mutumario Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 O Aprilia Pegaso si... un DOBITOC. NU am cuvinte. Cu un BMW seria 7, a intors de pe prima banda iar motoristul venea din spate pe a doua banda... nici nu vreau sa inteleg ce impact a avut.. Ii doresc sanatate pilotului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 starea de sanatate a colegului? pagube? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 Păcat de marca asta auto... Au stricat-o interlopii, cuvrele și cocalarii în trening care întorc unde vor» Post actualizat in 09 Oct 2014 07:30Sper ca nu se supăra autorul pozelor ca pun 2 aici preluate de pe grupul de Facebook "motociclisti" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mutumario Postat Octombrie 9, 2014 Autor Share Postat Octombrie 9, 2014 Din cateva barfe acolo,spuneau de pe margine ca piciorul si mana dr....iar viteza sigur nu avea, cat sa ai de la semafor 50-80m cu un pegaso ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george1984 Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 Salut. Sunt prieten cu pilotul. Este bine, cu exceptia a 2 fracturi, la mana si la picior. Cea de la picior este mai grava, din cate am inteles necesita operatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mutumario Postat Octombrie 9, 2014 Autor Share Postat Octombrie 9, 2014 Multa Sanatate !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 (editat) Sănătate motociclistului ! ....iar viteza sigur nu avea, cat sa ai de la semafor 50-80m cu un pegaso ? Nu vreau să creez polemici, dar dacă era Pegaso nu înseamnă mare lucru, tot accelerează mai repede faţă de foarte multe maşini. Deci ar fi putut avea mult peste limita legală. Edit: din poză pare să fi avut viteză mică, dar nu mai generalizaţi pe baza a : era vitezană, era scuter, era comunistă, era cu motorul oprit sau în prima viteză. Editat Octombrie 9, 2014 de Andry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isdor Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 Salut. Sunt prieten cu pilotul. Este bine, cu exceptia a 2 fracturi, la mana si la picior. Cea de la picior este mai grava, din cate am inteles necesita operatie. scuza-mi ironia sau sarcasmul.. dar stii cum a suntat "este bine, cu exceptia a 2 fracturi....." am mai vazut morti dar nu aveau nimic .... multa sanatate riderului si insanatosire grabnica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahana Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 Păcat de marca asta auto... Au stricat-o interlopii, cuvrele și cocalarii în trening care întorc unde vor » Post actualizat in 09 Oct 2014 07:30 Sper ca nu se supăra autorul pozelor ca pun 2 aici preluate de pe grupul de Facebook "motociclisti" si... insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 iar incepeti cu viteza? idiotul cu bmw a intrat in el ( si mai mult ca sigur ca i-a prins piciorul intre motor si masina ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 Este bine, cu exceptia a 2 fracturi, la mana si la picior. Cea de la picior este mai grava, din cate am inteles necesita operatie. Nu suna bine... Este bine dar are numai 2 fracturi... Mana si picior... Gizas Insanatosire grabnica si recuperare cat mai usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 recuperare usoara si nervi tari pt recuperat pagubele..... viteza mare nu cred,furca pare ok.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 Păcat de marca asta auto... Au stricat-o interlopii, cuvrele și cocalarii în trening care întorc unde vor » Post actualizat in 09 Oct 2014 07:30 Sper ca nu se supăra autorul pozelor ca pun 2 aici preluate de pe grupul de Facebook "motociclisti" Si eu sunt aprilist pegasist si imi pare rau ca se intampla astfel de eveniment.Este un motiv in plus sa fim mai atenti in trafic , ceilalti participanti , conservarii , nu prea dau importanta. In ciuda fracturilor suferite , se va recupera si va merge din nou pe doua roti.bMULTA SANATATE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 (editat) Păcat de marca asta auto... Au stricat-o interlopii, cuvrele și cocalarii în trening care întorc unde vor Asa zic si ei de noi.. donatori de organe, sinucigasi..samd, oameni din cauza nu pot dormii noaptea din cauza zgomotului. In realitate doar respectul lipseste multora. Uite aici parcare direct de pe banda a doua fara sa vada ditmai masina.. daramite o motocicleta. Editat Octombrie 14, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Sau de ce nu un camion mare si galben: http://www.dumpert.nl/mediabase/6615086/b6bb9674/het_is_geel_en_het_komt_van_links.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 Recuperare usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate