Sari la conținut

Care-i numarul tau norocos?


®azvan

Care-i numarul tau norocos?  

693 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 33,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • apriliacluj

    10495

  • ivan pedala

    6153

  • Taz Asg

    2802

  • pitesti2010

    2630

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu abia ce m-am intors din Bucuresti. Grea zi fratilor... Accidente fara numar, aglomeratie pe strazi de parca era zi de sarbatoare, pe autostrada se circula bara la bara... Ma duc sa bag o friptura si sa acult o stire la teveu.

Noapte buna sa avem!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ehe... sigur vor fi si vreo doua-trei muuulte la trup dar, compenseaza celelalte. De regula vin decoltate iar cand se apleaca dragastos asupra copiilor, privelistea este dementiala, atat din fata cat si din spate si, involuntar mi se fixeaza un zambet pana la urechi... Evident ca zambetul este unul de bucurie, la adresa copilului. Da, da.

:)

 

PS: totul se petrece la locurile de joaca si la petreceri onomastice ale copiilor.

Editat de pitesti2010
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

apoi am gatat si eu pe ziua de azi. m-am plimbat prin sate pe la oamenii muncitori sa colectez untura de porc ranceda sau buna , cum o avut fiecare prin ograda

si am adunat vreo 200 de kg

 

daca doamnele voastre nu arunca uleiul alimentar uzat si il colecteaza in bidoane, dati un semn si trimit baietii sa-l ridice

o seara frumoasa va doresc

 

PS: Cristian...ai facut mai multi km decat mine...asa ca nu te plange.

Eu m-am dat azi cu un ATV si am zis ca altu eu nu ma mai urc pe asa ceva. ma simt mai in siguranta pe 2 roti

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Probabil nu te-ai urcat pe partea care trebuie. E foarte misto pe ateveu. :)

cred ca stiu de care parte a ghidonului trebuie sa stau :)

nu zic ca nu ar fi fain daca m-as plimba mai mult, dar asa la o tura scurta cum am facut eu, am avut senzatia ca la fiecare curba ma rastorn.

iar in ce consta increderea mea intre ATV si motor, ma simt mult mai bine pe motor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:) iti dai seama ca glumeam.

Intr-adevar, virajele in conditii de aderenta buna se simt diferit si pare ca atv-ul nu reactioneaza cum iti doresti. Un alt aspect "ciudat" este ca la atv tragi de ghidon cu indarjire si efortul este diferit de motocicleta.

Virajele pe asfalt nu sunt cele mai placute.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

băieţi şi fete, din câte ştiu, câţiva dintre voi au câine la bloc, sper că nu mă înşel.

dacă nu mă înşel, vreau să ştiu dacă e grea întreţinerea, majoritatea mi-au spus că nu. unchimio are rottweiler, femelă şi vreau să-i caut unu de montă ca să îmi iau un pui de la el.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ziel:

Cainele nu e un obiect

Cainele e un membru de familie!

Daca nu-i poti asigura conditii, sa nu tii caini!!!!!!!

 

 

 

PS: ti-am luat fularu'

mulţâm faien.

de ce nu i-aş putea oferi condiţii? l-aş trata ca pe un rege, mai ales că iubesc câinii, mai ales un rottweiler de care îmi doresc. voiam să ştiu şi alte păreri, nimic deosebit. oricum indiferent de păreri tot o să iau unu.

 

mai sus voiam să zic că 'majoritatea mi-au spus că nu e cine ştie ce'.

eu caut păreri, nimic deosebit..

Editat de zielsziek
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cafeaua-i la juma'...zi de odihna...soare afara, dar frig! Tavalesc patu'...plimb potaia...treburi casnice!

@Z - un ciine iti face el programul, asa ca daca stai la bloc, gindeste-te de zece ori inainte sa-l iei! Trebuie zilnic plimbat (macar o data pe zi), maninca mult si bun, se caca o galeata, pise si pute, lasa par, are nevoie de tratamente preventive, vaccinuri, uneori se imbolnaveste, alteori ar fute si urla, este mai rau decit un copil mic! Costurile, deranjul, scandalul cu vecinii, timpul pe care trebuie sa-l petreci cu el...etc, inclina balanta mult spre a nu avea la bloc un ciine! Ce-i drept, io la tara (am curte mare, potaia este legata si se plimba pe un cablu de vreo 10-12 metri, plus inca vreo trei metri lantul), am mai putine inconveniente...dar oricum, imi da zilnic de lucru...si uneori nu-i chiar asa usor (ploua, ninge, e ger, e canicula...trebuie plimbat, trebuie sa-i faci curat...), dar cu toate astea, il iubesc!

Mai jos se vede individul, in poze ceva mai vechi...pe cind raza lui de actiune era mult redusa! :peace:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

helău băjeţi

» Post actualizat in 06 Nov 2016 09:14

@ivan: mersi de sfat. sunt tânăr, ar avea atenția mea și aș fi atent cu el, l-aș plimba mult zilnic deoarece mereu îmi trebuie și mie sa ies afara la o plimbărică și măcar nu aș ieși singur, l-aș peria, l-aș spăla, aș avea o grija incredibila de el, am balcon unde aș putea să îi fac loc unde să își facă nevoile, aș găsi variante pentru orice. îmi doresc un câine și aș face cam ce e necesar, am un prieten care îi tot motociclist și are un câine mic, tot așa îl perie și îngrijește și a zis că nu îi greu, mai ales că o să îți intre în reflex

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si eu am un caine la bloc...ideea este ca dupa 10 ani...iti cam trece sa tot iesi pe ploaie, zapada sau cand ti-e lumea mai draga.

un catel este ca si un copil.

gandeste-te ce faci cu el cand mergi intr-un concediu.

eu de exemplu...nu am la cine sa-l las...asta inseamna ca in weekend daca vreau sa merg undeva cu familia trebuie sa il pot lua si pe el

Varianta cu balconul sa-si faca nevoile este deja un semn ca nu vrei sa iesi totimpu cu el afara.( ti-o zic din proprie experienta ca si eu am optat pt balcon cat timp a fost bolnav si inca vara se mai simte miros pe balcon)

un caine mic este mai usor de tinut la bloc. un RW este mai pretentios, mai periculos decat un canish

sfatul meu este cat timp stai la bloc, bucura-te de cateii altora si ocupa-ti timpul cu alte chestii mai frumoase, gen maseaza o domnisoara pe spate.

 

Si cand o sa vrei sa f.uti o gagica, o sa-i vina si lui cheful.

 

partea buna, este ca de fiecare data cand intru in casa el se bucura de prezenta mea si imi pune un zambet pe fata indiferent cat de grea a fost ziua, asta nu inseamna ca si am chef sa ma duc cu el afara, dar o fac pentru ca mi-am asumat.

 

Ps: un RW trebuie sa-si consume energia afara altfel face ravagii in casa. 2 ore pe zi ar fi recomandat

Editat de RRS
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu ține treaba că nu vreau să ies cu el afară, că vara ar fi cu mine toată ziua, mai ales în vacanțe și chestii, eu sunt tânăr, nu pot să iau în calcul concediu sau așa, eu lucrez când lucrez și așa, ideea e că ar avea cam foarte multă atenție din partea mea, că și în zilele când lucrez foarte mult, îmi rămân câteva ore bune în care stau degeaba, plus că lucrez de acasă și pauza e la alegerea mea, cât școala, nu-i problemă că am o oră, două de studiu pe zi, sau și mai mult, depinde de teme. aș ține mult la un câine, doar că nu știu cum îi, adică cum își face nevoile, zic dacă își face nevoile la oră și așa, că dacă ar fi la oră fixă gen, nu m-aș m-ai gândi la varianta cu balconul. și de plecat, oriunde aș pleca ar fi lângă mine că nu am deplasări singure. cât de îngrijit l-aș îngriji foarte mult și cum spui tu, zâmbetul ăla care îl vezi când intri în casă, îți schimbă dispoziția.. e o dorință de a mea, nu altceva.

» Post actualizat in 06 Nov 2016 19:03

are unchiul meu rottweiler, dar îi la curte, ideea e că mă îmi place enorm și că mă atașez enorm de un câine de rasa asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

repet...acum esti copil... si zici ca ai timp, dar peste 2-3-4-5 ani nu sti ce o sa insemne timpul pt tine. ti-o zic din experienta...exact aceleasi argumente le aveam si eu acum 10 ani cand mi-am luat cainele...sa nu ma intelegi gresit... nu regret nici o secunda ca l-am luat...doar ca am momente cand nu as mai iesi din casa dupa ce ajung de la munca.

si repet cu rottweiler-ul e putin mai greu la bloc... e mai mare decat animalul meu de la poza de profil. trebuie obligatoriu dresat de un profesionist nu la coltul blocului

 

cainii de talie medie si mare sunt pt curte, cei de talie mica isi mai gasesc un loc si intr-un apartament.

 

aceasta este parerea mea. eu alt caine nu mai imi iau pana nu ma mut la casa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...