ianachim Postat Iunie 14, 2015 Share Postat Iunie 14, 2015 CONTABIL man eu mi am vandut camerele sa scot bani si sa ma plimb asa ca daca mi o dai pe a ta la urmatoarea iesire te filmez si din spate si din fata si de sus si mergem la OZN.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Credeam ca a filmat ceva Razvan, dar din pacate n-a fost sa fie. Nu-s asa disperat cum pare, oricum multumesc de propunere. Binenteles ca o sa ozenim - e singura restanta din ce mi-am propus pentru partea asta de sezon, numai ca trebuie sa-mi schimb lantul si pinioanele ........ saptamina asta cindva, azi imi fac programare la servis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Contabil man, ai snapshot cand depaseai vacuta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Eu pun pozele direct aici...ca sunt putine si imi e lene sa fac arhiva. Basca, o sa urc filmuletele pe youtube si va dau link-urile. Sa vedeti cat de raceri sunteti. Eu nu...ca eram "defect". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 (editat) cateva secvente compilate intr-o pauza de masa https://player.vimeo.com/video/130695728 Editat Iunie 16, 2015 de razvannnn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 (editat) boon... Am revenit cu ceva filmare mai rough asa, printre muste...fara editare...ca eu nu am timp ca unii mari regizori de pe aici. ) cam atat deocamdata Editat Iunie 16, 2015 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raly Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Ce frumos! Ma oftic ca am lucrat in weekend-urile in care ati organizat iesiri, dar bravo voua, foarte dragute pozele si filmarile. Sper sa ma pot baga si eu la urmatoarea iesire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Pai...te asteptam cu drag... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Credeam ca a filmat ceva Razvan, dar din pacate n-a fost sa fie. Nu-s asa disperat cum pare, oricum multumesc de propunere. Binenteles ca o sa ozenim - e singura restanta din ce mi-am propus pentru partea asta de sezon, numai ca trebuie sa-mi schimb lantul si pinioanele ........ saptamina asta cindva, azi imi fac programare la servis. Deci ..pe cand OZN ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Aia n o discutam aici, se va face in timpul saptaminii ca altfel nu i bine. Aici sint calatorii de week-end. » Post actualizat in 17 Jun 2015 08:05O caprioara nu gaseai si tu ...... Contabil man, ai snapshot cand depaseai vacuta ) » Post actualizat in 17 Jun 2015 08:09Am reusit sa fac programare la united ....... miine rezolv lantul si vorbim probabil pe saptamina viitoare in functie de vreme si timpul nostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Ok contabile.spor la succese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3rsu Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 BAETII VESELI! Care va bagati maine la o tura Bucuresti - Targoviste - Sinaia si retur? Plecare pe la 9-10 Stiti cumva cum se prezinta portiunea Targoviste - Sinaia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Mâine se iese pe undeva pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 (editat) M3rsu:Foarte rau (sezonul trecut) si nici planuri de refacere nu sunt. Merge de un GS de exemplu dar eu cu sport-touring m-am enervat teribil. Nu mai merg pe acolo pana la reparatii capitale. Editat Iunie 19, 2015 de Sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3rsu Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 M3rsu:Foarte rau (sezonul trecut) si nici planuri de refacere nu sunt. Merge de un GS de exemplu dar eu cu sport-touring m-am enervat teribil. Nu mai merg pe acolo pana la reparatii capitale. Da, era cam prost drumul si putin cam frig, dar m-am distrat. M-am intros pe DN1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Pe la Giurgiu ce restaurant de peste recomandați într-o plimbare scurta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3rsu Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Pe la Giurgiu ce restaurant de peste recomandați într-o plimbare scurta? Perla. E chiar in port Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Nu cunosc zona, dar dau o căutare pe net să mă orientez de pe acum. Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Doiaru Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Asadar, iese cineva la plimbare maine, 20.06.2015? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 (editat) Eu nu pot. BIAS! Editat Iunie 19, 2015 de LexDee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 M-as baga eu la ceva tura... Dar sunt conditionat de inlocuirea rulmentilor de jug, care incepe la 9:30, maine. Nu stiu cand se termina. :)Teoretic, dureaza o ora, max 1 1/2 ore. Dar nu se stie niciodata. Asa ca, m-as baga, dar nici nu vreau sa incurc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 (editat) Tare! @Ianachim... Babe motocicliste... Cool!! ) violatoare de rokisti satanisti Editat Iunie 22, 2015 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 Weekendul asta ? As vota pt duminica la un Cheia + Siriu, dar sunt deschis si la altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 Daca mai facem Cheia aia de citeva ori ...... vom ajunge la concursuri cu ochii legati. Acum, dupa ploile astea nu stiu cit de bine-i sa mergi pe serpentine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 Astept propuneri dar tot cu serpentine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate