riderontornadoes Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 salut. am un scuter i 2 timpi si mult ulei ramas de-a lungul timpului de la diverse schimburi/motociclete. ulei de calitate, 5100, 7100, chiar daca ceva mai vechi. ma gandeam sa il bag la scuter. dauneaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 da. rezulta depuneri si nici nu stiu cat de bine lubrefiaza. Baga ulei special de 2T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Scuterul tau 2 T are baie de ulei? daca da baga cu toata increderea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 pai daca este 2t nu are baie de ulei, poate rezervor de ulei separat,dar tot 2t. Nu poti sa le echivalezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Man ala in rezervor e ulei pt amestec, uleiul pe care al are el si intreaba daca poate sa-l puna e ulei de motor nu pt amestec....deci....daca scuterul are baie de ulei poate sa-l puna daca nu ....nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Nu-l pune, nu arde/unge la fel ca cel in 2t, cel mai probabil vei ancrasa bujia, infunda carburatorul si in unele cazuri se distruge si setul motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIU 46 Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Nu ai cum sa bagi ulei 4t in asa ceva, adica in agregat de 2t se duce setul motor garantat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 floriol, untdelemn de la bunica o merge? daca nu, de masline? palmier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Burg_man, vad ca insisti in ... necunoastere. Logica ta ce iti spune ? De ce oare sunt uleiuri specializate pentru 2 si 4 timpi ? Sa te vad pe unde bagi uleiul in "baie" la un motor in 2 timpi ?!? Ar fi bine sa te mai informezi inainte de a da sfaturi, nu de alta dar s-ar putea sa te creada vreun flacau credul si sa iasa o jale in motorul acela. Avantajul tau ... pari a fi simpatic. S-auzim de bine. ON: Uleiurile sunt specializate: 2 timpi, 4 timpi moto, 4 timpi auto. Mare grija, nu-i de joaca, costa mult reparatiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 mai oameni voi v-ati dat cu Mobra pe vremuri? daca da, de unde pusca mea ati avut voi ulei de amestec 2T ????????? am mers mult si bine cu amestec de benzina si ulei DS,,,,,,parca asa se numea, era de diesel, ca era mai usor de procurat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 (editat) mai oameni voi v-ati dat cu Mobra pe vremuri? daca da, de unde pusca mea ati avut voi ulei de amestec 2T ????????? am mers mult si bine cu amestec de benzina si ulei DS,,,,,,parca asa se numea, era de diesel, ca era mai usor de procurat daca lumea avanseaza (pe anumite directii tehnice sa zicem, ca noi ca romani am luat-o inapoi), nu e pacat sa folosim aceleasi obiceiuri invechite? uleiul de 2t se mai foloseste de catre unii si la diesel (cica din considerente ca motorina e mai 'uscata' acu) si a bagat unul in motor ulei 4t sa il vezi ce scotea in urma Editat Noiembrie 7, 2014 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberița 46 Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 mai oameni voi v-ati dat cu Mobra pe vremuri? daca da, de unde pusca mea ati avut voi ulei de amestec 2T ????????? am mers mult si bine cu amestec de benzina si ulei DS,,,,,,parca asa se numea, era de diesel, ca era mai usor de procurat am folosit mobra pe vremuri si setul tinea citeva mii tot datorita uleiului care era si prost si pt. motoare in 4t, asa ca nu mai sfatuiti si pe altii sa faca experiente ca noi am facut,pt. ca nu am avut incotro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 amu, no, ai si tu dreptate dar, daca omu are bani numa de benzina, poa sa se dea si cu ulei 4T sau, de drujba,,,, in ce priveste dieselu,,,,,sa vezi cum fuge cu ulei de gatit, sau, cum am vazut la unu , un Opel Astra, cu ulei uzat de motor,,,,,,,, acolo sa vezi tu fum numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 in ce priveste dieselu,,,,,sa vezi cum fuge cu ulei de gatit, sau, cum am vazut la unu , un Opel Astra, cu ulei uzat de motor,,,,,,,, Apai, daca o dam pe diesel, e de preferat unul generatie mai veche, fara turbina, motoarele alea clasice indestructibile, kadett, astra, golf, parca si fordul avea vreo 2 motorizari misto. Alea merg cu orice, iarna pui o lingura de benzina si merge f bine. un astra 1.7 2006, nu prea s-a inteles bine cu motorina de calitate dubioasa desi murdara cica nu era (s-a folosit tratamentul asta contrar obiectiunilor mele), pe cand un peugeot 1.9 de vreo 45 cp, a mers zeci de mii cu tot felul de rahaturi bagate in el (si nu a fost singurul abuz) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberița 46 Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 amu, no, ai si tu dreptate dar, daca omu are bani numa de benzina, poa sa se dea si cu ulei 4T sau, de drujba,,,, in ce priveste dieselu,,,,,sa vezi cum fuge cu ulei de gatit, sau, cum am vazut la unu , un Opel Astra, cu ulei uzat de motor,,,,,,,, acolo sa vezi tu fum numa bine dieselu merge bine cu ulei de f. soarelui vorbesc tractorul, insa se duce repede pompa de injectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Burg_man, vad ca insisti in ... necunoastere. Logica ta ce iti spune ? De ce oare sunt uleiuri specializate pentru 2 si 4 timpi ? Sa te vad pe unde bagi uleiul in "baie" la un motor in 2 timpi ?!? Ar fi bine sa te mai informezi inainte de a da sfaturi, nu de alta dar s-ar putea sa te creada vreun flacau credul si sa iasa o jale in motorul acela. Avantajul tau ... pari a fi simpatic. S-auzim de bine. ON: Uleiurile sunt specializate: 2 timpi, 4 timpi moto, 4 timpi auto. Mare grija, nu-i de joaca, costa mult reparatiile. nu...nu ai inteles la ce m-am referit eu acolo, daca ai fi citit cu atentie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Presimt ca in curand noi romanii o sa descoperim ca exista "Uleiul universal", adica, ala 4T e acelasi cu 2T, cu uleiul de transmisie, cu uleiul hidraulic, cu uleiu alimentar, ala de-ti faci ochiuri si ca astia care fac diferenta, e idioti si nu le stiu ei chiar pe toate.....,si asta cat de curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george blondu Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 de ce va agitati atat si va abateti de la subiect... raspunsul era NU , nu merge ulei de 4 t la 2 t si atat. baiatul a inteles sigur k nu e ok ce vrea sa faca. sau .....dak vrea el, poate sa bage si pamant de flori in motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 de ce va agitati atat si va abateti de la subiect... De ce nu ne lasi sa ne bucuram de democratie si libertatea cuvantului, ca daca iese plagiatoru' le pierdem si pe astea?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george blondu Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 scuzeee.... atunci , hai sa dezvoltam, : domnule motociclist cu scuterul, (fiind incepator in mecanica) eu am bagat la una din masinile mele un aditiv de motor , cu cativa ani in urma ,(indrumat de prieteni) cica ii ia durerea la motor cu mana, siii ce crezi? sa facut vaselina in motor , a trebuit sa desfac capacul de tacheti ,baie de ulei si asa mai departe k sa il curat, asa k si u poti urma sfaturile unora care au ramas cu gandul la ceausescu si la vremurile de atunci "bagam ce avem, altceva de unde" dak mai vrea cineva si alte intamplari din mecanica va mai povestesc, cred k scriu o carte cate am patit cativa ani de mecanica. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Am gasit o Raba in curte la REMAT, sta de vreo 12 ani si are ulei ca.ca.lau in motor, eu am un CBR 600, motor in 4 timpi, nea Tescovina care lucreaza acolo, a zis ca ii pot pune, ca nu-i nici o problema, voi ce ziceti , decat sa aprinada unii focu iarna cu el, nu mai bine il iau eu sa-l pun in motor, cred ca is vreo 10 litri, mi-ar ajunge de doua schimburi si jumatate. Astept pareri, nu conteaza de la cine , sa mi se confirme va rog, a si nu ma contraziceti ca nu ar fi bun ca nu va iau in seama raspunsurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george blondu Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 da.... e foarte bun.. stii cum e? precum tuica si vinul tinut la beci cativa ani, e clar k e mai bun. nu ai nici un motiv sa nu.l folosesti, deci eu sunt PRO te sustin, (chiar si la reparatie) ))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 uleiu ala de 4t poti sa il bagi la grupul din spate de la roata ! depinde ce scuter ai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Burg_man, scuze, se pare ca n-am baut destul lapte, am luat-o prea de bune. Nenorocirea este ca, unii, s-ar putea sa creada ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 amu, no, ai si tu dreptate dar, daca omu are bani numa de benzina, poa sa se dea si cu ulei 4T sau, de drujba,,,, in ce priveste dieselu,,,,,sa vezi cum fuge cu ulei de gatit, sau, cum am vazut la unu , un Opel Astra, cu ulei uzat de motor,,,,,,,, acolo sa vezi tu fum numa bine si tu ai dreptate cu uleiul de drujba caci si drujba merge tot cu ulei 2T care e acelasi ca si ptr scuter » Post actualizat in 08 Nov 2014 07:52 si tu ai dreptate cu uleiul de drujba caci si drujba merge tot cu ulei 2T care e acelasi ca si ptr scuter uleiul 2T este ulei ptr amestec..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate