stefanmatryce Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 (editat) ideea a fost sa imi construiesc un motor de teren de strabatut padurile si coclaurile cu cati mai putini bani .asa ca am inceput sa caut pe net piese dar la un moment dat am vazut un anunt cum ca cineva ar vinde un cross mai vechi cu 150 E imediat am luat legatura cu respectivu si pana la urma am reusit sa il cumpar cu suma de 3 mil lei .este vorba despre o gilera de prin ani 89 de cross in stare destul de deteriorata dar cu mici eforturi am pus la punct cadrul numai ca pe el are un motor de mobra pe care cat de curand am sa il arunc la cosul de gunoi:D acu am ajuns in stadiu in care imi trebuie un motor functional si nu stiu ce sa aleg initial m-am gandit la un motor de japoneza dar dupa ce am vazut cam cat costa mi-a cam trecut gandul acu am alt gand despre un motor de cz de 175cc are vreo 15 cai si cred ca e destul de bunicel pt cadru (pretu de 2,5mil) avand in vedere ca ea la inceput a avut un motor de 50cc cu vreo7-8 cai c....acum nu stiu c sa fac sa il iau sau aveti alte pareri uite si cateva poze cu motoru astept muuulteeee pareri ca sunt incepator Editat Decembrie 5, 2006 de stefanmatryce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Pai daca-ti intra pe cadru... de ce nu ? Te-ai bagat la o chestie dificila, dar daca ai timp si placere la surubarit, e un proiect de-a dreptul remarcabil Iar daca pe deasupra mai esti si pushti - toata stima ! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 parerea mea este sa-ai cauti un motor de minsk sau voshod daca de japoneza nu ai bani. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Decembrie 6, 2006 Autor Share Postat Decembrie 6, 2006 am 16 ani nah motorashu icape cadru si timp este ca doar am scapat de teze asa ca..cat de curand ma apuc de treaba:) m-am gandit si la un motor de minsk si am si gasit unu cu vreo 1 mil dar m-am gandit ca minscu are doar 10 calut pe cand asta de cz are 15 la motoru de voshod nu m-am gandit si nici nu am de unde sa iau unu faza e ca eu am 100 e si poate as mai gasi eu pe undeva inca 50 numai ca nu prea am de unde sa imi iau motor de japoneza cu 150 aa sau hai ca fac un efort pt un motor de japoneza dar nuj pe unde aj putea gasi asa ca dak cunoastet-i pe cineva care are asa ceva va rog sa ma informati sau astept oferte cu motoare ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 parerea mea este sa-ai cauti un motor de minsk sau voshod daca de japoneza nu ai bani. bafta Cred ca un mot de minsk s-ar preta cel mai bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 Mama ce bike...oricum..asta nici la cross nici la enduro nu poate sa faca miracol...ideea e ca din 1000 eur poti sa cumpari ceva japonez (KX,RM...etc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 ..asa e,tot respectul si multa bafta...poti incerca si cu un motor de mz de 150 cmc..daca gasesti asa ceva..ar fi un numar de telefon de la cineva care aduce motoare si ca piese de schimb poate ai noroc la unu de japoneza in banii astia nu stiu exact dar poti incerca..0721433146..adi e din codlea tipul..ce sa zic bafta incaodata si spor la treaba..tot respectul pentru tine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Prietene cred ca raspunsul l-ai dat singur CZ este cel mai bun motor pentru cadrul ala e si mai nervos si mai usor . CZ ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Daca ai drum in italia, in dezmembrari se gasesc cu tonele si japoneze si italiene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 ai rezolvat ceva pana la urma cu motorashul de kawa? eu zic sa faci scandal ca poate te aude cineva care poseda un motorash de minsk pana la urma si....cine stie...?! parerea mea e ca cel mai potrivit e motorul de minsk tinand cont ca mai ai unul si ai putea folosi piesele de schimb pt ambele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Decembrie 7, 2006 Autor Share Postat Decembrie 7, 2006 ai rezolvat ceva pana la urma cu motorashul de kawa? eu zic sa faci scandal ca poate te aude cineva care poseda un motorash de minsk pana la urma si....cine stie...?! parerea mea e ca cel mai potrivit e motorul de minsk tinand cont ca mai ai unul si ai putea folosi piesele de schimb pt ambele mah nenea vrea 400 de e dar fara carb si fara aprindere nah asa ca pik faza pana la urma ma orientez spre motorasu de minsk il iau pe ala de la tzaranu ala si gata si cu vreun mil il fac functional si gata .. nu imi mai bat capuu Mama ce bike...oricum..asta nici la cross nici la enduro nu poate sa faca miracol...ideea e ca din 1000 eur poti sa cumpari ceva japonez (KX,RM...etc). da stiu dar ideea era alta sa imi fac un motoras de spart pe dealuri cat mai ieftin;) ca dak ma chinu- as strange bani pt un enduro ceva da e mai mare satisfactia cand stiu ca e facut de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 fain proiectul....dupa ce iti iei motor sau ceva dami mie motoru ala d mobra,nul arunca cai pacat.....fac io ceva cu el..... numai bine.......succes...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Decembrie 10, 2006 Autor Share Postat Decembrie 10, 2006 fain proiectul....dupa ce iti iei motor sau ceva dami mie motoru ala d mobra,nul arunca cai pacat.....fac io ceva cu el..... numai bine.......succes...... til dau bucuros numa faza e ca nici nu functioneaza e decalata scanteia si nici nu ma mai chinui sa il fac nu are rost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 de unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 Daca ai drum in italia, in dezmembrari se gasesc cu tonele si japoneze si italiene Omul isi dramuieste banii pentru motor de comunista. De unde naiba sa aibe bani de mers in Italia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Decembrie 11, 2006 Autor Share Postat Decembrie 11, 2006 campulung moldovenesc jud suceava acolo am bunici si acolo il tin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Decembrie 18, 2006 Autor Share Postat Decembrie 18, 2006 gata am rezolvat problema... mi-am gasit motor de minsk de acu incepe treaba sper sa pot sa mai fac poze....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 uite aici daca iti trebuie piese de enduro /index.php?showtopic=72871 NUMAI BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 EU PROPUN O CHETA daca toti contribuiti voi contribui si eu ca baiatu asta sa isi ia o motoreta calumea daca punem 50 de insi cate 500 de mii cat bagam noi benzina intr-o singura zi ajungem la 7-800 de euro unde numai pui ca se gasesc cativa care sa doneze mai multiceldeci isi face baiatu bani de una ...ce ziceti facem si noi un gest cum rar se mai fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Nu asta e ideea... Este infinit mai bine, mai corect si mai placut sa iti faci singur cu manutzele tale un asemenea proiect decat sa-l primesti cadou. Lasati baiatul sa-si vada de treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Decembrie 19, 2006 Autor Share Postat Decembrie 19, 2006 EU PROPUN O CHETA daca toti contribuiti voi contribui si eu ca baiatu asta sa isi ia o motoreta calumea daca punem 50 de insi cate 500 de mii cat bagam noi benzina intr-o singura zi ajungem la 7-800 de euro unde numai pui ca se gasesc cativa care sa doneze mai multiceldeci isi face baiatu bani de una ...ce ziceti facem si noi un gest cum rar se mai fac? multzumesc foarte mult de gest dar cred ca domnu dragosKTM m-a inteles ceva mai bine .... idea e sa imi fac unul nu sa il cumpar sau sa il primesc toata treaba e ca la 18 ami probabil ca mi-oi lua si eu un motor ceva mai tare cu acte dar pana atunci las imaginatia sa ma invete.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Decembrie 19, 2006 Autor Share Postat Decembrie 19, 2006 astazi mi-am cumparat piese pt motoru de minsk il fac ca nou mai ramane doar blocu motor neschimbat sper ca joi sa plec la tara sa continui treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 eu ti-am inteles punctul de vedere de la inceput iar prin faptul ca vrem as facem o cheta am vrut sa iti arat ca apreciez entuziamsul tau ...si eu la 13 ani jumate m-am apucat de motociclism si am trecut prin mobra hoinar java minsk etc etc ...acuma am trecut la lucruri mai seriose ...adica imi pot permite mai multe si m-am gandica mi-ar place sa ajut pe cineva care stiu ca ajutporul meu va fi apreciat nu mi-o lua in nume de rau nu am vrut san jignesc ci sa ofer sprijin BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Decembrie 20, 2006 Autor Share Postat Decembrie 20, 2006 moltumesc inca odata si.....no coment ma-ti lasat fara cuvinte ...... astazi plec la tara trebe sa continui munca chiar dak nu s-o terminat scoala si chiuleala e eficienta in asemenea cazuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate