Achile Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 poate va fac o bucurie si vin si eu sa vad cum ma trezesc maine d dimineatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 eu inca beau ...............................................................dar oborul e aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 daca as avea lant de distribuite, sau macar o tubulara de 8 in noaptea asta, as veni si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 Gata a iesit soarele, se anunta o vreme superba ... am plecat spre locul cu pricina. PS. LMA Adi (/index.php?s=&showtopic=72762&view=findpost&p=582970) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Neata, a fost belea, pacat ca nu a vrut toata lumea sa se opreasca la Bikers Club astept pozele voastre ps azi iesim pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Deci cu o parte din voi m-am intersectat pe la ora 17.00 pe DN1 pe bucata dinspre Bv sper PL? Eu am facut Bucuresti-Cheia-Brasov-Ploiesti-Bucuresti. Cu Doru Master si inca (virgula) cativa. A fost super vremea, cu toate ca pe seara incepuse sa cam inghete apa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Posibil sa ne fi intersectat, eu nu-mi aduc aminte sa fi vazut alte motoare pe drumul de intoarcere. Apropos de apa mi-a stat in 45 de grade tot drumul de intoarcere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Noi, la un moment dat, am mers o bucata de drum mai cumintzel in "plasa" lui Constantin (FJR1300), si am stat pe la 80-100 km/h. In momentele alea ne-a depasit o gasca de vitezane cu numere de Bucuresti. N-am apucat sa vad prea mult pentru ca deja se lasase seara si am crezut ca sunteti voi. Dupa aceea am dat gaz ca sa va ajungem (eu cu Doru), dar nu am reusit ca ajunsesem in zona radarelor fixe... Si mie mi-a "stat" acul de la temperatura apei pe la jumatate. Nu stiu cat inseamna in grade... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Singurele vitezane care au fost ieri : eu si dezu. Am facut si enduro ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Noi, la un moment dat, am mers o bucata de drum mai cumintzel in "plasa" lui Constantin (FJR1300), si am stat pe la 80-100 km/h. In momentele alea ne-a depasit o gasca de vitezane cu numere de Bucuresti. N-am apucat sa vad prea mult pentru ca deja se lasase seara si am crezut ca sunteti voi. Dupa aceea am dat gaz ca sa va ajungem (eu cu Doru), dar nu am reusit ca ajunsesem in zona radarelor fixe... Si mie mi-a "stat" acul de la temperatura apei pe la jumatate. Nu stiu cat inseamna in grade... Erau noi ....motoarele sunt pe leasing de aceea apar cu nr de bucuresti .Apropo era asa de frig de mi-a ramas saua lipita de dos Ps:ne-am depasit de vreo 2 ori ,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Noi, la un moment dat, am mers o bucata de drum mai cumintzel in "plasa" lui Constantin (FJR1300), si am stat pe la 80-100 km/h. In momentele alea ne-a depasit o gasca de vitezane cu numere de Bucuresti. N-am apucat sa vad prea mult pentru ca deja se lasase seara si am crezut ca sunteti voi. Dupa aceea am dat gaz ca sa va ajungem (eu cu Doru), dar nu am reusit ca ajunsesem in zona radarelor fixe... Si mie mi-a "stat" acul de la temperatura apei pe la jumatate. Nu stiu cat inseamna in grade... daca nu ai vazut ijul negru in depasire atunci nu a fost grupa asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 daca nu ai vazut ijul negru in depasire atunci nu a fost grupa asta Frumos a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Oricum ora de intalnire nu s-a respectat...noi am stat pana la vreo 12.00 in Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Oricum ora de intalnire nu s-a respectat...noi am stat pana la vreo 12.00 in Ploiesti Trebuie sa ne intelegeti, ca deh eram o gama foarte mare de motociclete nu ca voi. Ne-a luat ceva timp sa ne organizam la plecare dar odata urniti nu ne-a mai oprit nimic Cand apar pozele din "Matiz"????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 Pozele au aparut AICI Scuze pentru intarziere, sunt in campanie de RCA, abia mai ajung pe la calculator. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate