yamaha yzf Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Salutare. Poate spun prostii dar totusi va intreb pe voi daca se poate,asta ca sa nu ma apuc degeaba. Anul trecut am scapat mobra si in urma "impactului" s-a cam busit toba,nu s-a deformat dar s-a ales cu julituri grave. Ma gandesc sa o invelesc in folie imitatie carbon dar cum nu am mai tinut asa ceva in mana...intrebarea este daca materialul din care este facut rezista la temperatura de la o toba,se topeste,zbarceste sau se dezlipeste daca aplic pe toba? Am gasit pe net foarte multe modele dar nu stiu de care sa iau. Ma poate lamuri cineva? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Nu tine la temperatura, se topeste. Cred ca te referi la autocolantul care imita folia carbon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pion Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Am asa ceva,la caldura este rezistent ca o punga de plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Nu rezista la temperatura, e un simplu autocolant subtire din plastic. Ce mi-e punga, ce mi-e ala... Cumpara un spray de vopsea rezistenta la temperaturi mari, gasesti in dedeman, brico, hornbach etc. si vopseste toba, daca vrei sa mai ascunzi zgarieturile. Eventual polishata toba inainte, ca sa iasa "dreapta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Ianuarie 21, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2015 Nu tine la temperatura, se topeste. Cred ca te referi la autocolantul care imita folia carbon. Da,la asta ma refer. Am mai vazut la cineva pe toba dar atunci nu ma gandeam ca voi avea nevoie,erau tobele stock pe mobra cu folie pe ele dar nu stiu ce fel de folie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skr Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 daca vrei ma pot interesa eu daca exista autocolant rezistent la asemenea temperaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.mengele Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 (editat) daca vrei ma pot interesa eu daca exista autocolant rezistent la asemenea temperaturi m-ar interesa si pe mine daca gasesti autocolant rezistent la temperatura. tot pt. tobe... Editat Ianuarie 21, 2015 de dr.mengele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skr Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Maine aveti pm amandoi si las si pe topic raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Ianuarie 21, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2015 Ok. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 logic nu exista si daca ar exista nu este buna de nimic , de ce ? simplu nu ai cum sa--i dai forme curburi intins etc . folia trebuie incalzita ca isi pastreze forma , daca este rezistenta la caldura inseamna ca nu se poate monta cum trebuie si nu rezista nici nu ar sta lipita 2 minute , stima ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Eu am mers vreo 2 ani cu folie carbon, pe toba finala la un zx750r. Daca poti sa pui mana pe ea dupa ce a functionat motorul, nu sunt probleme. Dar trebuie reparata intai, altfel se vor cunoaste urmele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robike Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Mai este banda ceramica, de culoare neagra...dar nu cred ca arata bine pe finala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skr Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Exista autocolant rezistent la caldura dar pana la temperaturi de 110°C si pe termen scurt, iar producatorul nu mentioneaza nimic de cicluri cald/rece. Este facut pentru aplicatii pe termen scurt (~ o saptamana). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 mai bine ai opta pt folie carbon,nu imitatie..parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Ianuarie 22, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2015 Ok,multam pentru info. Am sa iau tobe noi aftermarket si pe astea le pastrez pt. ITP nu ma mai complic cu folii si alte acareturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zapp Postat Februarie 7, 2016 Share Postat Februarie 7, 2016 Toba mea de asemeni avea mici zgarieturi cand am luat mobra ... Am gasit niste folie carbon 3D prin casa, ramasa de la un proiect mai vechi si am foliat-o. Eu am desfacut capacul, fiindca initial a fost taiata cu toporul de fostul proprietar, am indreptat cat am putut cartusul si am foliat-o. Am 2 ani de cand merg cu ea asa si nu are nici o problema. Trebuie sa o lipesti foarte bine + sa o incalzesti inainte sa activezi partea cu adeziv. Ar fi bine sa faci un sablon ca apoi sa nu te apuci de taiat pe toba... liniile nu mai ies asa drepte, apar imperfectiuni ...etc. Poze cu toba mea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Februarie 13, 2016 Share Postat Februarie 13, 2016 Frumos lucrat,arata bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigu Ionutz Postat Martie 26, 2017 Share Postat Martie 26, 2017 (editat) E toba originala a motorului? Vreau sa pun si eu pe una stock de yamaha r6 si m-a gândesc ca o sa se topească ! Aștept răspunsul tău!!! Ms! Editat Martie 26, 2017 de Bigu Ionutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate