Patrick boissy Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Iesim si noi cu baieti din Bucuresti pe virful Delhegy din Gheorgheni Daca cineva este interesat puteti veni cu noi. daca ne adunam destui putem organiza o competitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 cand iesiti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick boissy Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 cand iesiti ? Pe varful Delhegy (1600m-este 1m zapada),care abia la sfarsitul lui aprilie se topeste. Atunci la prima iesire te suni si poti veni. --- Mesaj completat în 30 Nov 2007 09:59 ------------- Am un Beta de 50cmc de vinzare Mai multa detalii te rog:anul de fabricatie,stare generala si pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 (editat) salutare! am inceput sa caut un model de trial si sunt oarecum derutat. stiu partial ce vreau............... ...................... help!!! Eu as zice, ca neaparat 2T, fiindca 4T nu are destula putere. Acum incep sa apara modele mai serioase, cum ar fi Sherco 4T, care are motor de 320 cmc, si de asta se zice ca este destul de buna, dar totusi inca nu este la acelasi nivel ca si 2T. Deci poti sa imaginezi ca 250 cmc si 4T este foarte slaba. Punctul important este, ca greutatea la 4T este mai mare. Se supraincalzeste mai usor etc. Deci in nici un caz nu recomand motocicleta de 4T. Un GasGas, sau Sherco, sau Beta de 2T, si 270-290 cmc este perfecta. Sau daca neaparat vrei ceva mai bland, atunci 250 cmc, dar tot 2T ! Toate, repet toate modelele de trial, daca sunt cumparate nou de la importator (deci model 2007 sau 2008), se poate inmatricula. Vei primi la motocicleta, semnalizatoare, far cu faza lunga si scurta, stop, loc unde sa pui placuta, claxon, si oglinzi. Sa fiu sincer mie imi pare ciudat cum arata o motocicleta de trial cu toate astea, dar asta-i alta poveste. Cele mai raspandite, si cele mai bune marci sunt, GasGas, Sherco si Beta. (GasGas - Spania, Sherco - Franta, Beta - Italia). Deci in sportul de trial, japonezele sunt slabe! Montesa-Honda nu recomand. E scump si e galagios, si nu este asa de buna. <small>--- Mesaj completat în 01 Dec 2007 20:30 -------------</small><br/> ...................... daca ne adunam destui putem organiza o competitie Deci sa inteleg ca ar fi vorba de o competitie de trial? Daca da, atunci neaparat ma intereseaza. (Totusi Gheorgheni e cam departe , dar asta-i alta poveste.) Patrick boissy tu ai motocicleta de trial? Daca da, atunci ce marca, model? (din curiozitate) Editat Decembrie 1, 2007 de F_Krisztian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 Eu as zice, ca neaparat 2T, fiindca 4T nu are destula putere. Acum incep sa apara modele mai serioase, cum ar fi Sherco 4T, care are motor de 320 cmc, si de asta se zice ca este destul de buna, dar totusi inca nu este la acelasi nivel ca si 2T. Deci poti sa imaginezi ca 250 cmc si 4T este foarte slaba. Punctul important este, ca greutatea la 4T este mai mare. Se supraincalzeste mai usor etc. Deci in nici un caz nu recomand motocicleta de 4T. Un GasGas, sau Sherco, sau Beta de 2T, si 270-290 cmc este perfecta. Sau daca neaparat vrei ceva mai bland, atunci 250 cmc, dar tot 2T ! Toate, repet toate modelele de trial, daca sunt cumparate nou de la importator (deci model 2007 sau 2008), se poate inmatricula. Vei primi la motocicleta, semnalizatoare, far cu faza lunga si scurta, stop, loc unde sa pui placuta, claxon, si oglinzi. Sa fiu sincer mie imi pare ciudat cum arata o motocicleta de trial cu toate astea, dar asta-i alta poveste. Cele mai raspandite, si cele mai bune marci sunt, GasGas, Sherco si Beta. (GasGas - Spania, Sherco - Franta, Beta - Italia). Deci in sportul de trial, japonezele sunt slabe! Montesa-Honda nu recomand. E scump si e galagios, si nu este asa de buna. <small>--- Mesaj completat în 01 Dec 2007 20:30 -------------</small><br/> Deci sa inteleg ca ar fi vorba de o competitie de trial? Daca da, atunci neaparat ma intereseaza. (Totusi Gheorgheni e cam departe , dar asta-i alta poveste.) Patrick boissy tu ai motocicleta de trial? Daca da, atunci ce marca, model? (din curiozitate) multumesc de sfaturi, un raspuns care ma scoate din ceata. am sa tin seama de ele si raman dator iar cu inmatriculatul, important este sa ai hartia in buzunar la nevoie, accesoriile pe care le primesti sunt necesare la RAR cat sa treaca si atat. nu ma intereseaza strada deloc, dar este un grad de libertate in plus. multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 Un video fain cu Marc Soulas: http://www.photobysergio.fr/video-soulas.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick boissy Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Eu as zice, ca neaparat 2T, fiindca 4T nu are destula putere. Acum incep sa apara modele mai serioase, cum ar fi Sherco 4T, care are motor de 320 cmc, si de asta se zice ca este destul de buna, dar totusi inca nu este la acelasi nivel ca si 2T. Deci poti sa imaginezi ca 250 cmc si 4T este foarte slaba. Punctul important este, ca greutatea la 4T este mai mare. Se supraincalzeste mai usor etc. Deci in nici un caz nu recomand motocicleta de 4T. Un GasGas, sau Sherco, sau Beta de 2T, si 270-290 cmc este perfecta. Sau daca neaparat vrei ceva mai bland, atunci 250 cmc, dar tot 2T ! Toate, repet toate modelele de trial, daca sunt cumparate nou de la importator (deci model 2007 sau 2008), se poate inmatricula. Vei primi la motocicleta, semnalizatoare, far cu faza lunga si scurta, stop, loc unde sa pui placuta, claxon, si oglinzi. Sa fiu sincer mie imi pare ciudat cum arata o motocicleta de trial cu toate astea, dar asta-i alta poveste. Cele mai raspandite, si cele mai bune marci sunt, GasGas, Sherco si Beta. (GasGas - Spania, Sherco - Franta, Beta - Italia). Deci in sportul de trial, japonezele sunt slabe! Montesa-Honda nu recomand. E scump si e galagios, si nu este asa de buna. <small>--- Mesaj completat în 01 Dec 2007 20:30 -------------</small><br/> Deci sa inteleg ca ar fi vorba de o competitie de trial? Daca da, atunci neaparat ma intereseaza. (Totusi Gheorgheni e cam departe , dar asta-i alta poveste.) Patrick boissy tu ai motocicleta de trial? Daca da, atunci ce marca, model? (din curiozitate) daca suntem suficienti participanti putem eventual prevede a cursa de trial ,(in ciuda lipsei de experienta ,vis-a-vis de regulament si organizare) eu personal nu detin motocicleta de trial dar practic enduro extrem unde se regasesc multe zone de trial si prevad sa achizitionez anul viitor o motocicleta Scorpa cu motor Yamaha in 2 timpi tot legat de acest subiect,as vrea sa reamintesc multor "enduristi"ca ISDE (International Six Day of Enduro) era la origine ISDT (International Six Day of Trial)si a fost rebotezat la mijlocul anilor 80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Daca cumva va intereseaza video despre mine cu motocicleta de trial, atunci aici e linkul: http://www.youtube.com/watch?v=4nJSFS2yL60 Inca sunt incepator, nu demult am cumparat motocicleta, deci trebuie sa mai invat mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick boissy Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Daca cumva va intereseaza video despre mine cu motocicleta de trial, atunci aici e linkul: http://www.youtube.com/watch?v=4nJSFS2yL60 Inca sunt incepator, nu demult am cumparat motocicleta, deci trebuie sa mai invat mult. E FOARTE BINE PENTRU UN INCEPATOR DAR TE ROG SA PUI CASCA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Mersi Patrick boissy. Si ai dreptate, casca trebuie neaparat. Azi am facut iarasi un mic video. Daca va intereseaza: http://www.youtube.com/watch?v=x0IGGWNAHDA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 gata e a mea si o astept cu nerabdare. HONDA RTL250R HRC-2T. pentru inceput am considerat ca este fix ce-mi trebuie. multumesc inca odata pentru sfaturi Kristian mi-au fost de ajutor si am ales totusi o japoneza pentru ca asa m-a dus valu'. s-auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Sa-l stapanesti sanatos ! ce stie sa faca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Sa-l stapanesti sanatos ! ce stie sa faca ? Un motor de trial stie sa faca ce face un motor de trial. Palarie intr-un picior ghici ciuperca ce-i? Credeai ca face mamaliga sau muraturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Asteptam sa dea detalii despre el , kg cai an ... oricum , f amuzant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 This shit is FuN, sper sa ajung vreodata sa calaresc una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 (editat) sincer , speram cartofi prajiti am cautat pe net detalii despre, HONDA RTL250R nu am gasit mai nimic Editat Ianuarie 14, 2008 de moz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Asteptam sa dea detalii despre el , kg cai an ... oricum , f amuzant .....poate si clatite!!!!!! lasind gluma la o parte, si eu sunt curios si nerabdator. oricum mai "poate face" si enduro pe ture foarte scurte cu kit-ul asta de sa care contine un rezervor suplimentar de benzina de 2 litri(cum am spus ture scurte). in rest greutatea este de 72,5kg, 5 viteze, trei de joaca si doua de deplasare, caluti nu stiu, dar ii scapa repede pe toti si cam atat............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 gata e a mea si o astept cu nerabdare. HONDA RTL250R HRC-2T. pentru inceput am considerat ca este fix ce-mi trebuie. multumesc inca odata pentru sfaturi Kristian mi-au fost de ajutor si am ales totusi o japoneza pentru ca asa m-a dus valu'. s-auzim de bine Arata foarte bine. Imi place foarte mult cum arata aparatorii de noroi de culoarea neagra. Sa-l stapanesti sanatos. Pacat ca suntem departe unul de celalt, ca ar fi fain un antrenament de trial comun. Dar cine stie, poate candva... Motocicleta ii deja la tine? Ai mers deja cu ea (nu stiu cum era vremea, ca era frig sau nu)? Daca da, atunci cum ti se pare mersul pe motocicleta de trial? Deci de exemplu se ridica usor pe o roata? Are cuplu mare la turatii mici? Avand greutate mica se manevreaza usor? Cum ti se pare suspensiile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 Arata foarte bine. Imi place foarte mult cum arata aparatorii de noroi de culoarea neagra. Sa-l stapanesti sanatos. Pacat ca suntem departe unul de celalt, ca ar fi fain un antrenament de trial comun. Dar cine stie, poate candva... Motocicleta ii deja la tine? Ai mers deja cu ea (nu stiu cum era vremea, ca era frig sau nu)? Daca da, atunci cum ti se pare mersul pe motocicleta de trial? Deci de exemplu se ridica usor pe o roata? Are cuplu mare la turatii mici? Avand greutate mica se manevreaza usor? Cum ti se pare suspensiile? multumesc de aprecieri Krisztian si mie mi se pare ca arata bine, dar nu am apucat inca sa pun mana pe ea. trebuie sa soseasca din japonia-pe mare si probabil va mai dura ceva vreme. oricum, atunci cand va sosi voi avea nevoie in prima faza de ceva sfaturi pentru reglarea corecta a suspensiilor, care banuiesc ca se regleaza dupa greutatea calaretului. apoi va trebui sa incep cu inceputul, adica ceva antrenamente si tehnici de trial. mie mi-ar face placere un antrenament de trial cu tine, mai ales ca am ce 'fura'-tehnica toate bune --- Mesaj completat în 17 Jan 2008 10:05 -------------ia uitati-va aici: http://www.trialstrainingcenter.com/html/how_to_ride.html hai primavara mai repede c-avem treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Un video foarte, foarte bun: http://photobysergio.fr/video-best-of-bou.html Si inca doua filmulete: http://photobysergio.fr/video-rudolphe.html http://photobysergio.fr/video-moto-bassecourt-07.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 31 inuarie, 20.55 MOTORSTV trial world championships-merita vazut!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 31 inuarie, 20.55 MOTORSTV trial world championships-merita vazut!!!! Mersi foarte mult ca ai scris aici anuntul. N-am stiu ca o sa fie in televizor. Mi-a placut foarte mult. Toni Bou e incredibil. Dar si ceilalti. Era foarte fain sa le vad in televizor. Nu stii, o sa fie vizibil si celelalte concursuri de trial la Motors TV? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 (editat) Mersi foarte mult ca ai scris aici anuntul. N-am stiu ca o sa fie in televizor. Mi-a placut foarte mult. Toni Bou e incredibil. Dar si ceilalti. Era foarte fain sa le vad in televizor. Nu stii, o sa fie vizibil si celelalte concursuri de trial la Motors TV? ma bucur ca ai reusit sa prinzi emisiunea, oricum de acum se repeta aproape in fiecare zi la ore diferite. am vazut in program ca mai este o etapa la marsilia pe care o transmit tot in reluare. uite aici programul motors tv: http://www.motorstv.com/site/home.php?sec=...bo1=23&lg=2 in josul paginii gasesti niste pdf-uri cu programul pe o luna. eu am gasit: -14.02.2008, 20.00-rd2 barcelona(spania) -21.02.2008, 20.00-rd3 granada(spania), ambele in premiera, dupa care se reiau. cred ca nu mi-a scapat ceva. atentie! incep si transmisiile world enduro chamionship(wec)-14.02.2008, 19.00 Editat Februarie 1, 2008 de Rebelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Filmulet scurt facut de mine: http://www.trialmotor.hu/files/contentimag...sztian_vid5.avi 13 mb Daca nu aveti codec necesar atunci se pooate folosi varianta de youtube, care totusi are calitate slaba: http://www.youtube.com/watch?v=uP92fOBWjTs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Maine, adica Joi 27. martie, pe Motors TV, de la ora 20:50 e Indoor Trial. --- Mesaj completat în 01 Apr 2008 12:13 -------------Video fain de trial: http://photobysergio.fr/video-gubian.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate