Jump to content

Care-i numarul tau norocos?  

645 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

  • Replies 33.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • apriliacluj

    7627

  • Christian 1

    4856

  • ivan pedala

    4080

  • Taz Asg

    2373

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 27 minute, john17 a spus:

Credeam că le schimbi pe-o vodcă, sau pe bere. 🤭

Nu,schimb jantele intre ele.

Link to post
Share on other sites

Buna dimi'! Am bagat varza in butoi, am facut pe instalatorul sanitar intr-o interventie de urgenta, iar acum beau cafeaua si iau un mic dejun de-amiaz'!

Puturosilor! Huooooo! :(

Acum 23 ore, ivan pedala a spus:

Buna dimi'! Am bagat varza in butoi, am facut pe instalatorul sanitar intr-o interventie de urgenta, iar acum beau cafeaua si iau un mic dejun de-amiaz'!

 

 

Acum 23 ore, ivan pedala a spus:

Puturosilor! Huooooo! :(

 

Link to post
Share on other sites

In sfarsit...ca mie mi se unisera posturile si nu se stia cat de matinal si vrednic sunt! Am in fata mea cafeaua cu numaru' doi! Mno, e de bine!

Link to post
Share on other sites

Vad ca tre sa spun ce am papat ...am voie sa ma laud ? 

Snutel din carne de strutz , salam de somon , si pateu de somn african + chiftele .

Fara dulcegarii ca is plin ochi ...doar o cafea fara zahar 🤪

Link to post
Share on other sites
Acum 2 ore, Georgica_Popescu a spus:

Vad ca tre sa spun ce am papat ...am voie sa ma laud ? 

Snutel din carne de strutz , salam de somon , si pateu de somn african + chiftele .

Fara dulcegarii ca is plin ochi ...doar o cafea fara zahar 🤪

slab...   icre de anghila cu garnitura de aripi de libelula,  tipar tailandez marinat in sos de ansoa mexicana . 

  desert :larve de Hipopta Agavis in suc ;)

Link to post
Share on other sites

🤕😱😇🤪🤥🤫

 

 

Bine, sa ma laud atunci cu ce am gatit eu, doar de dragul discutiei si doar acum. Nu de alta, dar sunt curios daca ghiciti ce-i acel gogoloi. Stiu ca exista topic dedicat, dar bucatarii de acolo au trecut pe cips-uri se pare. Le-am si spus. Plus ca se pare ca ei n-au ghicit. 

08595887-CDF9-4F72-845A-1DD2C388145C.jpeg

Link to post
Share on other sites

Ce draq' de bolbotenii ingurgitati aici?! Io ma umflai de sarmale cu ardei exagerat de iute, pui cu mujdei, chec imbuibat cu ciocolata si nuci, toate made in Oltenia! Apoi dormii vreo doo ceasuri cu vise exotice (visai Grecia, cu drumuri serpuite, apoi Dubai...camile...si ma trezii din vise cand o camila imi dobori de pe cric CZ-u' de doi juma')! Acum o sa mananc niste curmale umplute cu mirodenii si fructe, da din Dubai si beau o socata olteneasca! ;)

Link to post
Share on other sites
Acum 1 minut, ivan pedala a spus:

Ce draq' de bolbotenii ingurgitati aici?! Io ma umflai de sarmale cu ardei exagerat de iute, pui cu mujdei, chec imbuibat cu ciocolata si nuci, toate made in Oltenia! Apoi dormii vreo doo ceasuri cu vise exotice (visai Grecia, cu drumuri serpuite, apoi Dubai...camile...si ma trezii din vise cand o camila imi dobori de pe cric CZ-u' de doi juma')! Acum o sa mananc niste curmale umplute cu mirodenii si fructe, da din Dubai si beau o socata olteneasca! ;)

Ivane, as da oricand ce am gatit eu pe ce ai prezentat tu atat de neaoș. Treaba e ca ma chinui sa scap de niste kg, ca acusica vine Craciunul peste noi. Si pana atunci mai am si o vacanta planificata in maramures, unde dupa 2-3 horinci, sigur iti pui haleala si in cap. 

Link to post
Share on other sites

"Snutel" n-am mancat de cand port pul_.

Doar snitel cu varza calita si jeleuri la desert. :)

Link to post
Share on other sites

 varza a la cluj cu smantana si ardei iute; ardei umplut cu smantana si ardei iute 

 acu sting cu bere

 

 

diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  

Link to post
Share on other sites

Mn,s-o strigat Start? :)

Link to post
Share on other sites

Gata cu berea, am trecut la vin 👍


Si ca sa inchei cu mancarea si intrebarea de mai sus, ofer un element foarte ajutator 😀


 

7B954C95-5691-482C-AA00-B933A0B65E67.jpeg

Link to post
Share on other sites
Acum 23 minute, FlipperCo a spus:

Yep, cu ou infipt in loc de sambure 😀

Invelit in bacon

ia trimite reteta.....  ca arata bine 

Acum 40 minute, Christian 1 a spus:

Mn,s-o strigat Start? :)

mi-am permis sa strig :) 

Link to post
Share on other sites

Reteta mai jos in imagini. Eu am adaugat in interior sare, piper, usturoi granulat si un sos picant. Oul posat trebuie tinut ca sa curga 3, max 4 min. Eu l-am tinut la fiert 5 si dupa cum se vede in poze, a fost un pic cleios insa nu a curs. 
 

 

5098A7B6-F101-4D34-BB54-CD5F9CA63F59.png

B7E85E8C-3F9B-4DD6-A03E-CCA04F442C76.png

D3163AF3-5599-45EE-990D-C7ECEC6FBEA0.jpeg

90BB165E-FC57-4716-9AE0-C95FC8B9E72F.png

D969F4B4-32AB-454F-89B9-2E2360A2DD48.png

27ADF55B-8AAD-449F-959F-EDAE1E23E859.png

3504550C-A5F4-4DE1-972B-476D71E0AB27.png

9F64EDC2-90F1-487B-8037-4B76D70EDE06.png

ECE6C886-9A66-428A-9D89-A326044969D9.png

F5568981-16F7-4E11-8AB1-9FE8EA3D72BD.png

BF76AF73-A976-403B-B77B-BA90B9B29DE1.png

EC0B6306-903A-4F24-9F77-DA95BF6F0B2F.png

ADDE2422-A50E-45DC-A147-62DC59B2F32A.png

2D4D9C6A-AD77-4CE8-8572-7984BA017E8F.png

23321C5E-804A-4CDD-ABC4-3DC4D3B41501.png

86604608-4483-4D71-9A24-BCE6144CABE6.png

216393CB-9A28-4ECA-8F49-925FC83B5BC4.png

Link to post
Share on other sites
Acum 9 minute, Taz Asg a spus:

cat ai parpolit avocado invelit in sunca??  si la ce temperatura....  si in ce??


In tigaie cu un pic de ulei, la tempera un pic peste medie (sa sfaraie cand il pui) si ai grija sa-l intorci imediat ce s-a prajit frumos. Iti trebuie un cleste care se deschide suficient, sunt parti unde trebuie sa-l tii ca sa se prejasca (capetele de ex). Ideal este sa gasesti felii de bacon f subtiri dar cat mai lungi (mai greu la noi). 

Edited by FlipperCo
Link to post
Share on other sites
Acum 31 minute, Georgica_Popescu a spus:

Bai ...ce colegi ...

Da bere nu mai bea nimeni pe forumul asta ? ....numai maicute ...🤔


Esti in urma cu informatiile, s-a dat startul de mult. 

Link to post
Share on other sites
1 oră în urmă, FlipperCo a spus:


In tigaie cu un pic de ulei, la tempera un pic peste medie (sa sfaraie cand il pui) si ai grija sa-l intorci imediat ce s-a prajit frumos. Iti trebuie un cleste care se deschide suficient, sunt parti unde trebuie sa-l tii ca sa se prejasca (capetele de ex). Ideal este sa gasesti felii de bacon f subtiri dar cat mai lungi (mai greu la noi). 

hmm    ar fi interesant in ulei de porumb....si cu ceva rondele de ceapa intre avocado si sunculita......

 

eventual....  ceva felii de ardei gras calite nitel in zeama ramasa....  si un strop de rozmarin si ghimbir

 

 

   bine ....fie si un praf de tumeric

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +20 000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +17000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Create New...