BigNC Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 Pe trafic greu aproape de 13 septembrie. Baiatul e in ambulanta dar e ok. Am vorbit cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 (editat) -2 grade afara, motociclisti adevarati. Editat Noiembrie 26, 2014 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 -2 grade afara, motociclisti adevarati. poate nu era cu 'spid' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 (editat) adica ce, azi nu e voie cu spid???? bine, merg cu chopperul atunci... Editat Noiembrie 26, 2014 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@nonim Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 (editat) Astept detalii. Multa sanatate mobristului Editat Noiembrie 26, 2014 de @nonim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 Unii prefera sa stea in fata tastaturii la un ceai. Altii se dau cu moto. Unii au sange'n veioza, altii nu. Cateodata se mai plateste si neatentia sau cutezanta de a merge la -2 grade (zici ca cine stie ce blasfemie ar fi). Shit happens. O sa invete ce e de invatat si gata, bine ca a scapat relativ usor. Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 Mancati ciuperci cu cutezanta si temperaturile voastre. S-a mentionat pe undeva cum s-a produs accidentul? Nu se poate derapa si pe +35 C? Ce tot atata? Initiator, zi-ne macar si cum s-a intamplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 Unii prefera sa stea in fata tastaturii la un ceai. Altii se dau cu moto. Unii au sange'n veioza, altii nu. Cateodata se mai plateste si neatentia sau cutezanta de a merge la -2 grade (zici ca cine stie ce blasfemie ar fi). Shit happens. O sa invete ce e de invatat si gata, bine ca a scapat relativ usor. Sanatate! Va veni si varsta la care sa te gandesti daca a meritat sa-ti incorzi veioza la -2 C . Oricum , ii doresc numai bine si sper sa fie o chestie minora . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 Poate ca omul nu are masina si prefera moto decat sa mearga cu autobuzul,asta nu-l face mai... motociclist !!! Sanatate ii doresc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 Era sa uit : daca iti ciobesti " veioza " la -2C care este castigul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 In primul rand s-ar putea sa nu fii asa sigur de varsta mea, in al doilea rand stiu cum e sa mergi cu moto la temperaturi cu inca multe grade sub cele 2 de azi. Gheata, zapada, etc. E o alegere personala si un risc asumat, momentan, dupa foarte multi ani fara urmari. Pe altii nu-i tine, ghinion. I don't care. Colegul a facut o alegere, no pain no game... Pentru unii motocicleta e un stil de viata nu un moft. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 No gain... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 Si eu nu am zis ca-i motociclist adevarat? De unde pina unde concluzia ca am luat la misto? Si eu am mers si la -11grd cu JAWA , toata iarna. E usor sa lauzi cind tu stai fara dureri iar "norocosul" sta la spital sau cu analgezice si scoate bani sa repare mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 No gain... well you got the picture... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 Si daca-i dorim sanatate, asta o sa-l ajute efectiv? OK, zic si eu , sa fiu in trend: Sanatate ii doresc, a mai cistigat niste experienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 Si daca-i dorim sanatate, asta o sa-l ajute efectiv? OK, zic si eu , sa fiu in trend: Sanatate ii doresc, a mai cistigat niste experienta. da-i si un like pe facebook )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 well you got the picture... La -6 grade Oradea-Arad pe un naked in blugi si o geaca imitatie de piele. Atunci a fost mai mult pain decat gain dar nu am avut de ales. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 Toti au aceste momente de nebunie sau inconstienta . Unii o fac ptr ca sunt obligati , oarecum , altii pur si simplu ptr placerea de a fi pe doua roti . No pain no gain se poate transforma insa foarte usor in pain , repairs and costs . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 brrr daca nu fortezi nota inafara cazului in care este zapada pe drum se poate merge oricat de frig ar fi. gumele evident ca nu sunt ca la 35 de grade la umbra, dar se poate. este o alegere, si da evident ca e frig. cu haine ok, dedicate este acceptabil... binenteles daca este aceptabil... sanatate riderului. ps. am vazut azi dimineata un CBR pe strada, ieri vreo 2 sau 3 motoare. bravo lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat Noiembrie 26, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2014 (editat) Poza moto Editat Noiembrie 26, 2014 de BigNC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 -2 grade afara, motociclisti adevarati. da, prezent,se merge bine, confirm. Multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_wts Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 Toti au aceste momente de nebunie sau inconstienta . Unii o fac ptr ca sunt obligati , oarecum , altii pur si simplu ptr placerea de a fi pe doua roti . No pain no gain se poate transforma insa foarte usor in pain , repairs and costs . Poti sa imi spui si mie cine il obliga? Nu de alta dar sa ne strangem sa depunem o plangere. Asta este un abuz!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 Despre accident nicio informatie, doar ca s-a produs si riderul e ok. Bine ca e ok. Despre mersu in conditii vitrege cu motocicleta... Nene, fiecare face cum il taie capul. Riscurile pe motocicleta sunt mai mari decat cu masina si in conditii ideale, iar cand temperatura scade sub 7 grade riscurile cresc exponential cu fiecare grad in minus. Fiecare isi asuma riscurile si ar trebui sa cumpaneasca bine daca merita sau nu. Eu personal nu sunt dispus sa imi asum riscul de a merge cu motocicleta pe timp de iarna. Asta nu inseamna ca nu am facut-o niciodata. Am facut-o si am ajuns la concluzia ca nu merita (vorbesc de mine nu in general). Pe langa riscuri mai e si chestia de confort. Cu motocicleta vreau sa merg de placere si imi bag picioarele in ea de treaba daca inghet ca un rahat si pe urma imi curge nasul toata ziua si imi lacrimeaza ochii. Chestia cu reumatismul care s-ar deconta peste vre-o 20 de ani e mai putin palpabila, dar m-am gandit si la asta. Nici pe canicula nu e prea confortabil. Transpir de nu mai pot, dar macar se compenseaza cu senzatia asta nepretuita de libertate pe care ti-o confera motorul. In schimb iarna, incotosmanat si infofolit, cu mainile si picioarele bocna, dispare si mama libertatii, ma simt ca in camasa de forta. Dupa parerea mea nu e nicio vitejie sa mergi iarna pe motocicleta. Asa ca nu-i mai dati cu "motociclisti adevarati". Nu sunt cu nimic mai adevarati sau mai putin adevarati. Nu stau sa judec pe nimeni, dar nu vad niciun motiv de admiratie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 pentru frig exista solutii da' sa ergi cu gumele alea (sau orice alt fel de gume de strada) este la limita inconstientei. eu personal am gume de circuit de ploaie, folosesc o pereche la doi ani. pentru ca am mult de alergat in 'curesti si cu masina pierd timpul foarte mult. totusi cum da un pic gheata trec la conserva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 adica ce, azi nu e voie cu spid???? bine, merg cu chopperul atunci... » Post actualizat in 26 Nov 2014 17:31 adica ce, azi nu e voie cu spid???? bine, merg cu chopperul atunci... . Si cu sarma se merge bine șlic tu știi mi bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate