wallower Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 si cum suna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 Este al unor baieti din Timisoara. Uite aici: ---> http://www.motorcycle-clasic.ro/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 6, 2006 Autor Share Postat Decembrie 6, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Este al unor baieti din Timisoara. Uite aici: ---> http://www.motorcycle-clasic.ro/index.html AWO... Hm! R.I.P. pentru motoru ala! Pe tipii aia ii stiam oameni seriosi care se ocupa de restaurari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Decat tentative de restaurari cum stiu unii...mai bine modificari reusite!!! Baietii astia chiar se pricep. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 (editat) Si prin Cluj era unul bobberit, verde, lucrat ff frumos. Daca aveti careva poze cu ea, va rog postati. Editat Decembrie 7, 2006 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 7, 2006 Autor Share Postat Decembrie 7, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 AWO... Hm! R.I.P. pentru motoru ala! Pe tipii aia ii stiam oameni seriosi care se ocupa de restaurari Sa inteleg ca toti cei care modificam motoare suntem neseriosi? MotoComuniste,te stiam om serios...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Sa inteleg ca toti cei care modificam motoare suntem neseriosi? MotoComuniste,te stiam om serios...! Una-i cand tai un Jupiter din 82 (am si eu unu acasa maltratat), un DNEPR din ultimii 20 de ani si alta-i cand tai un AWO din 50' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Motorul e al lui Cornel, din Timisoara... la un moment dat shtiam ca avea vreo 30 de simsonuri pe acasa... Mie-mi place cum l-a facut... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 (editat) daomne ....era mai bun modifica un sport care il gasesti mai des...da nu asta...oricum arata bine....dar, merita reconditionat...de cand caut eu un tourenel...of... sunt motoare care merita reconditionate si motoare care merita modificate...asta e ceva de reconditionat...acum, fiecare cu parerea lui... Editat Decembrie 7, 2006 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Una-i cand tai un Jupiter din 82 (am si eu unu acasa maltratat), un DNEPR din ultimii 20 de ani si alta-i cand tai un AWO din 50' Nu conteaza! Important este sa tai si sa modifici , cum ai vazut ca fac si nu stiu ce handicapati la televizor! ...si lumea o sa fac Uauuu ce tare motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 eu sunt legat sentimental de Simson dar tot nu vad ce poate avea special un Awo; in plus nu vad modificari majore la cadru asa ca nu pot decat sa-i spun: Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 awo t are speciale amortizoarele alea care iti rup spatele! a! si fantastica putere de 11 cai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 awo t are speciale amortizoarele alea care iti rup spatele! a! si fantastica putere de 11 cai! eu sunt tot legat sentimental de cei din suhl in general, si awo t e piesa lor de rezistenta parerea mea...e si destul de rara pe la noi spre deosebire de sport...si are forma de bmw doar, nu? acum poti face ce vrei cu ea...cazul de fata e reusit, dar mie unu imi place mai mult reconditionata, spre deosebire de sport la care ma ingrozesc atunci cand vad sheile alea, deci din start mi se pare inutila reconditionarea parerea mea...bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 7, 2006 Autor Share Postat Decembrie 7, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 bai urate motoare sa le arunce la mine ma sacrific eu cu ele daca nu le vrea nimeni ce sa zic super super imi plac mult mai multe poze cu ele va rugam brm brm poc poc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Subscriu! Pacat sa modifici, daca n-o faci glanz! Uite un original Touren, dichisit, complet: Si doua modificari: Pareri, opinii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 8, 2006 Autor Share Postat Decembrie 8, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krane Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 chopper_savage super tari modificarile. Primul mi se pare bestial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 15, 2006 Autor Share Postat Decembrie 15, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 /index.php?...t&id=135713 De vazut la cutie unde vine cablul de kilometraj original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 (editat) Bataie de joc inseamna sa stai si sa te uiti la o motocicleta, fara sa circuli cu ea!!! Toate motocicletele vechi parca traiesc cat timp sunt folosite si bibilite.. din moment ce ajung sub prelata sunt motociclete moarte!!! Am vazut simsonul asta foarte des prin oras!!! Parca traia a doua tinerete!!! Pot afirma ca este una dintre simsonurile cu care se circula!!! Bravo proprietarului!!!! Editat Decembrie 17, 2006 de Nagy_Arpad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
domusciuc Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Bataie de joc inseamna sa stai si sa te uiti la o motocicleta, fara sa circuli cu ea!!! Toate motocicletele vechi parca traiesc cat timp sunt folosite si bibilite.. din moment ce ajung sub prelata sunt motociclete moarte!!! Am vazut simsonul asta foarte des prin oras!!! Parca traia a doua tinerete!!! Pot afirma ca este una dintre simsonurile cu care se circula!!! Bravo proprietarului!!!! si simsonu meu a fost plimbat asta vara... aproape 4000 km.. intruniri: constanta si galati plimbare zi de zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate