Effect20CM Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 (editat) Va salut , am in cap sa imi curat si sincronizez carburile acum in prima vara , ma supara putin cand e rece daca nu o tin dreapta si o las pe cric ramane in 2 pistoane , 3 cum vrea ea ) ...cand se incalzeste merge bine dar cred ca ar trebuii o curatare / sincronizare , ideea e ca nu stiu nici un mecanic care face asta bine bine nu asa de dragul de a face , ci cu simt de raspundere si atentie asta pentru prahova . daca stiti pe undeva astept sfaturile voastre , va multumesc ! respecte Editat Februarie 23, 2015 de Effect20CM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogus Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Acum 2 ani nu am gasit pe nimeni in Ploiesti care sa aibe sculele necesare (decat improvizatii), asa ca am facut un drum pana la Bucuresti. A fost gata in 3 ore cu garantie si factura. Curatarea si sincronizarea s-a facut pe stand iar alte reglaje cu probe in parcare si pe drum. Eu am fost f multumit! Si din cate imi aduc aminte a costat cam 200 lei, parca! Daca exista asa ceva si in Ploiesti as vrea si eu sa stiu, nu mai bat drumul pana la Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mecanicu' Cuantic Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Poti incerca aici: http://ioanaservice.ro/?p=74#more-74 Planuiesc sa le fac si eu o vizita cu aceeasi "problema". Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Vad ca stai in ploiesti. Du-te la nivotec. Omul se pricepe foarte bine la service mult mai bine decat multi "mecanici" de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3x_ander Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Recomand George ( TNG ) . La ciolpani, aproape de Petrom . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Unde e nivotecu? mai era zoly de la kiss motors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 (editat) Unde e nivotecu? mai era zoly de la kiss motors. http://www.nivotec.ro/ Eu am fost la el acum vreo 5 ani cu o aprilia pegaso. Omul are service-ul la el in curte. Chiar isi face meseria foarte bine De meserie e ing mecanic,nu "brutari-zidari-patiseri" ca alti care apoi au invatat mecanica in spatele blocului si apoi profeseaza pe lucrul altora Editat Februarie 26, 2015 de G B V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Sunteti sigur ca mai functionewaza nivotecul? daca imi aduc bine aminte , am vb anul trecut cu cineva din ploiestiori-stegan parc si spunae ca nbu mai profeseaza. Sau confound? » Post actualizat in 26 Feb 2015 13:14sunat acum 2 minute , cum am spus , nu mai exista firma.nu se mai face . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Sunteti sigur ca mai functionewaza nivotecul? daca imi aduc bine aminte , am vb anul trecut cu cineva din ploiestiori-stegan parc si spunae ca nbu mai profeseaza. Sau confound? Imi aduc aminte ca acum vreo 3 luni a postat la o rubrica de service si zicea ca s-a reapucat. Nu am idee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 azi zicea ca nuu, acum nu ma stiu ce sa zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 azi zicea ca nuu, acum nu ma stiu ce sa zic. Vezi daca mai sunt valabile numerele de pe site. Mai mult de atat nu stiu.Nu pot sa ajut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 pt gpz-ul meu zolly de la kiss motors a zis 120 ron sincronizarea. nr de pe siteul nivotec sunt valabile , raspunde un nene dar zice ca novitecu nu mai raspunde Ar mai fi varianta moto fly , dar... nu bag mana in foc pt omul de acolo.... de cand a incercat sa imi bage pe gat niste echipament care nu era bun de mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 pt gpz-ul meu zolly de la kiss motors a zis 120 ron sincronizarea. nr de pe siteul nivotec sunt valabile , raspunde un nene dar zice ca novitecu nu mai raspunde Ar mai fi varianta moto fly , dar... nu bag mana in foc pt omul de acolo.... de cand a incercat sa imi bage pe gat niste echipament care nu era bun de mine... De la motofly am cumparat o mobra.Omul mi s-a parut de treaba si nu am avut nici-o problema la motor. Inainte sa mi-o vanda ii facuse sincronizarea carburatoarelor si schimburile care erau necesare. Am mers cu mobra aia 4 ani(28000 km) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Eu am spus ce mi s-a intamplat strict mie.Numai ca eu sunt mai sessibil si ma scarbesc fazele astea, atat de tare incat ... E aca atunci cand un fost propretar mi-a cerut dupa 1 an de ziledupa ce cumparsem mobra niste bani in plus ca sa imi dea si actele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Am fost prin luna noiembrie la Zoli de la kissmoto , mi-a reparat carburatorul la chopper repede , ieftin si foarte bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Omul mi s-a parut ok, trebuie sa ajung si eu pe la el pt treaba asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZU Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Cei de la kissmotors au preturi ok? Pt ca m-ar interesa un schimb simeringuri si ulei furca usd la un k1... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 da , gasesti nr de telefon pe site, vb cu zolly sa iti faca un pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZU Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Ok,multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Eu am un amic cu care lucrez la motociclete si la masini de 5 ani, a lucrat in service de renume din Ploiesti, acum lucreaza acasa, are tot ce trebuie pentru o lucrare de calitate, sunati si vorbiti, Alin, 0720463665. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikel1992 Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Eu am un amic cu care lucrez la motociclete si la masini de 5 ani, a lucrat in service de renume din Ploiesti, acum lucreaza acasa, are tot ce trebuie pentru o lucrare de calitate, sunati si vorbiti, Alin, 0720463665. Si eu am apelat la serviciile lui si am fost foarte multumit. Face toate lucrurile cu simt de raspundere si poti avea incredere ca motocicleta nu te va lasa in drum cand iti e lumea mai draga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wartic Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Mai sunt si in campina 2 persoane capabile pt asa ceva dar nu prea ii gasesti liberi. Unul are locatia in banesti se numeste terry iar celalat la iesire din campina intrare cornu serviceul de pe partea stanga acolo il gasiti pe madalin . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanstnc Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 salut Vreau sa va anunt ca Nivotecul revine chiar de maine: 27-07-2015, va astept in fiecare zi de 08la 18:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 salut Vreau sa va anunt ca Nivotecul revine chiar de maine: 27-07-2015, va astept in fiecare zi de 08la 18:30 In sfarsit o veste buna. +1 mecanic capabil pe piata,pe care poti sa te bazezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanstnc Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 Salut Vreau sa va anunt ca Nivotecul revine chiar de maine: 27-07-2015, va astept in fiecare zi de L-V de la orele 08 la 18:30 si Sambata orele 08-14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate