Spanda Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 Cum petrecem cand ne dam: PE SCURT. S-ar fi putut numi si: "Cum imi urca prietenii motoru" Sper sa va placa. P.S. Aveti un pic de rabdare cu playerul. Ar fi indicat sa-l vizionati filmul direct de pe vimeo (click pe vimeo), nu embeded. Daca nu se intelege dialogul, va rog sa folosit butonul CC din player, pentru subtitrare. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 Like Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanda Postat Octombrie 11, 2014 Autor Share Postat Octombrie 11, 2014 Like Mersi. Aia de nu stiu sa se dea, fac filme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mytyk Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 Nu credeam ca enduro poate fi atat de fun:-) felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanda Postat Octombrie 11, 2014 Autor Share Postat Octombrie 11, 2014 Nu credeam ca enduro poate fi atat de fun:-) felicitari Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 Felicitari super tare filmuletul si supe trase fenomenale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanda Postat Octombrie 11, 2014 Autor Share Postat Octombrie 11, 2014 Felicitari super tare filmuletul si supe trase fenomenale... Multumesc. » Post actualizat in 11 Oct 2014 10:25 Din pacate nu am putut folosi niste filmari de pe niste trasee foarte faine si mai tehnice (pietre mari, apa), doarece nu s-ar fi inteles nimic din ele, intr-un cadru de 2-4 secunde. Prietenul meu, care a s-a dat pe acolo are camera montata pe aerisirea din fata la casca, iar asta face ca totul sa fie intr-o miscare haotica, de neinteles pe intervale scurte de timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banditer Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 Foarte tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 bravo voua,multumim de spectacol,daia motocrosul este cel mai dur sport din lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 Asta e cel mai frumos pe ramura asta, nu te deranjeaza si nu deranjezi pe nimnei prin padure sau pe campuri. Felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alpha28 Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 bravo baieti.. foarte fain video'ul sper sa ne mai aratati .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 asteptam partea a 2 a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandy202 Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 niste nebuni , superfain !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mitrea Andrei Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 (editat) Salutare Foarte fain videoclipul !!!Ce program de video-editing folosesti ?Si eu fac filmulete (linkuri deasupra pozei) , dar programul pe care il folosesc nu are atat de multe optiuni precum as vrea. Editat Octombrie 11, 2014 de Mitrea Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanda Postat Octombrie 11, 2014 Autor Share Postat Octombrie 11, 2014 Salutare Foarte fain videoclipul !!! Ce program de video-editing folosesti ? Si eu fac filmulete (linkuri deasupra pozei) , dar programul pe care il folosesc nu are atat de multe optiuni precum as vrea. Salut. Folosesc Sony Vegas 12 Pro. Intentionez sa folosesc Adobe Premiere + Adobe After Effects prin cloud (adica sa imi fac abonament) . Am folosit si eu GoPro Studio, dar nu eram multumit de calitatea randarii finale. Am vazut filmele tale sunt foarte faine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 Superb! La anu' vreau sa incerc si eu enduro. Poate ma aciuesc si eu grupului vostru daca aveti chef sa va amuzati cu incepatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebaca Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 ba bilute... te pricepi si tu la un lucru foarte bine; frumos,frumos editat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanda Postat Octombrie 11, 2014 Autor Share Postat Octombrie 11, 2014 ba bilute... te pricepi si tu la un lucru foarte bine; frumos,frumos editat. zise: instalatoru!!! ) » Post actualizat in 11 Oct 2014 19:26 Superb! La anu' vreau sa incerc si eu enduro. Poate ma aciuesc si eu grupului vostru daca aveti chef sa va amuzati cu incepatori Stai linistit ca au de cine sa se amuze ... ca de patru ani sunt tot incepator ... abia acum am inteles de ce trebuie sa ti picioarele in scarite pe urcari ... si de coborari Doamne fereste, numai decat saptamana trecuta mi-am busit coastele, iar azi am postat filmul in loc sa ma dau. Dar poate e mai bine asa ca au mers la Cabana Suru unde e foarte periculos: poteca ingusta, radacini si rape de 40m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu2000v Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Balls, bine ca ai stat acasa si ai terminat de editat. Asteptam continuarea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Big like!!!! Filmari excelente si un montaj pe masura!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Aia de nu stiu sa se dea, fac filme Frumoasa filmare totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanda Postat Octombrie 27, 2014 Autor Share Postat Octombrie 27, 2014 (editat) xt600 si Alex va multumesc pt aprecieri O iesit asa bine, ca au trebuit sa imi urce motoru , si s-a putut filma astfel si din alte unghiuri Editat Octombrie 27, 2014 de Spanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxa Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 Criminal.Tot."The shit "cum ar zice ciobanul Ghita.Montajul,muzica,distractia.Ma gandesc ca numa' esti in domeniu' de stii sa zici asa de bine.Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanda Postat Noiembrie 25, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2014 Criminal.Tot."The shit "cum ar zice ciobanul Ghita.Montajul,muzica,distractia.Ma gandesc ca numa' esti in domeniu' de stii sa zici asa de bine.Bravo! Multumesc. Nu sunt 'in domeniu', dar imi place sa fac asta. Mai invat si eu lucruri noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate