Adrian M. Postat Iunie 15, 2022 Share Postat Iunie 15, 2022 1 oră în urmă, daniel1111 a spus: Salut de curiozitate, cum e ca inaltime, vs originala? mai inalta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1111 Postat Iunie 15, 2022 Share Postat Iunie 15, 2022 Pe original ai optiunea de sa inaltata(mai plina) pentru mai mult confort, iar eu am optat pentru aceasta sa inaltata, citind inainte ce probleme sunt cu saua la acest model. Chiar si asa, este foarte prost conceputa si extrem de incofortabila. In plus chiar daca am 1.85, datorita faptului ca este si foarte lata si cu o scobitura in centru(nu am inteles de ce), sunt probleme la manevrarea motocicletei la viteze mici sau pe loc. Una peste alta, cand stau pe loc cu talpile jos, scaritele ma lovesc exact in tibie:)) Deci, este mai joasa fata de cea inaltata originala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1111 Postat Octombrie 5, 2022 Share Postat Octombrie 5, 2022 Un mic upgrade, ROAD6 METZELER - ROADTEC 01, s au comportat excelent, dar eu sunt fan MICHELIN. Cred ca sunt mai lipicioase astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate