middle_of_nowhere Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 Nu am stabilit unde, dar, functie de cati ne strangem, stabilim impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Septy Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 3-4 ore sau all day? Nu am stabilit unde, dar, functie de cati ne strangem, stabilim impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 3-4 ore sau all day? si asta e FUNCTIE de cat se strang..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 22, 2014 Autor Share Postat August 22, 2014 De preferat ceva mai lunga plimbarea...dar, discutam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 Ceva propuneri? Ro/bg? F(x)=? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 22, 2014 Autor Share Postat August 22, 2014 Merge si BG. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian - VFR Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 Transfăgărăşan ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 22, 2014 Autor Share Postat August 22, 2014 Mergeeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 Mergeeee! de curiozitate .... voi verificati PROGNOZA METEO pe zonele in care va propuneti sa mergeti????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian - VFR Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 37 % şanse de ploaie Ce să înţeleg eu de aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 22, 2014 Autor Share Postat August 22, 2014 (editat) Ianachime...ia mai citeste titlul topicului...) Editat August 22, 2014 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 (editat) Undeva aproape...astfel nu risti cu vremea. Insa ceva spontan,de genul ACUM iese cineva?e prea racoare...muhahaha Editat August 22, 2014 de SuzukiRf600R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 Salut, Daca ar ramane TF pentru maine, v-as insoti cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 23, 2014 Autor Share Postat August 23, 2014 Maestre, mai vedem o data cum e cu vremea(desi, dupa protevisti e naspa) si bagam un Transfagarasan. Oricum, nu ar fi chiar funny pe curbe, cand ploua. Daca ploua o repriza, e ok...daca ii da toata ziua, there's no fun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 Maestre, mai vedem o data cum e cu vremea(desi, dupa protevisti e naspa) si bagam un Transfagarasan. Oricum, nu ar fi chiar funny pe curbe, cand ploua. Daca ploua o repriza, e ok...daca ii da toata ziua, there's no fun... hmmmm.....ai inceput sa citesti in stele.....BRAVOS!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 23, 2014 Autor Share Postat August 23, 2014 Pai e mai bine decat in stele verzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Septy Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 (editat) Dacă da cu stropi schimbam direcția? Sau a rămas TA? Pe la cât ar fi plecarea/întoarcerea , de unde ? Editat August 23, 2014 de Septy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 23, 2014 Autor Share Postat August 23, 2014 Asta ziceam si eu...sa asteptam pana mai tarziu, sa fie mai clar ce e cu vremea...ca si azi au zis ca ploua...si acum e soare. TA, plecare la 9:00 de la McDonalds Militari. Ar merge pana la Valea cu Pesti...poate si mancat acolo...si retur. Mai discutam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 Pana una, alta azi o bucla Balotesti - Snagov baga cineva? Eu am plecat de acasa fara directie, am poposit la Bikers sa beau un ceai, stau vreo jumatate de ora. Care mai doreste, care mai pofteste.. Drumuri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi31 Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 acum am plecatv eu din Snagov, sa ma duc la servici si erau cam 10 motorete ,pe sosea la Germanesti.,parcate la o pitarie pe sosea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 24, 2014 Autor Share Postat August 24, 2014 Deci...asteptam....poate se lumineaza in a doua jumatate a zilei si bagam o tura mai scurta. Cam asa apare pe diverse site-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 Mai bine pe aproape...oricum prognoza arata vreme urata si ploaie.... Bafta si drum bun daca plecati pe afara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi31 Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 Neata! Aici la Snagov cerul e negru si ploua. Urmează București . O tura scurta , după 12.00 , si eu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 pe Arges - Sibiu arata 80 - 90 % ploaie. Urmaresc si eu in direct la ce ora si unde se pleaca....Aveti legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi31 Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 La Snagov a ieșit soarele. Daca plecați din Băneasa pe DN1, vin si eu. Astept....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate