clodel Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Din vina mea si lui Zappy a iesit o plimbare minunata de Paste . Initial trebuia sa fim doar noi ... am fost surprins foarte placut ce am gasit la punctul de intalnire cu el » Post actualizat in 19 Apr 2015 12:57Buzau-Focsani (inalnire cu Zappy si baietii) -Lepsa (de aici m-am despartit de grup si am mers mai departe) -Tg Secuiesc - Miercurea Ciuc-Gheorgheni(popas)-Lacu Rosu-Cheile Bicazului-Baraj Bicaz . Baraj Bicaz - gheorgheni - Miercurea Ciuc - Sf Gheorghe - Brasov (popas)- Poiana Brasov - Rasnov - Predeal - Ploiesti - Buzau Multumesc tuturor celor care au luat parte acestui frumos weekend!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Fain tare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 (editat) Făină motocicleta, si(mai ales) domnisoara! Sa le stapanesti sănătos! Editat Aprilie 19, 2015 de Bart Bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Făină motocicleta, si(mai ales) domnisoara! Sa le stapanesti sănătos! cand o sa mai cresti o sa intelegi ca la motocicleta si femeie nu spui niciodata SA LE STAPANESTI SANATOS CI SA LE FOLOSESTI ...SANATOS!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 cand o sa mai cresti o sa intelegi ca la motocicleta si femeie nu spui niciodata SA LE STAPANESTI SANATOS CI SA LE FOLOSESTI ...SANATOS!!!! Deci o femeie nu se stapaneste(am uitat eu sa pun ghilimelele), ci se foloseste?! Cand o sa sa ajungi sa intelegi mai bine femeile(de tot nu se pate, chiar si Freud a zis-a), , o sa întelegi ca unele femei pur si simplu nu pot fi folosite fara a fi "stapanite" in prealabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Frumoasa tura ati tras! Ne-am bucurat sa va cunoastem si cum vara asta e "tanara" sper sa mai facem cateva drumuri impreuna. Promit ca data viitoare sa venim si noi anuntati si facem un traseu in Buzau. Asfalt uscat si drumuri bune sa aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clodel Postat Aprilie 21, 2015 Autor Share Postat Aprilie 21, 2015 Multumim. A fost prima plimbare mai serioasa de cand suntem motoristi Ne-a facut o deosebita placere sa cunoastem o gasca de oameni uniti si de viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 (editat) Cu tine m-am intalnit la iesirea din tunel? In Cheile Bicazului... Mergeai catre Chei, eu oprisem. Editat Aprilie 22, 2015 de Cercelush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 O varianta pentru intoarcere fara sa bati acelasi drum de 2 ori sau sa mergi pe DN1, de la Bicaz-Piatra Neamt-Tazlau-Moinesti-Tg Ocna-Oituz-Tg Secuiesc-Covasna-Zagon-Intorsura Buzaului-Buzau, este si destul de bun asfaltul si un peisaj deosebit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 O varianta pentru intoarcere fara sa bati acelasi drum de 2 ori sau sa mergi pe DN1, de la Bicaz-Piatra Neamt-Tazlau-Moinesti-Tg Ocna-Oituz-Tg Secuiesc-Covasna-Zagon-Intorsura Buzaului-Buzau, este si destul de bun asfaltul si un peisaj deosebit. buna ideea, doar ca trebuie precizat ca pe bucata Zagon-Barcani inspre Intorsura Buzaului sunt vreo 8 km de drum neasfaltat (pietruit). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Foarte fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 buna ideea, doar ca trebuie precizat ca pe bucata Zagon-Barcani inspre Intorsura Buzaului sunt vreo 8 km de drum neasfaltat (pietruit). Speram sa fie refacut, am trecut in 2010 pe acolo si mi-a placut, se putea merge chiar si cu o balena ca a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clodel Postat Aprilie 29, 2015 Autor Share Postat Aprilie 29, 2015 Cu tine m-am intalnit la iesirea din tunel? In Cheile Bicazului... Mergeai catre Chei, eu oprisem. Da . Imi aduc aminte. Foarte fain A fost nemaipomenit! O varianta pentru intoarcere fara sa bati acelasi drum de 2 ori sau sa mergi pe DN1, de la Bicaz-Piatra Neamt-Tazlau-Moinesti-Tg Ocna-Oituz-Tg Secuiesc-Covasna-Zagon-Intorsura Buzaului-Buzau, este si destul de bun asfaltul si un peisaj deosebit. Ms ! Am trecut si eu cu masina pe acel drum acum ceva ani si era varza. Oricum de Intorsura Buzaului sunt satul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate