xanderash Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 stie cineva in ploiesti sau imprejurimi vre0un croitor capabil care sa faca geci si pantaloni de piele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 pe 23 august langa pui la jar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 fi te rog mai précis? Spui de croitorul ala care are firma langa farmacia Pex? Sau cel care era pe colt inaite de magazinul de electrice? Colegul xanderas- discutam de toale de motore sau toale de piele in general? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Radu Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 uite aici daca vrei sa iti faci un costum pentu moto iei legatura cu ei si o rezolvi http://www.motofashion.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 cel de langa fostul magazin de electrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Eu mi-am modificat o geaca de piele de la nr. 54 la nr. 48 la Atelierul Fermon de la Moara Vlasiei. M-a costat 150 de lei cu tot cu schimbatul captuselii, dar a iesit foarte bine! Cu ocazia asta am aflat ca Franco (asa il cheama pe mester, e italian si se vede in calitatea lucrarii) face si geci, pantaloni sau orice costum moto vrei doar dupa poze sau orice ii pui la dispozitie, pe masurile tale! Desi nu e in Ploiesti nu e chiar asa departe, dar eu zic ca merita! Franco Fermon 0763 069564 http://www.motocicli...i-piele-groasa/ http://www.motocicli...nataloni-piele/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Eu mi-am modificat o geaca de piele de la nr. 54 la nr. 48 la Atelierul Fermon de la Moara Vlasiei. M-a costat 150 de lei cu tot cu schimbatul captuselii, dar a iesit foarte bine! Si eu vreau sa apelez la dansul pt scurtat niste pantaloni. Imi poti raspunde in cat timp ti-a facut lucrarea ca sa-mi fac o idee cand sa ma duc cu pantalonii. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 (editat) Si eu vreau sa apelez la dansul pt scurtat niste pantaloni. Imi poti raspunde in cat timp ti-a facut lucrarea ca sa-mi fac o idee cand sa ma duc cu pantalonii. Ms Intr-o saptamana a fost gata! Am dus-o sambata si am luat-o sambata urmatoare. Am facut asa pentru ca e singura zi in care mai am timp liber Cred ca pentru scurtat pantaloni o sa dureze vreo 3-4 zile. Editat Martie 5, 2015 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Bun bun, e in afara bucurestiului la 30-40 de km daca nu ma insel corect ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 (editat) Cam asa ceva. Adresa exacta: Moara Vlasiei, Drumul Colnicului nr. 6, la vreo 200 de metri de la intersectia cu drumul principal, pe dreapta. Intrebati de atelierul de pielarie. Sunati inainte ca poate nu-l gasiti acasa!!! O harta ca sa va ajute! https://www.google.ro/maps/dir//44.6348679,26.220475/@44.6325011,26.21731,16z?hl=ro Editat Martie 5, 2015 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Ms mult, o zi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 In spate la cofetaria acapulco ( omnia ) confectii piele si reparatii de calitate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 De tapitat o sa prin Ploiesti stiti pe cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Omul de la Acapulco mi-a cerut 300 de euro pt un costum su sa imi aduc eu protectiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rbl Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 hai mah ,ce dreaku ..zici ca nu umblati prin Ploiesti ..de tapitat pe gageni vis-a-vis de garaj autobuze si de scurtat pantaloni si alte confectii piele sunt o gramada in ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xanderash Postat Martie 17, 2015 Autor Share Postat Martie 17, 2015 hai mah ,ce dreaku ..zici ca nu umblati prin Ploiesti ..de tapitat pe gageni vis-a-vis de garaj autobuze si de scurtat pantaloni si alte confectii piele sunt o gramada in ploiesti daca tot umbli tu atat prin ploiesti nu mai bine ne zici tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 de tapoitat cata si pe olx ca am vazut unul, ev poati incerca si la astia de inbraca volane si bordure in piele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rbl Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 daca tot umbli tu atat prin ploiesti nu mai bine ne zici tu ? din cate am vazut , pe tine te interesa un atelier unde sa-ti faci o pereche de pantaloni si o geaca ... pe 23 august (cantacuzino ) pe stanga pana in intersectia cu mos craciun , directia centru -podul inalt, sunt doua ateliere de confectii piele ( nu mai stiu exact la ce numere sunt dar ti-am restrans aria de cautare ) si mai poti incerca in intersectie la cioceanu , pe strada murelor , pe partea stanga pana in blocuri . spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikel1992 Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Vreau si eu sa imbrac o sa de motocicleta , unde gasesc pe cineva care sa faca asta la un pret bun. Nu de alta, dar in Bucuresti am fost si mi-a cerut 120 de lei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Vreau si eu sa imbrac o sa de motocicleta , unde gasesc pe cineva care sa faca asta la un pret bun. Nu de alta, dar in Bucuresti am fost si mi-a cerut 120 de lei ) Cam ieftin la 120. Daca vrei calitate apeleaza la Dan (ena_dan2000@yahoo.com) de la TM. Daca vrei ieftin imbrac o singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 incearca pe str gageni la gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 (editat) Pentru ţoale din piele pt moto, pe comandă, recomand un atelier lângă parcarea supraterana de la Omnia, in lateral, pe dreapta cum te duci spre Casa Albă. Lucrează foarte bine. Editat Aprilie 6, 2015 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 La 05.03.2015 la 11:01, mihai.i a spus: Cam asa ceva. Adresa exacta: Moara Vlasiei, Drumul Colnicului nr. 6, la vreo 200 de metri de la intersectia cu drumul principal, pe dreapta. Intrebati de atelierul de pielarie. Sunati inainte ca poate nu-l gasiti acasa!!! O harta ca sa va ajute! https://www.google.ro/maps/dir//44.6348679,26.220475/@44.6325011,26.21731,16z?hl=ro Inca valabil, omu e super meseriaș, am lungit la el mânecile la o geaca de piele și micșorat niște pantaloni de piele vanucci de la 64 la 54 cam asa au ieșit super vin foarte bn, apoi am mai umblat la niște pantaloni textili o lărgire la genunchi sa încapă genunchierele și aia au ieșit bine. eu nu am găsit alt croitor in bucuresti sa facă ce am avut nevoie toți strâmbau din nas ca e greu ca e nush cum etc etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate