoarcere prin Rasnov? Banuiesc ca la intoarcere nu mai vreti sa ocoliti ci sa o luati direct pe DN1 Da, si Rasnovul e o optiune, depinde cum stam cu timpul si cu oboseala... mai ales ca duminica nu am ajuns pe acolo. Brasov, Rasnov, Predeal, Ploiesti. Editat August 6, 2014 de beware ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Brasov -> Rasnov va sugerez sa o luati prin Poiana. Daca va permite timpul, binenteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Sa va luati pernute din alea pentru Iron Butt! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Si Hemorzon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nisteporci Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Io fusei uichendu trecut pana-n odorheiu secuiesc, via cheia, am facut vreo 5 ore parca, da nu m-am grabit deloc, sunt destul de amator pe serpentine si am avut si un rucsac destul de greu in spate. In principiu e interesant, doar ca pe mine m-a rupt de genunchi si de spate drumul. Mi se pare putin cam lung dus-intors, in sensul ca eu nu am motoreta de touring si nu stiu daca o sa mai fie distractie la intoarcere sau doar o calatorie de supravietuire/ajuns acasa. Pe de alta parte, mie nu prea imi plac deloc intoarcerile, si parca am si imbatranit. S-auzim de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Si eu mai merg din cand in cand acasa, la Tg. Mures, 50 km dupa Sighisoara. Dupa Valea Prahovei, Brasov si Padurea Bogatii, ajuns la Mures numa chef de intoarcere n-am Drumul e excelent, nimic de reprosat, dar distanta, participantii la trafic si politia din cand in cand ma cam termina. Sper sa fie altfel la voi, mai ales ca faceti si Siriu. Si eu voi merge sambata sau duminica la Tg. Mures, dar plec pe la un 10-11. Poate ne intalnim pe drum. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rultdy Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 (editat) m-as baga si eu,un raspunsul sigur il dau sambata,oricum destul de lung traseul partea buna e ca plecam mai dimineata Editat August 7, 2014 de rultdy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 Partea proasta e ca va intoarceti seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi31 Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 Propun traseul mai sus mentionat. Google zice 365 km, cu 6 ore. Km nu sunt multi, dar orele sunt cam multe...adica 12 ore dus-intors, si asta numai pe motor, fara stat si mancat si admirat si facut poze....cam mult. Oare e corect ce zice Google? Ma gandesc ca daca nu facem 100 de opriri ci doar pentru benzina toti odata, oprit de poze in puncte importante si mers mai departe, se poate face intr-un timp mai scurt...? Fumatorii inraiti aveti trei variante : fumati mai rar, veniti cu grupul vostru sau.....nu veniti cu noi si vizionati pozele pe motociclism duminica seara cand o sa le postam noi no offense. (mi s-a intamplat de nenumarate ori, sa ma coc in costumul de piele, asteptand pe X sa isi termine tigarea...dupa care Y isi aprindea si el una, cica "repede"). Mai sunt unii care au chef de admirat padurea, apa, floricica de pe marginea drumului, mustele, etc.... e ok, si eu am momente d-astea, dar in tura asta am chef de alergat pe curbe si de stat mai mult pe motor decat pe langa, transpirand de cald si uitandu-ma la frunza care cade din copac. Iar "no offense". Motoare : peste 600 Stil de mers : relativ Ok (daca nu esti incepator), adica nu mergem cu 150 prin sate, ci cu 50-80. In afara...100-120, Pe curbe...fiecare cum poate si ne asteptam pe traseu. Fara figuri, fara fitze. Important este ca TOTI sa ne simtim bine, sa ajungem intregi acasa si sa povestim cu placere depsre iesirea asta. Ora plecare : 8 am din Buc? (o sa fac efortul sa ma trezesc de dim - desi nu e genul meu, lol, ca sa ne ajunga timpul) Ora de intoarcere o sa fie mai mult ca sigur undeva la 8-9 pm. Cine mai vrea, cine mai doreste? Hai cu spontaneitatea !!!!! LOL salutare! un traseu mai scurt si sa fie plecarea pe la 12-13.00 nu propui? sunt incepator si mai suntem si vecini.Si eu tot din Snagov. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 Cu multi/ putini km, cu fara Iron Butt, dimineata/ seara o sa fie fain . Eu unul debea astept. » Post actualizat in 07 Aug 2014 10:02 salutare! un traseu mai scurt si sa fie plecarea pe la 12-13.00 nu propui? sunt incepator si mai suntem si vecini.Si eu tot din Snagov. Multumesc! Si eu care am zis ca sunt putini km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi31 Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 sunt ok Km, dar sunt ocupat pana pe la 12.00-13.00 si cine mai asteapta pana la ora aia? Hai sa fim seriosi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 daca se anunta vreme calda mI bine plecati la 7.00 si nu stati pe moto la pranz cand va rupe soarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 Si tot din categoria "mai bine" , "comentatori de pe margine", eu as merge invers, as lasa Siriu la intoarcere sa-l fac pe urcare, dar nah....choices, choices! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 De ce nu au voie decat motoare peste 600? Pentru ca se merge foarte tare 100-120 !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 Eu as merge pe Siriu la dus iar la intoarcere pe Cheia. Pe DN 1 o sa fie rupere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat August 7, 2014 Autor Share Postat August 7, 2014 Pentru ca se merge foarte tare 100-120 !!! 100-120...pe acele (ac - plural, articulat) de par. Ha-Ha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 de la 299 in sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate