oldschool Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Salut am gasit pe olx niste manusi Yamaha racing lungi la 250 ron , nu pot pune linkul. Sunt de piele. De ce au ulyimile 2 degete cusute intre ele prin intermediul unei bucati de piele? Or merita banii. Am atasat un print screen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Teoretic cam alea sunt cele mai bune... Cu degetele cusute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Februarie 26, 2015 Autor Share Postat Februarie 26, 2015 si merita banii astia? de unde imi dau seama daca nu sunt facaturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Internet Explorer. Tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 si merita banii astia? de unde imi dau seama daca nu sunt facaturi? Ce intelegi prin facaturi? Ca nu vor sari cusaturile? Ca nu te vei "murdari" de la ele cand transpiri? Mergi si le probeaza, vezi intai in ce stadiu vizual sunt (din poza iti poti face o prima parere). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Februarie 26, 2015 Autor Share Postat Februarie 26, 2015 probat deja, pielea pare ok.sunt noi, asta e clar , se muleaza bine pe mana. Era intrebarea de contrafacute, to aci citisem de niste icon parca ceva de genul imitatii. asa par calitative. Omul zice ca pe net 150 de euro , dar eu nu le-am gasit. Nu vreau sa arunc banii ca m-am mai intepat(rau prea calduroase) cu o pereche si panam scapt de ele a durat. sau ce manusi lungi de vara imi recomandati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Nu ai pus linkul dar ai pus poza cu linkul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Februarie 27, 2015 Autor Share Postat Februarie 27, 2015 Pentru ca nu am putut copia linkul.am specificat asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Asa au si manusile mele, ca sa nu-ti rupi/dai peste cap degetul mic cand cazi. Poti sa dai mai multe explicatii despre ce ai afirmat?...esti sigur ca asta e motivul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tesz Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Poti sa dai mai multe explicatii despre ce ai afirmat?...esti sigur ca asta e motivul... Einstein are dreptate. In momentul in care cazi pe oricare dintre parti, degetul mic face contact cu asfaltul. In acel moment exista riscul sa se dea peste cap si sa-l rupi. Daca este prins cu acea banda de degetul inelar ai sanse mult mai mici sa se intample acest lucru. Cauta si alpinestars GP Pro sa vezi ca folosesc acelasi sistem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Martie 3, 2015 Autor Share Postat Martie 3, 2015 Multumesc , Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 (editat) Einstein are dreptate. In momentul in care cazi pe oricare dintre parti, degetul mic face contact cu asfaltul. In acel moment exista riscul sa se dea peste cap si sa-l rupi. Daca este prins cu acea banda de degetul inelar ai sanse mult mai mici sa se intample acest lucru. Cauta si alpinestars GP Pro sa vezi ca folosesc acelasi sistem Einstein a zis multe fi mai explicit...sunt mai multe modele care au lipite degetele in general cele de supersport modelele mai de top...imi poti arata un articil ceva oficial sa zicem pe aceasta tema?...ms Aaa einstein era userul nu am vazut ...)))))) Editat Martie 3, 2015 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Martie 4, 2015 Autor Share Postat Martie 4, 2015 Oricum , se pare ca s-au dat , din pacate depaseau bugetul si nu am apucat sa le iau.Am mai gasit cu 300 ron, mult peste bujet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Martie 4, 2015 Autor Share Postat Martie 4, 2015 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tesz Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Vezi sa ai mare grija cu manusile moto. Mai bine dai niste banuti in plus si-ti iei ceva de calitate care sa nu ajunga la pielea mainii in momentul in care le vei "testa" (doamne fereste)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Buggy, vrei sa-ti dau citat de pe wikipedia sau ce? daca ai alta explicatie te rog sa o partajezi cu publicul. Nu stau sa caut argumente pentru ce este deja clar sau poate fi cautat pe google. DA!!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Martie 9, 2015 Autor Share Postat Martie 9, 2015 ok.Multumesc , tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate