Baxxter Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Azi i-am mai pus 502 km in bord. Dat o fuga până la mare, halit o saramură de crap, retur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Is numa 2 Si io am 2 cilindri Ideea e ca nu puteau sa imi zica aia de la Triumph " Vezi ca tre sa schimbi placutele cat de curand??" Acu am placute noi si nici no fost o avere Nu au zis asta pentru mai au ceva carne. O avere nu e, dar nu era caz sa cheltuiesti banii aia acuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Is numa 2 Si io am 2 cilindri insemna ca te-ai pacalit astia de la triumph nu ti-au livrat-o cu toti cilindri ptiii ce uameni hoti e peste tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 (editat) insemna ca te-ai pacalit astia de la triumph nu ti-au livrat-o cu toti cilindri ptiii ce uameni hoti e peste tot » Post actualizat in 27 May 2015 05:12 Is numa 2 Si io am 2 cilindri mda, m-am documentat...., dar prima impresie era ca e in 3 cilindrii no offence, just kidding Micutule Editat Mai 27, 2015 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 Ma poate ajuta cineva cu o foaie de aluminiu groasa de 4mm si 40\40 cm? -contracost nu-i bai, vreau sa-mi fac un nou suport de numar/semnale ... multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vetruvius Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 (editat) Am spalat si gresat lantul. Fac asta tot la 2 saptamani. Lantul meu a prins al 3-lea sezon, alaturi de foaie, mai putin pinionul de atac care fiind cam uzat l-am inlocuit totuși. Lantul Il spăl cu motorina sau cu WD40 (dupa cum stau la buzunar) apoi dau un rând de "red gress" (pătrunde bine în profunzime luând urma WD40-ului) și ultima dată și sterg bune cu cârpă de bumbac (bucăți de tricou vechi) si dau cu spray "Motorex" sau "Motul" dar merge si cu "Motip" sau altele care sunt special pentru lant moto. Suplimentar dupa ce sterg lantul (nu ajuta sa stea pe exterior substanta si aduna praf) dau cu un spray special cu grafit care din pacate nu prea se gaseste. Nu mai trebuie sters, lantul va merge usor, schimbatorul nu agața deloc, (da, contează si lanțul, nu doar uleiul din cutie) daca spray-ul de gresat este bun nu va centrifuga pe roată. Grafitul ajută exact acolo unde freacă pinionul si foaia pe lanț, unde spray-ul de gresat convențional ajuta si el dar in masură mai mică, el mai degrabă ajungând in "cotloanele" zalelor. ...Si sper sa treaca ploaia sa pot iesi undeva!!!!!!! Editat Mai 27, 2015 de vetruvius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 Ma poate ajuta cineva cu o foaie de aluminiu groasa de 4mm si 40\40 cm? -contracost nu-i bai, vreau sa-mi fac un nou suport de numar/semnale ... multumesc anticipat! iti pierzi vremea si banii cu aluminiul, am de inox si tot fisureaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 Salutare! I-am schimbat uleiul, am curatat lantul si am pus furtunul pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 inaltat suspensia, probleme cu cricu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 montat filtru aer Pipercross Performance Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sfert Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 (editat) A iesit nemernicul pana la urma ............. si inlocuitorul a fost creat Editat Mai 28, 2015 de sfert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Ma bucur. Cum ai reusit pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sfert Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Tatal meu a modificat o freza cnc in varf, cu ea am reusit sa bat in ramasita de surub cu un ciocanel si sa scot afara cateva ganguri de filet, dupa care l-am apucat cu un cleste si a iesit imediat. Am curatat filetul cu un tarod si am pus noul surub. Am scapat ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Foarte bine ca ai reusit. Sa dai si cu nitel loctite pe suruburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Cine se baga la un schimb de ambreiaj la Moto Guzzi, blocul mic? » Post actualizat in 29 May 2015 08:17Tatal meu a modificat o freza cnc in varf, cu ea am reusit sa bat in ramasita de surub cu un ciocanel si sa scot afara cateva ganguri de filet, dupa care l-am apucat cu un cleste si a iesit imediat. Am curatat filetul cu un tarod si am pus noul surub. Am scapat ieftin Ai avut noroc, nu era blocat surubul in filet. » Post actualizat in 29 May 2015 11:22Cine se baga la un schimb de ambreiaj la Moto Guzzi, blocul mic? cam asta ar fi de facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 exact cum credeam.. se da jos juma de cadru. eu ma bag! cu popcorn si bere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Cred ca e o ocazie buna sa schimb si filtru de aer (insiders know why) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 (editat) Am montat camera video. I-am facut cutie anti-vibratii si am legat-o la baterie. De WE testam. Editat Mai 29, 2015 de aship Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Daca Yamaha ta are vibratii, atunci eu ce ar trebui sa montez pe DR-ul meu ? Stii ca mi-a rupt un suport de claxon, apoi inca unul, apoi suportul de la aparatoarea de lant, apoi suportul de cablu auto-decompresor si saptamana trecuta mi-a scos afara doua prezoane de la galeria evacuare ! Pune te rog, o poza cu cutia, poate imi vine vreo idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Daca Yamaha ta are vibratii, atunci eu ce ar trebui sa montez pe DR-ul meu ? Stii ca mi-a rupt un suport de claxon, apoi inca unul, apoi suportul de la aparatoarea de lant, apoi suportul de cablu auto-decompresor si saptamana trecuta mi-a scos afara doua prezoane de la galeria evacuare ! Pune te rog, o poza cu cutia, poate imi vine vreo idee fa-i sincronizarea , am auzit ca e la moda muhahahahah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 (editat) Cine se baga la un schimb de ambreiaj la Moto Guzzi, blocul mic? » Post actualizat in 29 May 2015 11:22 cam asta ar fi de facut seamana izbitor cu v35 immola2 o placere sa lucri la asa ceva on topic,, am cumparat de la stihl ulei de lant , daca o fi bun pt drujba... merge si la uns lantul mobrei Editat Mai 30, 2015 de Taz Asg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Am mai uzat-o vreo 750 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Am dat a doua mana de vopsea pe capra+atas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Azi am gresat rulmentii noi pe care am inceput deja sa-i montez. M-am delimitat de tabara celor care considera ca nu trebuie desfacut simeringul si ca fabrica stie mai bine cat si ce vaselina sa puna, adica asa - poze inainte de operatiune: - am pus rulmentii in gaz lampant si dupa putin timp i-am curatat de vaselina cu o pensula pentru vopsit. Nu trebuiesc rotiti cat nu au vaselina si nici suflati cu aer comprimat (tot pentru a nu se roti fara vaselina). - i-am suflat cu spray pentru contacte si i-am lasat putin sa se usuce la soare - next - i-am gresat cu vaselina castrol LMX, am rotit rulmentul si am eliminat surplusul de vaselina pentru a nu fi 100% plini (in functionare vaselina se mai deplaseasza spre exterior) - am gresat simeringurile si le-am montat la loc. Job done. Now you know how it's made! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 O treaba bine facuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate