Sari la conținut

Benzina veche.


Postări Recomandate

Salut. Am ramas in pana de benzina astazi cu mobra. Am scos benzina dintr.un generator benzina era de anul trecut . Am luat 2 litri si i.am pus in mobra . A pornit merg 1km dupa care se ineaca . Am mers acasa am pus mobra la un robot si a pornit greu dar a pornit, dar a aparut un tacanit pe la un piston ceva si cu cat accelerez tacaie m.ai tare. Stiu ca benzina e de vina de s.a inecat dar ce e cu sunetul ala.? Are idee cineva? O sa isi revina maine cand schimb benzina. E vorba de un zx6r

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,eu am patit ceva asemanator cu o benzina amestecata cu ceva motorina cred,facea ca toate animalele,am scos mizeria de benzins,am bagat benzina 99 plus aditiv,dupa 2-3 plinuri s-a linistit,pornea si mergea rotund.Bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Benzinei i-a scazut cifra octanica si produce detonatii. Pentru a merge mai bine, ar trebui un avans mai mic. Exista chiar riscul autoaprinderii si s-ar putea sa mai mearga un timp chiar si dupa ce iei contacul (in cazul unui carburator simplu). "Tacanitul" dispare cand schimbi benzina.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am avut marele noroc sa iau benzina cu motorina din benzinarie. Si culmea, am facut plinul cu jegu' ala. Cand am facut reclamatie mi s-a raspuns "ne pare rau, fara bon nu putem face nimic" (avand in vedere ca in acea benzinarie nu-ti dadea bon pe benzina in vremea aia nici sa-l ceri). Litri buni de benzina aruncati pe fereastra.

Am desfacut juma' de mobra ca sa-i curat rezervoru' si carburatoarele, pana i-a venit benzina curata. Spre fericirea mea, zgomotele clandestine au disparut odata cu schimbarea benzinei.

Presupun ca-si va reveni. Curata rezervorul si carburatoarele (daca-i cazul). Porneste-l (daca se poate) fara rezervor, sa consume tot ce e bun de aruncat. Apoi pune-i benzina proaspata. Asigura-te ca-i ok benzina.

Editat de alecscosmi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 2 ani mi-a adus cumnatul meu o canistra de 5l cu benzina de pe vremuri mult apuse, o gasise cand si-a facut curat in garaj. Am bagat-o in mobra de 125 peste alti 2l sa zicem. Parca mergea mai bine, dar poate sunt subiectiv, ideea e ca a mers si nu a patit nimic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intrucat ai pus doar 2 litri, goleste rezervorul (cat se poate, nu te apuca sa-l demontezi), fa plinul si gata.

O sa mai faca asa un pic, pana se duce ce mai era prin pompa, furtune si carburi (daca are) si aia e.

Probabil ca benzina aia nu era doar de anul trecut, sau nu era curata, ca nu ar trebui sa faca asa de urat dupa doar un an de stat intr-un rezervor inchis (sper).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...