Admin l.u.v Postat Mai 1, 2015 Admin Share Postat Mai 1, 2015 Salut, Un var de-al meu a gasit o masina in Timisoara. Ideea este ca as dori ca cineva cunoscut din comunitate care se pricepe sa evalueze o masina si ma poate servi sa mearga sa vada masina si pe urma sa-mi dea de stire despre ea..ma intereseaza daca masina este in firea ei, cum se aude motorul, cum arata interiorul, sa nu fie stramba, etc.. Asta este anuntul http://www.autovit.ro/bmw-320-C36765234.html Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Intreaba-l in ce zona sta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TwinS Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Are peste 300 mii de km reali la dotarile si anii pe care-i are si mai costa 1000e taxa mai bine sa se reorienteze spre una 2003-2004 euro4 are mai multe sanse sa gaseasca una sub 280 mii km reali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Salut. Nu ma pricep foarte bine la masini, dar un criteriu pe care eu ma mai bazez este interiorul. Neamtul oricat de ingrijit ar fi semnele de uzura din interior apar inevitabil la 300 mii km. Volan uzat, schimbator, pedale frana, acceleratie, plasticele care sunt acoperite cu un strat subtire cauciucat, care la cea mai mica zgatietura de beleste, tapiterie, etc. este doar o parere, nimic mai mult. Daca mai poti trage la pret, cei 300 mii nu ar fi o problema, in conditiile in care a fost intretinuta bine, cu revizii in termen. Dar mai cauta, sigur gasesti din 2004, care are si euro4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Mai 2, 2015 Share Postat Mai 2, 2015 Cautand dupa numarul de telefon se pare ca omul se ocupa de vandut masini. Din experienta mea cu cei care vand masini in Timisoara m-as cam lipsi de ei. Daca totusi vrei as pute incerca sa bag un ochi desi stau cam prost cu timpul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 A-ti cumparat-o careva? As fi fost si eu interesat, dar am sunat ieri si masina s-a vandut. Pentru cine cunoaste modelul E46, masina din anunt avea o echipare foarte buna si rar intalnita... Ca minusuri, lipsa Weabasto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate