The Mentalist Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 (editat) Cum n-am reusit sa ajung la pestera Devetashka la prima incercare din cauza ploii, ma gndesc ca maine se anunta frumos, as face o pllimbare de o zi pe la bulgari. Ca sa nu merg chiar direct la Veliko ma gandesc ca ar merge vazute pestera asta si niste cascade la Krushuna. Plecat pe la 9-9,30 de la OMV Bellu City Mall, dupa vizitare masa la Veliko si intoarcere. Traseul cam asta ar fi: http://goo.gl/maps/cfkJf Daca aveti chef va rog sa confirmati aici ca singur e prea de tot. Stiu ca deobicei nu zice nimeni nimic si apare lumea la plimbare dar daca nu confirma nimeni sa nu aveti pretentia sa ma gasiti acolo maine la 9 P.S. Mers la plimbare...dar asta nu inseamna 70km/h... Editat Aprilie 30, 2015 de the mentalist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Salutare Niko. Daca nu plec la Cazanele Dunarii posibil sa merg si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 30, 2015 Autor Share Postat Aprilie 30, 2015 Ok,da un semn aici cand te-ai hotarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 tu vrei tura de o singura zi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 30, 2015 Autor Share Postat Aprilie 30, 2015 Dap, o singura zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Sal. Daca era Ok pt tine 2 zile sa plecam simbata dim cu Veliko si Arbanasi cazare pe acolo intoarcere duminica asa de plimbare si vizitare toata zona eram si eu pe lista . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 noi vrem sa facem http://goo.gl/AhuOVT urmand a doua zi sa plecam mai departe (in functie de ce ne decidem in seara aia si de vreme). Plecam de la 8:45 - 9 de la benzinarie Petrom de pe giurgiului - http://goo.gl/AItfva . Ne combinam la o parte din traseu ? » Post actualizat in 30 Apr 2015 15:18Am vb cu nico, plecam impreuna la ora 9 de la benzinaria petrom. O sa vizitam impreuna pestera si cascadele dupa care ne despartim, el o ia spre veliko si casa, noi spre kazanluk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 30, 2015 Autor Share Postat Aprilie 30, 2015 Da,acu' i-au apucat pe toti mesajele in loc sa scrie direct in topic,probabil vir fi mai mult de 7-8 motorete.Vedeti ca s-a schimbat benzinaria de unde plecam,a pus link mai sus.E posibil sa asteptam si vreo 3 intarziati care vin cel tarziu la 9.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 (editat) 9:30, noi suntem 5 motoare, un motor o sa vina cu voi (marian), restul ne despartim la un moment dat Editat Aprilie 30, 2015 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 30, 2015 Autor Share Postat Aprilie 30, 2015 Inseamna ca suntem 9 motorete cu totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Sa aveti drum bun! Datorita buletinului expirat care imi iese abia saptamana viitoare a trebuit sa-mi planific mini-vacanta in interiorul granitelor ca tare as fi bagat si eu un Veliko! Marian, daca citesti pe aici, da-mi un PM, a ramas ca-ti dau link cu prinderile de GoPro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micla.ushu Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Salut, Venim si noi + inca vreo 2-3. Era mai bine un 9,30 plecare, parca e prea dimineata la 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 (editat) Niko, 1 ora de vizitare la pestera + minim 2 ore la cascade (acolo e si un drum de 1 km per pedes) - asa ca ia un sandwich la tine. Daca vrei sa te intorci pe lumina, scoate Veliko din ecuatie. Editat Mai 1, 2015 de textex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 1, 2015 Autor Share Postat Mai 1, 2015 Niko, 1 ora de vizitare la pestera + minim 2 ore la cascade (acolo e si un drum de 1 km per pedes) - asa ca ia un sandwich la tine. Daca vrei sa te intorci pe lumina, scoate Veliko din ecuatie.Merci,vedem cum ne miscam si daca e tarziu dupa vizitare facem cale intoarsa pe acelasi traseu. A ramas strangerea la 9, plecarea la 9.30 de la Petrom Jilava, aveti link mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenz0 Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Ramane valabil traseul pentru maine dimineata. 9:30 Omv belu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 1, 2015 Autor Share Postat Mai 1, 2015 Executat plimbare.Totul ok,ajuns la Giurgiu pe lumina,in Buc pe intuneric.Poze din benzinarii in curand » Post actualizat in 02 May 2015 13:38 Cascadele de la Krushuna si pestera Devetashka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian.herciu Postat Mai 2, 2015 Share Postat Mai 2, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Mai 3, 2015 Share Postat Mai 3, 2015 o poza cu cascada verde din cealalta parte - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 4, 2015 Autor Share Postat Mai 4, 2015 Bun. Zi si tu pana unde ati ajuns si pune niste poze d-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 heh noi am continuat plimbarea si am fost pe la intrarea noua in Grecia care are niste curbe si serpentine foarte misto si am ajuns pana la urma pana in Kavala » Post actualizat in 08 May 2015 09:45poze - » Post actualizat in 08 May 2015 09:47vremea a fost foarte misto iar grecia e mereu foarte turistica si primitoare deci a meritat in plin. Duminica am plecat la 11:30 am oprit pe la veliko sa mancam si la 20:30 eram in bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Cum era apa? cit mai avem de asteptat pina la o baie buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Erau 2 mosuleti care faceau baie insa apa era rece rece ! mai e ceva de asteptat daca vrei sa faci baie fara sa fii baut bine de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate